Gott nytt år!

Gott nytt år på er alla! Hoppas året har varit bra och förhoppningar på ett ännu bättre 2015. Kram

Frågor

Det gick ju inte alls bra att svara på era frågor tyvärr :( så hemsk jag är! Kom massor med frågor och började svara på några men sen har det bara runnit ut.. Nu är jag hemma hos Hampus och han håller på att stryka sina kläder till ikväll och gör vid sig så då tänkte jag passa på att svara på någon fråga :)
 
My Fredblad
Om du skulle välja endast en outfit som du skulle bära i resterande del av ditt liv, hur skulle den se ut? ;)
 
Det skulle nog vara ett par blå eller svarta jeans och sen skjorta till det. Passar till nästan alla tillfällen. Dock blivit väldigt varmt ibland kanske men om man inte ska tänka på väder och så, så blir det jeans och en snygg vit/blå/rosa/grön skjorta!
 
Tex en sådan!
 
MATILDA
Vilken är din favorit blogg och varför började du blogga? :)
 
Läser ganska många bloggar lite sporöst. Ibland lusläser jag allt men ibland bara tittar på bilder för att hänga med lite. Men några ja läser ganska mycket av är Blondinbella och Josefin Knave, och sen när mina vänner som har blogg uppdaterar är det de roligaste att läsa tycker jag oftast :) 

Jag börja blogga för många år sedan och vet faktiskt inte varför.. det var ganska stort då och nästan alla hade blogg men inte många som har fortsatt så länge som jag har nu. Jag ångrar i alla fall inte att jag gjorde det, hur kul är de inte att kunna gå tillbaka och läsa som en dagbok? Ska fortsätta och vara aktiv när saker och ting händer. Sen när man får barn och sådant är det så roligt för dem och mig själv att se tillbaka och för dem att läsa vad jag skrev om dem i stunder :) tummen upp för blogg! 

Så var mitt 2014

Gjorde du någit i år som du aldrig har gjort förut?
- Jag röstade för första gången!
- Besökte Berlin
- Var och handla på systembolaget
- Blev faster!
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade något nyårslöfte, så både ja och nej i så fall
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min bror räknas som en vän med (en man inte kan välja själv haha ;)) och han fick lilla Mattis!
 
Dog någon som stod dig nära?
Min farbror gick bort, det var jobbigt som alla begravningar och bortgångar.
 
Vilka länder besökte du?
- Tyskland
- Spanien x2
- Kina 
- Danmark












 
Är det något du saknar från 2014 som du vill ha år 2015?
Bättre pluggmotivation, ett gemensamt hem med min pojkvän och mer träning. 
Inspiration! 

Vilket/vilka datum från 2014 kommer du alltid minnas?
24 oktober
 
Bästa köpen/köpet?
Fick det men ett träningskort och mina vinterskor som jag STORFYNDA!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat!
 
Gjorde något dig riktigt glad?
Ett av de lyckligaste stunderna i år var när jag såg min brorson för första gången. Kunde inte hålla inne tårarna. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Rude - MAGIC | Classic - MKTO | Låtar från filmen Frozen! 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och rest
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Vakna med min älskling, åt en mysig frukost, var i skolan en sväng (detta var en torsdag), åkte och handla till dagens middag och tog en sväng på systemet och åt god middag med familjen. Lugn bra dag. På helgen var det stort släktkalas!
 
Hur skulle du beskriva din stil i år?
Blandat, mycket skjortor och den fina sommaren bjöd på mer klänningar än jag någonsin typ använt. 
 
Planer för 2015?
Resa till Berlin, Spanien och Stockholm. Gå på bröllop. Få ett jobb. Flytta ihop med min Hampus. 
 
Har du förändrats mycket som person?
Jo de har jag nog. Blivit mer målmedveten, har planer och är lyckligare än någonsin. Har inte nått mitt kroppsmål och förändrat det till de sämre, men ska så ändra på det. 
 
Hej 2015! 

Gulasch

Nu blir det väldigt mycket mat i bloggen men ännu en gång har vi lyckats med en fantastisk GULASCH! Det är så roligt att laga mat och speciellt om de är enkelt, gott och inte så fett/inte mycket kcal. Sen är det ju från person till person om man tycker det är enkelt eller svårt. Men detta sköter sig ganska mycket själv och med créme fraiche och ett gott bröd till så blir det perfekt! Vi har utgått från ännu en gång ICAs recept på snabbgulasch men har spiskummin i och inte hela kummin och mindre paprika och en chili i med och mer av alla kryddor. Man får sätta sin egen prägel på det annars smakar det inte mycket.

Lite snö


Lite snö kom det igårkväll. Bara detta lilla gör det ganska mycket ljusare. Var precis en sväng i affären men glömde ändå något så vi får gå in om där sen igen när vi tar oss upp från stan. Om en liten stund går jag ner till stan och tittar lite på rean och möter sen upp Hampus för att han ska hjälpa mig att hitta ett par nya bra löpskor. Löplabbet här kommer jag! 

Mat

Igår lagade vi en enkel men ack så god middag. Trött på julmat etc så blev en rätt med pasta, kyckling och curry. Tagen från ICAs app och billiga veckan en gång och detta var nog tredje gången vi åt det. Nästa gång ska jag testa att ha i cocosmjölk också! Vi har i en hel lite mindre purjolök, inte lönt att snåla. Det förhöjer rätten! Även mycket mycket med curry än vad som står i receptet, man får smaka av efter hand helt enkelt :) pasta penne eller skruvar eller något annat ska man ha till, inte spagetti. 



Gifts







En underbar parfym, sminkborste och ögonbrynspenna fick jag av mamma och pappa i julklapp bland annat och dom underbart snygga tsosorna fick jag av moster med familj. Även två trosor till men har använt ett par och ett par på mig så bilder på dem kanske kommer en annan gång ;) 

Nu ska jag och Hampus köra in till stan igen och kl 7 blir det middag hos Fay för min del :)


Mer klappar

Idag blev det lite julfirande hos Hampus pappa. Bjudna på middag och de bytte julklappar och jag fick också julklappar, som ja verkligen inte skulle! Så snälla och så fina grejer! Från Hampus pappa fick jag denna fina klocka - 
Och av Hampus syster med familj fick jag en helt amazing hårborste, Tangle Teezer. Den bästa jag någonsin haft! Alla borde ha en sån, håret blir som nytvättat efter några svep i håret med borsten. Fick också en mascara från MaxFactor som verkar jättebra! Behövs alltid. 


Riktig bra dag! 

Julklappar



Denna tröja gav jag till Hampus i julklapp. Tycker den är så sjukt snygg och jag som älskar kabelstickade kunde inte motstå, färgen är underbar med! Och den passa perfekt :D gav också honom en almanacka till 2015, med bilder på oss från detta året och allt roligt vi gjort. Den hänger nu på väggen vid skrivbordet! 


& detta fick jag av Hampus i julklapp!! Om 105 dagar så åker vi till Berlin igen och myser en helg där :D fick två nätter på ett 5-stjärniga hotell där han har bokat en suite på 58 kvm!! Helt fantastiskt. Har pratat så länge om att åka dit igen och på våren för att se lite mer av stan och kunna sitta på uteserveringar och så, så fin present! Jag längtar!

Julafton



GOD JUL PÅ ER! 

Lillejulafton





Vilken underbar eftermiddag och kväll, och kvällen är inte slut än. Lillejulafton var förra året min och Hampus julafton tillsammans och iår lika så! Har gjort julbord med våra favoriter, druckit öl och snaps och nu har det varit bingolottos uppesittarkväll som gäller, ett bingo kvar att spela. Än så länge ingen vinst tyvärr :/ Maten var så god och klart är man riktigt mätt som varje jul. Tur ja inte fixa något julgodis, orkar man inte! Öppnat julklappar har vi också, men de kommer i ett annat inlägg vad det var :D helt fantastiskt var det i alla fall kan jag säga!! 

Julgran


Såhär ser årets julgran ut. Bara guldkulor, stjärnor och lampor. Inget glitter, har vi aldrig haft och även om de kanske kunde varit fint så tycker jag den är vacker som den är nu. Enkel och smälter mer in i vårt hem med träskåpen som är bakom och bredvid :) köpte den här om dagen med mamma och efter bara 10 min när jag klätt den så åkte den i backen haha, som tur i oturen gick bara en stjärna sönder och mycket satt kvar på den. Mycket paket har kommit på plats och för min del är jag klar! I övermorgon är det julafton och imorgon lillejul som jag och mitt hjärta ska fira som vår julafton! Längtar! 

Babyboy

Min lilla gottegris till brorson är här! Mös med honom hela eftermiddagen/kvällen i fredags! Han är så otroligt fin! 






Hej


Fina rosor jag fick av mitt hjärta för några dagar sedan! 

Är hemma hos Hampus och vi har lagat världens godaste gulasch som vi snart ska hugga in i! Riktigt god mat och så bra att göra mycket av och lika gott efter man värmt upp de om man har de till matlådor. Ibland till och med ännu bättre dagen efter när kryddorna har gått in länge! :) mums! 

Vackra Helsingborg




Så vackert är det i stan nu till jul. Den stora granen är klart på plats och fin belysning och lampor och kronor och annat längs kullagatan och runt om i stan. Kom till stan sent förra veckan och gick genom kullagatan och riktigt njöt. Fint med jul och vädret är helt okej när det inte regnar, ska inte klaga! Vantarna är på nu och tjockare jacka och tjockare halsduk och mössan ibland om det blåser lite mer. Ska ta en sväng på stan en dag och köpa lite julklappar och titta på träningskläder till mig själv. Mycket roligare att gå i stan, tycker inte alls om väla. Får bara bli en sväng dit om det är ett måste ex. butik som inte finns på kullagatan. :) 

Åsa Vesterlund


Är inte detta coolt?! Åsa Vesterlund från Hollywoodfruar kommenterade min bild jag igår, som jag la upp på henne från programet, på instagram! Gunnilla Persson trodde att folket inte ville ha med Åsa i programet men det är klart man vill, hon gör sig bra på tv och verkar härligt! Så skulle man hashtagga Hollywoodfruarna och säga vad man tycker ;) hon lika inte bara utan kommentera med, coolt! ;) 

Babyboy


Min söta lilla brorson! Snart kommer ni ner till Skåne och stannar ett bra tag! Som han växer och så tråkigt att jag inte kan följa det mer i verkligheten. Hade velat göra allt för att familjen skulle finnas närmre... Kunna åka till denna skrutt när man vill och få lära känna honom mer. Allt är inte rättvist. Faster saknar dig! 

Träning & Holy sallad!

Igår var jag och Hampus uppe tidigt. (Tidigt för att vara lördag!). Promenerade ner till stan så vi stod i kö när kicks öppna klockan 10:00 och köpte en parfym som jag ville ha, på halva priset. En Ralph lauren, inte fel :) Sen gick vi direkt till gymmet och jag bjöd med Hampus på mitt gym och vi tränade rygg och ben. Så idag känns det rejält i rygg och armar, inte så tränad i armarna så de tog stryk med haha ;) Blev ingen konditionsträning alls, vilket jag annars älskar. Men Hampus visar mig lite mer vid maskinerna så jag kan träna det utan honom med. Sen gick vi till Holy Greens och köpte den godaste salladen jag någonsin har ätit! En Holy Ceasar med svart råris och picklad rödlök och sen de klassiska grejerna i. Mums!! Den rekommenderas starkt! Nu finns bara Holy Greens i hbg (tror jag) men ni får ta er dit! 

Redovisning + promenix


Idag har en redovisning stått på schemat i skolan. Engelska denna gång och vi gjorde vars en lesson plan utifrån en bok vi hade valt i gruppen, vi var först ut och det gick nog riktigt bra faktiskt :) tydligt, lagom och bra flyt :) sen satt vi kvar till 12 och lyssna på alla andra. Var hemma klockan 1 och åkte sen med mamma till stan och handla lite blommor och thaimat som vi ska äta ikväll :) Hampus och pappa ska på julbord med jobb så jag och mamma orka inte laga mat så lyxa till det med god thai från thai takeaway från Helsingborg, mums! Åkte hem och jag tog en promenad med min lilla vovve i kylan. Tog som tur på mig dunjackan, tjock halsduk och min fina goa mössa jag fick av Hampus i födelsedagspresent. Moncler som jag har suktat efter så länge, den är magisk och han är lila magisk som gav mig den i present! :D 

Grattis min älskling


Idag fyller min fina älskling år! Grattis på din födelsedag! Jag älskar dig så mycket! Hoppas din dag blir underbar! <3

December


Idag välkomnar vi detta årets sista månad!

RSS 2.0