The Hunger Games

nu börjar:


l o v e

hade en underbar fredag/natt/morgon med Linus, finare än någonsin faktiskt ♥

nu har han åkt till malmö och jag sitter här och lyssnar på musik och klockan 6 kommer fay med föräldrar hit för att käka middag och sen sticker jag och fay in till stan för att se The Hunger Games + linnea :) eftersom inga andra planer gick som planerat så blir väll detta en lika trevligt kvälll iaf :)


from now on


love love love love


reading a good book

Stannade hemma från skolan idag för mitt huvud mådde inte bra asså och så sjukt trött, typ helt utmattad och utbränd typ.. sitter inte fel med en veckas lov nu asså! men nu mår jag iaf bättre och är uppe och påklädd!

Linus kommer hit halv 3, halv 3, halv 3, halv 3... vad ska jag göra tills dess?? → läsa Så länge vi båda andas av Stephenie Meyer, alltså sista twilight boken. är nu på 138 av 556.


water for elephants

var en riktigt bra film, rörande och en fin story och bra skådespelare! riktigt illa bara att Roberts karaktär heter Jacob i filmen.. hmm.. men lyckan som uppstår när man hör ens eget namn på en person i en film som Robert Pattinson är med i & ett stort plus att Robert är berättarrösten själv!

klockan är halv 7, det är ljust ute och känns som typ 5.. jag har otroligt tråkigt och mitt liv är typ upp och ner. spola fram det 3 veckor eller 2 månader, tack!


trött = filmdag!

Var på 1 lektion i skolan bara för att redovisa så det inte hänger på en hela lovet. Åkte sen hem och slängde mig direkt i sängen och lät huvudvärken och illamåendet lägga sig.. och har kollat på Twilight Eclipse, Twilight Breaking Dawn & nu ska jag se Water for Elephants, haft filmen legande hemma sen julafton, fick den av min mormor så måste väll kolla på den någon gång och eftersom jag är helt frälst i Robert Pattinson så kommer det bli svårt dock att kunna se honom i någon annan roll än Edward Cullen, men det är en fröjd för ögat var han än är, vem han än är och hur han än ser ut! alltid lika snygg!


it will rain


25 månader

Idag har jag och min Linus 25 månader tillsammans :) puss på dig älskling, love you! ♥


skolan

Sitter i skolan på historialektion, oerhört tråkigt måste jag säga, sjukt ointressant!

Vädret är inte lika fint längre, kanske varmt men ser att det är grått och tråkigt på himlen mot och över Olympia så ja.. Ska ju kanske till och med komma snö nu till påsk.... Ingen kommentar på det!


vårväder!

jag tror faktiskt jag klarar mig! har ungefär halva min diskussion kvar sen är jag klar, färdig, done, finito! grublar lite under morgondagen på vad jag ska skriva sen direkt när ja kommer hem från skolan köttar jag lite och mitt mål är att vara klar i skaplig tid så att jag hinner se Eclipse, som belöning!

nu ska jag hoppa ner i sängen. först på schemat imorgon 8:45 → utvecklingssamtal!

ge mig lite mer värme nudå fina vårväder!! (bild från spanien hösten 2011)

teenager






dålig dag till plugg

min bok är utläst och nu ska jag skriva en sjukt tråkig rapport (hatar att skriva rapporter!!) om praktiken.. samma visa varje gång.. kom med något nytt asså! -.- idag och imorgon på mig + göra en power point.. stressad och sjutk oinspirerad så kan inte formulera ett jävla skit av de jag vill skriva.. dålig dag att plugga på helt enkelt!

läsa

har 60 sidor kvar i boken, så ska kötta nu i 45 minuter iaf, ngt sånt kan det väll ta och sen sova hur gött som helst med ett leende på läpparna att jag äntligen läst ut boken! :) (hoppas jag) godnatt på er!

jag och min lilla cloe för ett tag sedan, såg ut som en mysig godnatt bild så får bli den som avslutar denna måndag! :)

flugornas herre

4 lektioner i skolan varav 2 var seriösa, 1 mindre seriös och 1 som det verkligen inte hände något alls på.. alltså sista lektionen när alla är helt väck när man slutar halv 4, men läraren släppte oss 20 min tidigare, så jobbig klass är vi!

är hemma nu och hade faktiskt velat gå en lång runda i det fina vädret men hög musik på i öronen, men behöver verkligen läsa min svenska bok, så ska kötta nu och läsa minst 100 sidor och sen resten kanske innan jag går och lägger mig ikv, annars imorgon. är även jävligt sugen på att se twilight eclipse, men ikke sa nikke, hinner verkligen inte det och fy vad man måste prioritera skolan i detta fall :( hörs!

en av mina bilder till fotouppgiften vi hade till idag. bild från london hydepark.

Cooper Countryman

tror faktiskt det är så att jag glömt berätta att vi har köpt ny bil! en cooper countryman, har haft den nu sen i tisdags och vi är supernöjda! :)


tjugofemte

jag och linus åkte ner till rydebäck idag i det fina vädret och gick ut med cloe och käkade vars en glass :) hur mysigt som helst! har även kollat på Zookeeper idag :) haha, ganska bra film! har tom. pluggat en del och jag hann bli färdig med mitt fotoprojekt grej som var till imorgon, skönt, så man inte har det hängade på sig sen!

nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite (plugg) sen sooova, men klockan är egentligen 21:33 så är inte så jättetrött :/

In time

Idag har jag och linus varit på väla :) dumt val på en lönehelg dock men det gick bra ändå :) fick med mig hem en superfin svart kavaj som jag åkte dit för att hitta och hittade, älskar den, sitter som en smäck! Fick också med mig en superfin bikini, glad tjej!

Skulle sen in på mediamarkt och kolla lite men precis när vi skulle gå in så blev det strömavbrott så fick inte komma in -.- så sket i det och köpte vars en korv och stack sen hem och har myst en massa i soffan med film på tvn, bland annat IN TIME med Justin Timberlake :) mycket bra film! Ciao!


eviga tankar

Känslorna som en film kan få en att känna är helt sjukt underligt och totalt overkligt att kunna förstå. Har känslor väckts av en liten grej kan helt plötsligt hela livet spelas upp framför en. alla jävla misstag man har gjort, allt som har gjort en lycklig, alla rätta steg i livet som nu gör en lycklig och alla de snesteg som en gång gjort en lycklig men nu sakta försvinnner längre och längre ifrån en och sin livshistoria.

Små ord kan få en att brista ut i fullaste gråt så man trycker huvudet i kudden och hoppas att ingen hör att man egentligen skriker. Medan stora förändringar gör så att man förstår att det finns ett liv bakom allt som fanns förut, alla kan bli lyckliga och det förtjänar alla att vara, absolut!

& att man tillslut sitter här och skriver efter att ha gått från tårar av både lycka och sorj, eller vad det nu var för någonting som hände...? till att le och känna tårarna denna gång för att man vet att man är så lycklig, och det förtjänar alla att vara! ♥


romantisk thriller

kollar nu om alla Twilight filmer :) drygt en halvtimme kvar på första filmen och om de inte är ngt annat bra på tv ikväll ska jag se New Moon :) inget plugg heller så ägnar all min tid till att slappa i sängen, kolla twilight och smsa med linus :) & ska göra minst 50 situps innan jag går och lägger mig ;) (y)


shopping från London

lite halvdanna bilder på grejer jag köpte i London :) bla. väska, ansikts produkter, linne från allsaints, abercrombie and fitch tjocktröja, 2 toppar, converse och lite annat :)
 




måndagens

 
lite sent, men detta var måndagens outfit och den svarta tröjan är ny från London :)

vackert


totalt missat denna bild, så vackra de är!

London

jag lyckades! några blandade bilder från London :)









ännu en gång

fortfarande inte.. eller är egentligen inte taggad på att blogga överhuvudtaget. Kom hem kl 1 och käkade thaimat och sen satte jag på Twilight breaking Dawn, igen. ♥ fortfarande lika fin, så ni vet det. och kommer aldrig någonsin tröttna på att se deras kärlek, så vet ni det med! :) :) :) :) :) :)

kollar nu på allt extramaterial som är typ 215 minuter, allt som allt blir 327 minuter, vem säger nej till 327 minuter av twilgith??? inte jag!

om jag ska blogga nu kommer jag antagligen bara snacka ngt om twiligt, så lika bra att låta bli ett par dagar, om jag lyckas! hehe


Bella Swan/Cullen

Barndomen är inte från födseln till en viss ålder. Då man plötsligt blir vuxen och överger alla barnsligheter. Barndomen är riket där ingen dör. - Bella Swan


i min bubbla

jag vet att jag lovade er bilder från london igår, men har inte haft tid eller varit sugen på att sitta vid datorn överhuvudtaget så ni får lugna er, för nu är jag ännu en gång inne i min bubbla!

kollar nu på twilight breaking dawn för andra gången idag och det blir säkert lika många tårar nu som de andra gångerna man sett filmen. Dock fler tårar här hemma än på bion, underbart! åh herregud så fin kärlek det är, hurfan kan man förmedla sånna här känslor på film? fantstiskt ♥

home

kom hem igår efter ett par underbara dagar i london! hann med hur mycket som helst kändes det som, på så kort tid :) vi var på mamma mia musikalen, var på madame tussauds, gick på harrods, shoppa en massor, mata ekorrarna i hyde park, kolla runt på speakers corner och självklart gick vi runt på oxfordstreet, soho och runt om där och shoppade en massor med!

lägger upp lite bilder när jag kommer hem från skolan :) ha de bra!

LONDON

min älskade favoritstad LONDON! ♥





imorgon åker vi till

snart är mina kusiner och moster här från ronneby, väldigt roligt :) ska käka lite paj och smågrejer, ja lite kvällsmat sen sova ganska tidigt fööööör imorgon så sticker vi till....

Breaking Dawn part 1

& nu är den äntligen min!! bättre start på dagen än att gå och köpa denna kunde det faktiskt inte bli! ♥


trettonde

Är en super glad tjej för lajnus älskling ska sova hos mig inatt, så mysigt! :) så ska lägga oss under täcket nu, kolla lite tv sen sova och imorgon har jag min sista dag på praktiken :( :( 10:30-16:00, vill inte tillbaka till skolan :( :( men innan skolan börjar på måndag så ska man ut och resa :) godnatt på er!


today

Dagens outfit :)


seven o'clock

Varit en väldigt lång dag idag och som resulterat i att jag har sjukt ont i mitt vänstra ben, men har iaf sålt en hel del som för övrigt är super kul :D tummen upp för att det bara blir roligare och roligare för varje traineevecka som går :) imorgon blir det 10:30-17:00 sen träffa min älskling och sen packa!! godnatt!


shopping

i lördags morse var jag och linus på väla och jag hittade äntligen min klänning som jag hade sett på grandcanaria när vi var där, men kunde tydligen inte köpa exemplaret som fanns på dockan så har fått leta här hemma och nu fann jag den! ♥ en beige spetsklänning, superduperunderbartfin, älskar den! kommer bli super till både studentfiranden och midsommar och andra grejer i sommar!

låna även hem ett par Lee jeans från JC som jag inte riktigt vet om jag ska ha än, men dom är riktigt snygga :)

filmtips!

har varit en riktigt filmtittar helg!

i fredags blev det Friends with benefitsJag saknar dig, bra filmer båda två men friends with benefits var nog lite bättre :) men har läst boken jag saknar dig så självklart skulle man se filmen då också.

igår såg vi The change-up & massor Hem till midgård avsnitt, riktigt löjligt av oss att kolla på hem till midgård men måste se alla avsnitt bara för att ha sett dom liksom! men kan rekomendera The change-up iaf, väldigt rolig film :)

& idag har vi kollat ännu mer Hem till midgård & Rise of the planet of the apes ännu en bra film som jag rekomenderar, gick på bio för ett litet tag sedan men blev aldrig av att se den, men nuså och den var bra! :)

nu ska linus snart köra hem och jag ska börja packa lite smått innan så ska de låta börjar kl 8 :)

 

 


Melodifestivalen 2012

Sitter självklart framför tvn och kollar på melodifestivalen 2012, jag hejjar på Loreen ofc! Kom igen nudå Sverige, rösta på något vettigt!!


nybäddad

Inte helt fel med nybäddad säng, tack mamma, de förtjäna jag!!


Internationella kvinnodagen

Denna dag var inte så dum ändå! Träffat många intressanta människor, käkat supergott, upplevt snö efter 1 månad utan typ, blivit en ring rikare :D och upplevt lyckan när man kommer på att man hinner tåget som går om 4 minuter och tjänade 25 minuter på det, underbart! Imorgon blir det betydligt kortare dag, 10:30-16:00, klart det ska gå bra, får ju träffa min älskade pojk direkt efter!

Hoppas ni också haft en bra dag! Hörs!


färgen på ringen på bilden är lite konstig, den är hel rosa, som den mörkaste delen :)


dag 3 - BLISS

äntligen ett inlägg via datorn! inte för att de märks ngn skillnad kanske förutom på bilderna.. ahja!

dagen i affären gick väll hur bra som helst, inte så mycket kunder, inte så många som har pengar nu riktigt :/ men lite skönt ändå! imorgon blir det dock en väldigt lång dag, 11-19 tror dock jag ska klara av det för under den tiden ska man också gå på någon slags föreläsning & käka lunch på gastro med Suzana, butiksägaren och leopold som går i min klass och en massa andra människor från någon slags förening som jag inte riktigt fått för mig än vad det är för något, men de lär jag nog få veta imorgon! låter trevligt och roligt, lite omväxling :) spännande!

nu ska jag hoppa ner i sängen så jag är utvilad till imorgon! hade dock behövt 1-2 timmar sömn mer.. alltså 11 timmar hade inte alls suttit som en smäck! men med lätt huvudräkning så blir det 9. godnatt!
en sådanhär ring från BLISS ska jag införskaffa mig imorgon, fast i roooooooosa! ♥ 70% på dessa nu och de finns i många olika färger och på köpet i alla deras smycken sitter en lite diamant, fansyfansy (???) så ni som bor i helsingborg eller är där någon gång kan ju alltid komma in och kolla på lite reavaror (och annat självklart) 70 - 80 % på utvalda smycken :)

Abercrombie and fitch

Dagens outfit mina läsare! :)


snark

Ligger i sängen, smsar med min kaereste och spelar lite smått på lite av allt det som telefonen erbjuder!

Luncha med linneisen på onsdag! perfekt + träffa älskling, också perfekt! Varför kunde det inte varit onsdag imorgon? men nej, först ska man klara av en tisdag från 10:00 - 17:00. Godnatt!


måndag

Första praktik dagen klar, 10:00 - 16:30. Gick helt okej, sålde faktiskt några grejer, men inte så mycket annat att göra mer än små grejer, inte så mycket folk på stan idag.

Men nu är jag hemma och kollar på tv och tar det lugnt och roligt att man fortfarande mår dåligt sen igår.. illamående och huvudet bankar lite.. Kanske blir sjuk? Hoppas jag dock verkligen inte!
Dagens lunch, bättre än skolmaten!!


you don't say

Hemma efter en härlig dag/kväll/natt i malmö :) trevligt sällskap, god mat osv! Gårdagens summering hade blivit "lagom"... ?

Jag och Linus ligger och kollar på hem till midgård, så mogna som vi är!! Efter en efterlängtad dusch!! Sova tidigt idag?? You don't say!!


mot malmö

hemma från väla, eller varit de 2 timmar typ :)

kl 15:34 går tåget mot malmö och kvällen/natten spenderas där med linus och hans vänner :) trevligt! sen imorgon blir det väll bara och ta det lugnt.. för kommer väll inte orka något annat. sen peppa en för att börja min tredje trainee (praktik) period på juvel och design i 8 dagar :)

Electa

Ligger och gottar mig i sängen med min Linus nu! Ska snart dra till väla för ja ska va på Electa halv 11 och färga mina ägonfransar :) hade super erbjudande nu när de öppnade så passa på! Hörs senare! :)


1 mars

Hade lektion i 50 minuter idag.. Satt i skolan en timme med gott sällskap av en del killar i klassen :) gick sedan ner till stan och mötte upp Elin och vi gick på espresso house och jag käka min frukost där :) köpte två böcker på bokrean och gick på GA torg med mamma och handla frukt och blommor och nu är vi hemma.

Så underbart väder det är ute idag, verkligen skönt att ha släppt vinterjackan nu och kunna gå i converse, efterlängtat :) snart kommer saknade mormor & morfar, mys!


hello march

Ny månad, nya möjligheter, nya äventyr & mot ljusare tider! Välkommen Mars!


RSS 2.0