snart

äntligen snart fredag och jag längtar efter helg :D som kommer bestå av mys med linus hemma hos honom imorgonkväll innan det blir det lite tid med mormor och mamma på väla, om planerna går ihop som vi planerat :) på lördag blir det biltvättning med linus, han ska tjäna lite pengar så jag får väl titta på ;) sen kommer moster med man och kusin kanske kusiner hit, till söndag, så familjemys blir det denna helg :)
 
nu ska jag krypa ner i sängen, smsa, spela lite, kolla sex and the city såklart och sen sova!
 Tumblr_m9k8ihk1jp1rddzufo1_400_largeTumblr_m9k8ihk1jp1rddzufo1_400_large

rosa

mina naglar är nymålade och snygga (roooosa), jag kollar på sex and the city och ska gå ut med vovven om en liten stund när naglarna torkat och sen ta en låååååång dusch :) 

punkt

Var hemma 15:20 och slutade egentligen 16:20, är inte dert underbart?? Projektarbetet fick arbetas med var som helst så åkte såklart hem, men har såklart inte kommit på vad jag ska skriva om... är så otaggad på projektarbete så jag spyr på det. är till och med redan sjukt trött på skolan. punkt.

nöjd

Åh som jag njuter av mina sovmornar! Att sova till 10 två gånger i veckan, mitt i veckan på skoldagar sker inte ofta men höstens schema ser ut så och jag tackar och tar gärna emot, tänk till vintern, att inte behöva gå upp kl halv 7-7 på kalla mornar, myysss!


godnatt!

545510_3281053184734_1261927099_n_large

city story

jag har blivit lite besatt av spelet City Story på telefonen! var besatt av tap zoo innan och detta är något liknande där man samlar pengar från varje byggnad istället för djur och bygger upp en stad, såå kuuul! tips! 

i´ll color your sky

Det blev en heldag till 4 idag, drog mig hem och satt ute i det fina vädret och käkade middag, hemmalagade hamburgare med klyftpotatis, hur gott som helst :) och jordgubbar med glass till efterrätt! nu ska jag byta om till myskläder och sen kolla tv med mamma och pappa, Halv 8 hos mig och sen se mitt älskade sex and the city :) 
osminkade jag idag.
glömde dagens outfit bild men bestod av
rosa hunkydory linne och älskade nya beiga hunkydory byxor!

sömn..

hollywoodfruar är nyss sett och skolan börjar redan 9:10 imorgon, tidigaste dagen på veckan, så måste dra mig till sängs nu och läsa lite i marknadsföringsboken och sen sova, så jag får mina 7-8 timmar minst, annars klarar jag nog inte morgondagen, hoppas hoppas på att engelskläraren inte är där imorgon så man kanske kan sluta 12 istället för 4. håller tummarna!

2,5 år ♥

Firar jag och min fina pojkvän Linus idag! Vaknade upp med honom imorse och det var helt underbart! Jag hade köpte Calvin Klein kalsonger till honom och två kuddar med söta kuddfodral :) han körde mig till skolan och efter skolan träffades vi i stan och jag fick 3 par jättefina spetstrosor av honom och sedan käkade vi på kina restaurang och mös som bara den :) 
 
2,5 år är helt ofattbart! En underbar tid och vi har så otroligt många fina minnen tillsammans och jag är så lycklig med min Linus :) jag älskar dig så! ♥
ett underbart minne, spanien sommaren 2011!

smile

igår blev det väldigt mycket slöande i sängen och målning av naglarna, ganska utvilad och det behövdes! 
         

bloom


S K O L A N

efter lite mer än 8 timmars sömn så masade jag mig till skolan och klarade galant av bara 2 lektioner mellan 10 - 2 :) slutade till och med en halvtimme tidigare än vad jag skulle så var hemma ganska tidigt, gick ner om stan och köpte en grej till linus innan jag kom hem, men nu är jag hemma och bara tar det lugnt och linus kommer hit kl 5 och sover här inatt! det är det ända som är bra med sovmornar, (halv 1 imorgon) att linus kan sova över ibland mitt i veckan! sjukt mysigt! 
 
hade danska idag, steg 2, ska bli lite spännande att fortsätta med det, läraren är dock inte min favorit men vad ska man göra?.. hade Retorik sen som är en ny kurs för mig, som verkar vara hur bra som helst! massa nytt folk och lärorikt, tror den passar mig bra! :) utökad kurs till och med så känner mig lite duktig! 

tjugosjätte

hatar sjukhusmiljö. pappa är hemma och ingen i denna familj mår bra. jag är hur trött som helst, ont i magen, mår illa och vill bara sova. har satt på lite sex and the city för att bara ta det lugnt och jag ska måla mina naglar när jag har bytt om till myskläder. blixtrar, åskar & regnar gör det här med så byebye datorn på en stund. 

dagen.

Linus är påväg hit, ska göra v mig och åka till malmö till pappa sedan vidare till fays syster som snart fyller år så lite firande där och få dagen att gå snabbare iallafall. börjar med ett problem.. vad ska jag ha på mig? har inte motivation till något alls och orkar inte klä upp mig. hörs.

ensam hemma

Vakna upp i pappas säng, skola, runda på stan och bli genomblöt, mamma hämta mig, hem och käkade god middag med Marita, mammas väninna, svarar i telefonen hela kvällen, kollat fångarna på fortet, lekt med söta vovven, kollar nu ensam hemma med mamma och sover i pappas säng inatt. Kort förklaring på min dag som kunde varit bättre, men man får göra det bästa av situationen.


clothes


torsdag

Dagen har rullat på, gjorde en smarrig frukost som bestod av äggröra, paprika och ett glas apelsinjuice! Genomled skolan mellan 11:50 - 15:30 och gick sedan till stan och mötte upp mamma för att handla lite kontorsgrejer bl.a. kolegieblock till mig och kalender till Linus och lite annat smått :) blev också lite fin choklad till pappa!

Har käkat god kinamat och kollat på massa tv ikväll och om ett tag ska man väl försöka att sova, i pappa säng inatt! <3


super

Ska krypa ner i sängen och kolla på lite avsnitt av sex and the city, min favorit! Köpte faktiskt en t-shirt i spanien med stort tryck med sex and the city, lovely! hade bland annat på mig den idag till ett par pösiga shorts, en tjocktröja över och röda converse, simpelt och snyggt :) dock ingen bild på hela outfiten men lägger upp en bild på tröjan :)
 
tanken slog mig nyss att jag börjar inte förrän 11:50 imorgon, så.. Sovmorgon & storfrukost med pappa innan han åker iväg! Toppen!
         

segt

skolan var så otroligt seg.. masat mig igenom 4 lektioner från 9 - 4 och jag är helt slut och det hände absolut inget roligt alls, som vanligt! åkte till landskrona med mamma när jag kom hem och skulle köpa lite kolegieblock och annat men de hade redan stängt så det blev en tripp till väskaffären istället och jag fick med mig en skolväska hem.
 
nu blir det lite tv tittande och mys med mamma och pappa, för imorgon åker pappa till malmö och stannar där antagligen till lördag, söndag får man ju nästan hoppas men han ska kommer hem frisk igen iallafall! 

saknar

 
slänger in två bilder för att jag saknar/kommer sakna sommaren/sommarlovet så otroligt mycket! 

sista året!

nu drar jag mig mot sängen, efter en kväll med bara massa slötittande på tv med bland annat hollywood fruar som är så underbart bra, så kallar min säng.. är inte alls trött.. såklart.. men ska upp 7 imorgon.. dock den ända dagen på veckan man måste gå upp så tidigt, tacktacktack!.. till skolan då...

back to school

idag var det skolstart som stod på schemat och har nu påbörjar sista året! så jävla skönt! 288 dagar till studenten och jag längtar så! mitt schema klagar jag verkligen inte på, läser knappt några kurser och läser ännu mindre till våren så detta året ska gå gallant och man kan fokusera på de ämnena man har och gå ut med betyg man är nöjd med :) härligt mål!
 
måndagar har blivit träning och plugg dag då jag ska träna med elin varje måndag och plugga 2,5 innan om det nu behövs annars så blir det väl lite nöje och fika någon gång, dock inte för mycket för min kropp ska göra en stoooor förändring! (inga kolhydrater?) njä, tror inte ja kan köra på det. men godis och sånt skit ska väck och träning minst 2 gånger i veckan och ut och gå med hundern och pw en del hemma ska det bli :) 
 
de dagliga rutinerna kommer tillbaka och det får man leva med! nu ska vi först övereleva ett sommarlov i skolan tills nästa gång vi får lov, alltså höstlovet! undra om det finns mer än jag som suktar direkt efter lov och räknar ner direkt efter man kommer från ett annat lov? gymnasiet är inte det bästa ska jag säga er! 
dagens outfit: gammal klänning från spanien, hunkydory kofta, converse, bloom mobilväska och diverse smycken.

kräftor

Har käkat kräftor med min bror och hans sambo Malin och mamma pappa och de är kvar och vilken minut som helst ska vi hoppa i poolen :) och senare så blir det mys med mat och snack med Fay och Linnea!


fina dagar

uppdateringen på bloggen gick inte så bra, men när skit skolan börjar så måste jag underhålla mig på något sätt så bloggen kommer igång lite då förhoppningsvis! har haft underbara dagar med linus, mys och tagit igen tid, haft en mysig dag på gröningen och grillat och badat i poolen och varit ute igårkväll och kollat på massa bilar och grejer. nu är vi hemma och ska ha en myskväll hemma själva eftersom mina föräldrar ska bort så ska laga god mat och chilla farmför tvn med varma mackor chips! 
         
         

äntligen

en massa bilder från resan är över på datorn och inne på facebook men några kommer hit med :) men jag är störtförkyld och har sovit 4 timmar och varit uppe sen 4 inatt och snart kommer linus så har planerat att kolla tv och mysa med honom och kommer antagligen att somna, i hans famn ♥ gud vad jag har saknat min kärlek! 

home

95 olästa blogginlägg som jag nu ska ta mig igenom! efter en veckas semester och inte varit så uppdaterad på blogg fronten tar jag igen det nu :) och det kommer att bloggas en massor igen! 

superbra

Vill bara meddela att jag lever och att jag och Linnea har det superbra här i värmen :D


GE MIG

202873158185019844_bjvm7plj_c_large
 
Hjkhgk_large
 
Tumblr_m8e0e995ru1radxj1o1_500_large
 
Img_0076_168441317_large
 
Tumblr_m8ahxyzcx31ral7gto1_400_large
GE MIG GE MIG GE MIG   SNYGGA KLÄDER SNYGGA KLÄDER

wheey

jag tar det lugnt vid datorn och med lite sex and the city på tv, inte färdigpackad men hade tänkt gå upp tidigt imorgon och fixa och är ganska taggad på det och inte så taggad på att packa mer ikväll så sista rycket blir imorgon! on our way! godnatt!

7 augusti

vaknade hos linus och skulle sticka och träna kl 10, men har så himmla ont i rumpan efter 2 spinpass två dagar irad så jag klarade det inte så bokade av det, till och med igårkväll boka jag av det, fy, aldrig mer två spinpass i rad sådär och jag som hade tänkt mig 3!! blev iallafall lite extra mys med linus innan pappa kom kl 12 och hämta mig, sa hejdå till min älskling och samla på mig pussar som ska hålla 1 vecka! sedan åkte jag mamma och pappa till mormor, sjukligen och hälsade på, käkade god middag och fika :) kom hem för en lite stund sedan och håller på att packa för fullt! en ganska bra dag måste jag säga :)
mormors katt Tipsy

Lite kul punkt

Hörde precis något som drog lite på smilebanden. Tjej från Skåne: Här ligger procivitas, sån fjantskola. Kille inte från Skåne: Vadå sån för knäppa?


spin

resväskan är halvt packad resten blir det imorgon för nu ska ja peppa innan träningen och käka lite :) 55 min spin idag igen (y)

Red Riding Hood

Filmen var ju så underbart bra och ångrar så att jag verkligen inte har sett den förrän nu! Underbart inspelad film, miljön, skådespelarna och slutet var det, näst bästa efter twiligt, slutet på en film jag skådat! I filmen fann jag även en väldigt handsome guy, läckerbit, hetsnubbe, snygging!
bara på vissa bilder, men i filmen var han godomlig!
    

Red Riding Hood

Äntligen! På Canal+ First kl 21:00 visas Rödluvan/Red riding hood, har velat se den hur länge som helst och det är samma regissör som i någon twilightfilm! och nu äntligen visas den på tv i rimlig tid, så den står på mitt schema ikväll!

duschen

En färdigtränad Oliwia hoppar nu in i duschen! 

träna

ska träna kl 4 men sitter redan här med träningskläderna på! mitt knä är bättre idag och jag hoppas att det går att cykla! mor & far är och kollar på ett sommarhus i båstad och när de kommer hem blir det lite käk och sen iväg till träning :) 

E.T.

När det börjar bli lite mörkare ska jag och Linus se..
 

sommarkvällar

har skadat mitt knä, typ sträckt mig eller vridit det på något konstigt sätt, så har hur ont som helst och att gå och röra sig gör en aning ont! antagligen spelat för mycket fotboll med linus.. idag blev det iallafall lite golfspelande på rangen, sen bad i poolen och god middag som bestod av fisk och nu mot kvällen blev det lite mackor och kräftor! :) älskar sommaren! ♥

3 augusti

igår förmiddag hade jag en jättemysig tid med linnea :) handlade lite och gjorde sen riktigt goda pannkakor till lunch! glass, blandade bär, bananer & sirap, sjuuukt gott, speciellt bananer, sirap och glass! rekommenderas! åkte sen hem med linus och hade en mysig kväll, körde mamma och pappa in till stan, åkte sen och käkade på pizzeria ute i det fina vädret, hade med hunden och tog sen en lång rund med henne. åkte hem och badade i poolen & kolla 2 ½ men, väldigt mysigt!! :) 
         
         

O M G

COSMOPOLIS MED ROBERT PATTINSON KOMMER PÅ BIO I HELSINGBORG DEN 7 SEPTEMBER!

58

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 174
4. Vilken var den senaste film du sett? New Years Eve
5. Vem ringde du senast? pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Vad heter stationen? ;)" till Linnea
7. Vad är dagens planer? kolla massa sex and the city
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa, men pratar gärna i telefon med de ja känner väl :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? halvtimme sen
11. Vilken ögonfärg har du? grön/blå
12. När vaknade du idag? halv 9, gick upp halv 11
13. Har du någon gång hittat en katt? nej
14. Vilken är din favoritplats? i min pojkväns famn
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? kanske kvar här i skåne, vad ja känner nu, har pluggat, fått jobb och fortsätter att resa runder!
17. Vad skrämde dig som barn? spindlar och gör det fortfarande.
18. Vem fick dig att skratta senast? Mig själv, sprang och letade efter hunden men hade precis varit och lämnat henne hos frisören, smart tjej!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nja, men har faktiskt en!
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1, skåne
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på vilket väder!
26. Är du social? mja
27. Vilken är din favoritglass? mjukglass är riktigt gott!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa
29. Tycker du om kinamat? ja
30. Tycker du om kaffe? nej
31. Vad dricker du till frukost? juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? ja
35. Är du en beroendemänniska? vet inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? faktiskt inte
37. Vill du ha barn? ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite spanska och danska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? båda
41. Vad spenderar du helst pengar på? resor & kläder
42. Äger du dyra smycken? ja
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? middagen vi hade
45. Vem är den roligaste människan du känner? vet inte, linus får mig alltid att skratta iallafall :)
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett på armen som håller på att försvinnan nu senaste året som jag haft sen ja va 10, trilla ner från grannens staket som man stod på för att hoppa på deras studsimatta, smart! ont gjorde det och lite av ärret syns kvar.
47. Vad har du för ringsignal? klassiska iphone signalen
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja
49. Vart togs din profilbild för din facebook? på Linus studen i Malmö
50. Kan du byta olja på bilen? nej
51. Har du fått fortkörningsböter? nej
52. Vilken var den senaste bok du läste? Morgonen hon försvann - Linwood Barclay
53. Läser du dagstidningen? ibland
54. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
55. Dansar du i bilen? nej
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mix megapol
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? telefonnummer till mamma till en restaurang
58. När var du i kyrkan senast? konfirmation i år

härlig kväll

         
Middagen ikväll bestod av kräftor till förrätt och sen grillat kött med bakpotatis :) hur gott som helst! Gör kanske en smoothie lite senare som får stå för efterrätten! Innan det ska jag iallafall ta ett bad. *tummenupp*

lovely

Tumblr_m6a66jctms1ry9fzlo1_500_large
 
Tumblr_m7daxlburn1r9r3cao1_500_large
 
212654413625523351_ds5hrdvs_f_large
 
Tumblr_m7tqrmqmak1qa3kooo1_500_large
 
Tumblr_m84xs4mayh1rng5tvo1_500_large
Källa: we♥it.com

sol

är så sugen på värme, sol, bad, pool, vatten, hav, sand, restauranger, drinkar! snart snart snart!

tänker på dig!

Linus har stuckit till malmö och lämnat mig här hemma.. så får ta detta som en Oliwia dag! Ska ta ett bad med mycket badskumm & hårinpackning! Kolla hur mycket som helst på sex and the city och.. övningsköra lite??
 
Skulle åkt till mormor egentligen men hon blev hemskickad redan idag så åker dit imorgon eller lördag :) operationen gick bra men blev betydligt större än förväntat eftersom de var tvugna att ta mer för det hade spridit sig, håller fortfarande alla mina fingrar och tår på att efterbehandlingarna blir lindriga. 
San_valentin_ideas_1_large

hello augusti

179939_401259326589450_807776329_n_large

fin dag

myst ute i trädgården hela dagen lång, var säkert sista fina kvällen på sommarlovet så självklart var man ute och njöt! skjutit boll med linus i ngn timme typ, gjort smoothie med hallon och äpple och varit ute med hunden i solnedgången :) kollat lite satc och nu ska vi fortsätta på 2 ½ men säsong 5 :) har nyss bokat träning till söndag, måndag & tisdag, spin varje dag! måste känna mig lite duktig innan man sticker på semester och ska vistas i bikini i 1 vecka! godnatt!
         

Sex and the city

E1fcf3178a2b5922fb7d1fb366cd15be_large
 
Tumblr_m5m7codk6j1qavjsao1_500_largeTumblr_m63giknkea1rwd3vwo1_500_large
 
 
Tumblr_m57zdzcjg31rwd3vwo1_500_large
 
Tumblr_m4l9kautas1rwd3vwo1_500_large

shorts

tog en sväng om väla med mamma och fick med mig ett par shorts från rean, kärlek i första ögonkastet och de är nu mina. åkte sen och handlade mat till middagen ikväll som jag har beställt och det blir fläskkortlett, klyftpotatis och svampsås, mums! nu softar jag framför datorn och sex and the city på tvn och lite senare kommer min älskling hit! 
                    

RSS 2.0