3 år tillsammans

3 helt fantastiska år med dig idag! Jag älskar dig så enormt mycket Linus, du gör mig lycklig och får mig att le varje dag. Du är den finaste som finns ♥ 28 februari 2010 ∞

segt

träningssugen.nu
Tumblr_mh1eplu1vq1qkj4aro1_500_large

Bangkok #3


kallt

Efter två helt meningslösa lektioner sitter jag nu i sängen med filten runt mig och fryser! Vår värmepanna la av igårkväll och de märkte vi imorse när vi vakna och det var svinkallt, alla mina element var iskalla och det är bara i mitt rum i hela huset där det inte finns golvvärme.. så de var kallt när man klev upp! Fortfarande ganska kallt här men det fixar man med tjocka strumpor, mysbyxor och filten! Nu blir det lite mat xoxo
Tumblr_mittoi4jiy1s5q3cmo1_500_large

trött

Nu checkar jag ut för ikväll och på nattduksbordet är det laddat med näsdroppar, halstabletter och vatten. Har så ont i hals, lungor och rygg efter extrem hosta och hostmedicinen vill verkligen inte fungera :/ Usch kan inte detta försvinna, fast det bara har gått 4 dagar :/ godnatt från en trött tjej! (kan dock vänja mig vid dessa tider, riktigt skönt att somna av att man är trött och inte för att man måste sova)


I knew you were trouble


essä

Detta är nog, (är) det sämsta jag någonsin har skrivit under gymnasiet, i svenska får jag väl tillägga, finns nog värre i ett annat sketet ämne men iallafall, jag som tycker svenska är riktigt roligt och tycker det är den ända lektionen som är okej att kunna gå på och som inte är onödig.. skickade nyss in min essä, 1. efter mycket läsande från google vet jag fortfarande inte hur man skriver en essä 2. Har nog inte skrivit en essä, blev säkert mer krönika liknande 3. Ämnet jag valde var bara helt idiotiskt och jag har bara ordbajsat sista stycker för att komma över 1 sida. Förlåt Anett, jag är själv riktigt besviken på mig själv. Hoppas vi aldrig mer kommer få skriva en essä i ditt ämne! Tack! //ångest
 
update: haha skrattar bara nu, något får väl bli fel ibland, man lär sig av sina misstag :D
Bd3qlpwcaai35uc_large

tisdag

Slutade halv 12 och åkte och shoppade lite med mamma efter, kommer hem från en semester som bestod av en hel del shopping men kunde inte få nog, så idag fick jag med mig hem en jacka, 3 par trosor och en bikiniöverdel, supernöjd och 248 kr fattigare & tack mamma för jackan! Ska nu motvilligt skriva min essä som skulle varit inne igår, wish me luck.

Bangkok #2

 

Bangkok #1

Shoppingen började redan på Victoria Secret på Kastrup!

godnatt

Nu kryper jag ner i sängen med Top Model på tvn, brukar somna runt halv 10 men hoppas mina ögon kan hålla sig öppna till 10 idag iallafall, och att vakna runt 6 är riktigt skönt så dessa tider kan jag verkligen vänja mig vid! Godnatt på er! 
Tumblr_miq7alaxr81qi1c55o1_500_large

Oscarsgalan

Kristen fick dela ut pris på galan med Daniel Radcliffe
Hon är så otroligt vacker!

Kristen på oscarsgalan

Vackra Kristen på oscarsgalan!
Hon hoppade på krykor efter att ha trampat i
glas och skadat foten men lika fin för det var hon!
 
 

next week

När vi var på flygplatsen i Thailand och tog vars en hamburgare på burger king blev jag så himla träningssugen... men eftersom min hals inte är den bästa så får jag skippa träningen denna vecka och hoppas på att allt är borta till nästa, hemskt att inte kunna träna när man verkligen vill..
Tumblr_mgc5hbh1qe1s1kp9vo1_500_large

100 dagar kvar

Sitter i skolan på min andra lektion, lektion 2 av 2, slutar om 10 minuter och då kommer min fina och hämtar mig och vi åker hem till honom och myser lite och ska lämna lie grejer han glömde i min resväska. Imorgon om man har tur så är jag ledig och det blir en dag med massa plugg men ändå skönt att slippa ta sig in till skolan och sitta här och frysa när man kan sitta hemma i sängen med datorn och varmchoklad eller te.
 
Första dagen i skolan efter lov är snart avklarad och om 4 veckor är det påsklov så nu är det bara att kämpa, 4 veckor går ändå ganska snabbt, bara 20 skoldagar! & idag är det 100 dagar kvar till studenten!

tankar så det bubblar

Stephenie Meyer kan nog inte beskriva den perfekta mannen bättre än hur hon gör det i sina böcker och sen hur hon uttryckt det i filmerna. & sen att det är snygga Robert som spelar denna roll gör det inte sämre eftersom han är så underbart snygg, vacker och stilig! Den perfeka.. spontan, beskyddande, kärleksfull, sig själv, omtänksam, generös, visar sin lycka och för alla inte bara när man är ensama. 
 
När Linus en dag kom hem till mig och bad man gå ut ur rummet och att jag inte fick komma in förrän han sa något. Jag var så skeptisk och litade nästan inte på honom eftersom han aldrig gör sådär men jag gav mig och fick sen komma in och han hade köpt en tröja till mig, utan någon som helst anledning. Jag fyllde inte år, ingen namnsdag, vi hade ingen månadsdag att fira, inte julafton eller något. Det där gjorde mig så lycklig. Det behöver inte vara något som är köpt och kostat pengar. Men en kille som gör något spontant utan att jag inte har den blekaste aning om vad som ska hända är nog det som fångar mitt hjärta mest. Får mig att falla pladaskt. Tappa hakan och få mitt hjärta att slå ett extra slag. Kanske därför jag varit som jag var en gång i tiden. För att många vågat vara den där i min närvaro. Göra det där och fånga en med storm och göra en häpen. Eller att visa många att jag finns i deras liv, är inte det de flesta tjejer vill? Att killen ska snacka om sin tjej med sina vänner, precis som tjejkompisar tjattrar 24/7 om killar och sina kärlekar! Men sen att man får höra "han sa det om dig" "gör inte så han har sagt att han tycker om som det är istället" att andra vet att han har sagt vad han gillar om de som händer mellan en, både till mig och vänner. En puss. Ett leende som får en att veta, jag är den ända tjejen för honom, känna att sin andre är stolt över att ha en som sin andra halva. Stephenie Meyer - du kan nog inte beskriva det där bättre än i alla dina böcket om Edward & Bella. 
 
Från slutet av 2008 har jag varit helt förälskad i kärleken själv, och sommaren 2009 kunde man sluta leva i filmernas drömmar, dock kändes det hela som en film, första gången man får uppleva det finaste och sen är man fast, att mitt motto bara är ordet kärlek kan jag nog hålla fast vid i hela mitt liv och att jag valde en text om mig själv "tjejen som lever för kärleken" kan nog sitta kvar. 
 
Avslutar detta babbel nu, eftersom det var så längesen jag skrev och nu behövde jag verkligen skriva av mig och efter en hel dag i sängen med film och drömmar så blev det detta och jag tänker nog inte läsa igenom det igen, fingrarna fick bara flyta på tangentbordet nu ett bra tag. Slutar iallafall med att jag är världens lyckligaste för jag har funnit min kärlek precis som i filmernasvärld ♥

twilight

Från kl 8 tills nu har hela dagen bestått av Twilight, har sett alla fyra filmer i följd och ska försöka få igång den sista nu, behöver dock plugga som fan.. men kan nog börja på det efter filmen och sen göra klart det imorgon! Men hittar jag inte den sista och om jag inte orkar fixa med sladden till tvn så är det bara att vänta till lördag när sista twilightfilmen kommer ut på dvd. Kan inte förstå att det är slut.. 2008-2013 de 5 bästa åren i mitt liv! ♥ ge mig Bellas liv, studentpresent, födelsedagspresent, julklapp, nyårsönskning, alla hjärtans dag, namnsdag? eller vilken dag som helst, drömmar man bara kan önskar skulle bli sanna! 

förkyld

Har lyckats dra på mig en megaförkylning och en tjock svullen hals på det! En natt råkade jag och Linus somna med ACn på ganska kallt och jag vaknade vid 5 på morgonen av att Linus skakar tänder och huttrar och har inget täcke på sig och jag själv är insnurrad i hela täcket men fryser ändå som fan, stackare, så taskig jag är och på det fick jag ont i halsen också men vi snusa vidare och värmde varandra men efter den natten för 3 dagar sen har jag haft ont i halsen och nu är det så mycket värre, kan inte prata utan att det gör ont så sitter här framför tvn med en kopp te, inte gott heller för mitt favvote tog slut innan vi åkte så köpte inte nytt, så fick bli något halvsmakligt men de får gå. Riktigt skönt för halsen så det är värt det! 
 
Klockan är 23:48 för mig just nu men måste hålla mig vaken någon timme till för att inte vakna 5 imorgonbitti! Mia på grötö får underhålla mig!

hemma igen

Nu är vi hemma från en helt fantastisk resa, 10 underbara dagar i Bangkok med familjen och tiden bara flög iväg, vi brukar kombinera resan i thailand med sista 2 dagarna i bangkok men denna gång stanna vi alla dagar där eftersom det bara blev 10 dagar :) så har sett och gjort en hel del som vi inte upplevt innan :) flyget dit gick hur bra som helst, fick sovit ett par timmar och myste med huvudet i Linus knä och musik i öronen. När vi kom till hotellet blev det lite fel med rummen, inte det vi hade betalt för men efter 2 nätter så bytte vi och allt blev perfekt! solat och badat har vi såklart och njutit som bara den och unnat oss allt vi kunnat, resan kunde inte ha varit bättre helt enkelt!
 
Eller.. kanske flyget hem, men det kunde vi inte göra något åt, planet gick halv 1 och halv 5 sitter jag som på nålar i sätet efter att ha ätit och sen sovit 1 timme ca och då är det sjukt mycket luftgropar och jag kolla ut så blixtrar det som in i under oss, flög över Indien och i ca 90 fortsatte det hela och blev nästan värre och värre, har aldrig varit med om något hemskare! Kramade isönder Linus hand och tårarna rann ner för mina kinder och mamma & pappa sitter på rad 14, Max & Malin på 25 och Jag & Linus på 35, kände mig så liten och kunde verkligen inte gå fram till de andra ju, som tur försvann det sen och både jag och Linus somnade igen tills vi vakna av att det var frukost och då var det bara 2 timmar till landning :) denna resan, som alla andra är ett minne för livet ♥ bilder kommer självklart senare!

alla hjärtans dag

♥ Firar alla hjärtans dag med min älskade Linus i värmen! Mamma, Pappa, Bror & Malin = En väldigt väldigt bra dag! Hoppas ni där hemma får en jättetrevlig och kärleksfull dag! XOXO ♥

BKK

Tumblr_mhvf74ktok1rc83l2o1_500_large

HEJDÅ

Nu är det sista rycket som gäller, måste få med allt och det viktigaste är såklart kameran, kanske pass, biljett och pengar men efter det! Har knappt kunnat stå ut dagens kyla när jag gick i stan osv gör riktigt ont i näsan och ansiktet, men tänker jag bara på vart jag är om ett antal timmar så lyckas jag stå ut!
puss på dig min lilla söte vovve! 

NU


semla

Delade en semla med mamma eftersom vi missade fastlagssöndagen igår, nästan ett måste så därför kliver jag inte in i dushen förrän nu. Käkade ni semla/fastlagsbulle igår!?

It's A Livin' Thing

Tiden i skolan flög förbi tack och lov och jag fick gjort en hel del på danskan. Åkte hem med pappa sen och käka lite sen bar det av med mamma och åka till banken, köpa nässpray och lite snacks var tvunget att inhandla! Sitter och skruvar på min balklänning nu och fixar lite musik på spotify sen ropar duschen på mig. Vi hörs!  

glädje

Det bästa jag någonsin sett, ge mig skivan med alla deleted scenes!!!!!!!
Det bästa är dock när Edward skrattar, just därför jag nu har sett klippet 6 gånger

twilove

Drar mig till sängen nu och somnar gott till tvn. Imorgon blir det skola 8.30 - 11.30, kanske lite träning efter om jag känner för att slänga ihop kläderna imorgonbitti sen hem och ta tag i lite små saker som bör göras, speciellt skolgrejer men usch vad jag kommer ha det stressat efter sportlovet phu, men jag ska klara detta!
lite vackert från twilight ger mig styrka!

happy girl

för 15 minuter sen var mitt rum totalt KAOS kläder överallt, väskor överallt, skor överallt, skräp överallt, tidningar överallt och panik svävade i rummet men nu är det över, här är bara 3 väskor fyllda med kläder etc. och mitt hjärta och kropp pirrar av glädje och förväntan! Ler överdrivet stort nu och kan inte ta bort det!
Sun, sun, sun here I come! 

sol

längtar inte alls efter att få se riktigt solljus!

lalala

Linus åkte precis hem och jag har packat färdigt till 70% och det ska bli 95% idag! Ska snart åka in till stan med mamma och sen ska jag se om jag tar ett litet träningspass här hemma.. Eller så släpper mamma mig på friskis sen eller tar jag det efter skolan imorgon :) Är helt fast i detta nu, älskar det! 

inspiration


celsius

Åkte hem till Linus vid 12 och packade hans resväska, åkte sen till friskis och svettades där i 80 minuter, så himla skönt! Tog en celsius jordgubb/kiwi innan och orkade hur mycket som helst, sprang så jag inte kännde mina ben när jag gick av bandet, härlig känsla! Åkte hem sen och käka och kom nyligen ut ur duschen :)
Nu mår man som bäst! 
8443c358695b11e2939b22000a1f9251_7_large

work hard

Efter 1 timme och 10 minuter i skolan blev det friskis med Linus, lite kondition och lite styrka :) åkte sen hem till mig och vi har bara myst, skulle packat men eftersom Linus gick upp 5 imorse så sover han gott här bredvid och jag sitter här och orkar verkligen inte packa! Tittar på mtv istället :) hade dock velat ha han vacken så han kunde skrattat med mig!! Får väl sova själv snart också.. är lite trött jag med, träning tar på en, men vi drar till gymmet imorgon också! Love it!

puss

sitter på mammas dator och hittar denna söta bild! kärlek♥

godnatt

Nu fryser jag riktigt mycket och sängen är nybäddad så kommer bli ganska kallt att krypa ner och mamma har bytt mitt vintertäcke till det vanliga.. hoppas inte jag fryser inatt, det är hemskt!! Är förövrigt riktigt trött på denna snön och det kommer bara mer och mer, vad är detta!?!? godnatt på er!

sneakpeek

smygtitt på hotellet i Bangkok

inspiration


Pug Puppies

Min och Linus drömhund, jag kan dock inte sätta fingret på om den ska vara svart eller beige, men så underbart söta, dock sötast som valpar, men det finna faktiskt en blandning av mops och chihuahua så det blir en miniatyr mops, åh drömmar! Men jag är också kär i pudlar så i framtiden hoppas jag att jag får chansen att leva med båda dessa raser! Efter att haft hund i hela mitt liv, hade det varit svårt att leva utan!

matkoma

Har precis stekt typ 20-25 pannkakor och sen ätit ett par med banan, glass & sirap, helt fantastiskt gott och nu är jag sjukt mätt så behöver bara lägga mig ner, samtidigt som jag ska se masterchef usa hehe sen ska jag packa lite! :D inte för jag brukar tycka det är så roligt men med alla fina sommarkläder så är det faktiskt lite kul! 

5 februari 2013

lite bilder från pappas födelsedag!

acoustic version


kusiner

Jag och kusin promenarande i Hyde Park mars 2012 (saknar) - ses snart igen London!

två dagar kvar

Redan torsdag imorgon, veckan har gått riktigt snabbt och tur det! Imorgon börjar vi kl 9 med högskoleinformation och därefter en svenska lektion och sen till idrottenshus och ännu mer högskoleinfo och kan prata med massa människor etc. "utställning" liknande, ja men det behövs verkligen och hoppas jag blir ännu säkrare på mitt val efter imorgon :) sen har vi marknadsföring och slutar kl 3, inte helt fel, den tråkiga lektionen mellan där försvinner! 
 
Nu ska jag ta en macka och ett glas oboy eller en kopp te och krypa ner under filten och kolla lite masterchef usa, gordon ramsay - amazing!

inspiration


citron

Uppdateringen är inte på topp, men under gårdagen var jag hemma 1,5 timmar kanske och då var det ganska stressigt och när vi kom hem på kvällen orka jag inte sätta på datorn och allt och speciellt inte när jag fick mitt i veckan mys med min pojkvän. Pappa fyllde år igår och det firades på cafe rasoir/mollbergs i Helsingborg, käkade underbart god mat och några glas vin blev det och var hemma vid 8 och var sjukt trött men somnade gott i hans armar vid halv 12, host, rygg mot rygg. hatar sånt. Men känslan när man vaknar upp och öppnar ögonen och ser en snygg kille ligga och le och pussa en i pannan kan man inget annat än glädjas av hela dagen. Blev en tidig morgon idag och var i skolan 8:30 - 11:15, stack sen till gymmet och 700 kalorier försvann iallafall, trots min huvudvärk. Nu väntar badkaret! ♥

happy birthday

Grattis på födelsedagen pappa! ♥
 

worth it

Nu har det blivit tv tittande i 2 timmar, först familjen annorlunda och sen top modell och nu ska jag lägga fram lite kläder till imorgon, borsta tänderna, ta bort sminket och sen krypa ner i sängen. Hade väldigt svårt att somna igår eftersom min kropp var så öm och idag ska vi inte prata om magen, som är värst, så svårt att resa mig och axlarna när jag ska ta på mig jackan glömde jag, AJ. Hoppas jag somnar snabbare idag.
- When you feel it, you know it was worth it.

tattoo

Denna jag gjorde i somras i spanien var så underbar och jag önskar en dag att jag
har modet nog till att göra en permanent och att kunna stå ut smärtan!

fix

de få skoltimmarna var något av de värsta på länge, men som tur sluta man halv 12 och åkte hem med mamma till min sköna säng och annan miljö bara! åt lite och åkte sen med mamma igen och handlade lite och köpte vin till pappa imorgon! nu försöker jag rensa bort alla mina bilder från telefonen och sen ska jag ta mig ann kameran och tömma minneskortet, börjar bli duktig på detta, förra veckan radera jag 925 mail (y)

snart

När Linus ska ta sin sista spruta så vet man att det inte är lång tid kvar, lite senare åker resväskan ner från vinden och allt fint i sommarlådan ska komma fram! ♥
bangkok 2011

varför

tanken slog mig precis att det är tillbaka till skolan imorgon FAAAAN NEEEJ USCH FY SÅ JÄVLA HEMSKT gråter nästan faktiskt, usch vad jag hatar det. tur som fan att det bara är 7 dagar innan man försvinner igen, vill helst aldrig någosin komma tillbaka dit igen, men måste stå ut 122 dagar till innan studenten och antagligen blir det den lyckligaste dagen i mitt liv, att slippa detta skit. 

inspiration


fondue

Linus vann ett litet gulligt founduesätt i julas i julklappsleken och inte förrän nu användes den, köpte lite choklad och banan och hade det supermysigt igår! ♥

hurting

Kom hem för ca 1 timme sen efter ett jobbigt träningspass, nr. 2 för denna helg. Var och träna både igår och idag med Linus och han visa mig massa maskiner och övningar så nu känner jag mig inte så vilsen när jag går på den delen av gymmet, brukar annars bara köra kondition. Men nu har de både blivit ben, mage, axlar, armar & bröst! haha är riktigt mör i kroppen nu och idag var det extra hårt på magen så känner att min kropp inte kommer må så bra imorgon! men älskar känslan av träningsvärk för då vet man riktigt att man har kämpat! 240 kalorier borta på step & springband också, lite kondition är ett måste! nästa träning blir på onsdag, min kropp måste nog vila lite! hopp in i duschen nu, vi hörs!
269214_203573416451880_1010116896_n_large

inspiration


juvelochdesign

Nu har även vi på Juvel & Design i Helsingborg skaffat Instagram, börja följa oss och ta del av erbjudanden, tävlingar, tips, evenemang etc. Detta är även en del ur mitt projektarbete angående marknadsföring kring butiken och företaget. Snälla börja följa oss för att mina undersökningar ska bli bättre! :D kram

hello february

Tumblr_mhi1hkytvd1r4zd71o1_500_large

RSS 2.0