killen min

ååh min pojke är påväg hit och snart får jag pussa på honom hur mycket som helst. gud vad jag saknar honom nu, iförrgår fungerade verkligen inte min drömfångare och när jag vaknade mådde jag så dåligt :( hemska äckliga dröm, usch och fy asså, en kram från min Linus hade suttit så fint i den situationen men 300 mil (??) borta var han och övergiven och skam kännde jag, att jag kan drömma sånt skit. men nu är han påväg och jag är sååå sugen på att se twilight så jag får den där kicken och blir ännu mer kär i honom, konstiga jag, men så blir det när jag ser de filmerna!
Tumblr_mcqu9s8uug1rrfw3mo1_1280_large

lugnar mig

nu är vi hemma och jag möts av världens bästa twilightklipp och nu är det bara 2 veckor kvaaaaar :O helt sjukt, låt tiden bara flyyyygggaaa förbiii! dock min födelsedag först men sen efter den dagen kan det bara hoppa till onsdag och bara va en av de bästa dagarna i mitt liv :O helt jävla uppspelt och övertrött efter bara 4 timmars sömn inatt och varit uppe sen 4 (y) great! 
 
vi hörs senare helt enkelt, efter jag smält detta! 

detta då!


OMG

Jaaaaagggg döööööööör, så vackert!!!! 17 dagar kvar!!!!!

kärlek

2 år & 8 underbara månader med min fina älskling idag! älskar dig så finis! ♥

10 dagar kvar

igår var det superfint väder någon timme under dagen så 3-4 timmars solning blev det, bådse när vi åt och på balkongen :) vattnet var ganska kallt och det blåste så blev inget dopp. på kvällen stack vi in till stan och kolla runder lite och testade en ny kina restaurang. gottgott. började regna lite så tyvärr la alla stånden ner på marknaden så det blev ingen kvällsmarknad :( ska in imorgon igen så hoppas på bättre lycka då!
 
nu är det 21 grader och lite halv mulet. får se vad dagen erbjuder.. halv 4 blir det iallafall senlunch på svensken och äta plankstek!!
 
helt sick att det inte är längre kvar, som jag längtat!!

torre

för tillfället så har vi 20 grader och lite mulet och det kom en skur inatt och kanske nu mot morgonen, men allt är så mycket bättre än sverige ;) är sjukt taggad på marknad snart ska bara käka lite frukost och vänta på pappa som är och klipper sig.. tror faktiskt jag med ska ta mig en klipp här nere, aldrig testat :o förutom när jag var typ 5-6 år.
 
igår var det en hyfsat fin dag med en shoppingtur på morgonen, fick med mig en festklänning och ett par joggingbyxor, mysmys :) och wilma handlade på som bara den 7 saker kom hon hem med ;) vi hörs, adios!

njuter

soliga hälsningar från mitt paradis! en supervecka med mamma, pappa och kusin wilma! även mammas bror med fru är här på en spontanfödelsedagsresa, nu ska vi sticka och handla hem lite god mat och spanska delikatesser som tyvärr inte finns i sverige! mums!
exakt 2 år gammal bild och första gången utomlands med linus, playa los locos.

today

mitt tal gick bra, efter det kom linus och hämtade mig eftersom min andra lektion blev inställd så gick bara 1 timme och 20 minuter, så sjukt skönt :) jag har packat lite och nu är mormor, morfar och kusin wilma påväg hit och ikväll blir det pizza med hela bunten :) vi hörs kanske ikväll eller vid varmare breddgrader! 
kommer sakna dig gubben!

inspiration - cupcake

Tumblr_mc5owhtcuq1riy7d6o1_500_large
 
Tumblr_mc3h76qqnu1rbbx26o1_500_large
 
Tumblr_mc5n1qgk9k1rs9vkfo1_500_large

pojken

har precis sett en rörande dokumentär på tv4 om en liten pojke som kallas/kallades sköldpaddspojken pågrund av ett enormt födelsemärke på ca 50 % av hans kropp och han var väl kanske 5 år gammal. Från Colombia, och de lyckades få bort detta födelsemärke som vägde 5,3 kg på denna lille pojkes kropp, helt otroligt och man blev riktigt lycklig för pojkens skull och att han nu hade/har en framtid! :) någon annan som såg den?

love it

9271_405544982845088_921131410_n_large
dett är så sjukt mysigt! man bara kör för att mysa, stannar på lite ställen, lyssnar på musik, snackar om allt mellan himmel och jord, skrattar, mysig belysning från gatlamporna, en puss då och då och jag kan bara sitta och le och titta på honom hur mycket som helst medans han koncentrerar sig på vägen. love it ♥

maat

mammas goda köttbullar och makaroner blir det till middag idag. är hungrig och det luktar sjukt gott. ingen bra kombo! skolmaten håller inte så länge i magen så för att fördriva tiden ät mitt kära MTV på på tvn. Dock för att min fjärrkontroll har pajat och jag kan inte byta kanal så, iförsig tur att den stanna på MTV och inte 1an!

måndag

är hemma från skolan och slutade 40 minuter tidigare, ganska skönt! pappa hämtade mig och ska nu börja skriva på mitt argumenterande tal om rökning som ska hållas imorgon och hitta lite fel i min engelska så filar på den innan den ska vara inne 23:59 (y) vi hörs sen! 
314203_464462253596252_578906487_n_large

tack för helgen

Min engelska är klar och det skriker inom mig av lycka! 
Ska snart dra på mig ett par mjukisbyxor och krypa upp i sängen och kolla lite tv och slappna av och ta det lugnt sista tiden av helgen. Dricka en kopp te och käka clementin. 
 
Min helg blev lyckad trotts lite för mycket i fredags, men jaja, hanterade situationen ganska bra ändå och alla var så snälla hehe, sov så otroligt gott och skönt och igår morse efter en äcklig treo blev det bakisfrukost på mc och en halvjobbig tågresa hem, sen firade vi linus mamma som fyllde år och sov hos linus, så idag ska det bli ganska skönt att somna i sin egna säng :) 

english

Det går frammåt och hela sidan ska vara fylld innan kvällen. Hej ordbajs och filosofiska känslor och poesi, på engelska! lättnaden dock att klockan bara är 2, pust! 16 and pregnant på tv får mig att fortsätta skriva, belöning? haha, en liten paus blir det sen med att åka till råå och en promenad lite senare kanske :) 

plugg

är hemma efter en fantastisk helg men nu väntar det BARA plugg HELA dagen! kämpa...

pic by me


p * r t y

kvällen börjar dra sig mot sitt slut och imorgon kommer det bli en fruktansvärt hektisk dag! går i skolan mellan 10.10 - 13.10 och direkt efter det ska jag och linus köpa present till hans mamma, sen går vi och tränar 1 timme ca och efter det drar vi till ö&b och ska handla läsk, sticker hem till honom han gör v sig och gör sig snyggare! sen hem till mig jag duschar och gör v mig inför fest och sen drar vi ner till malmö och stannar där hela natten lång och sticker hem till linus på lördag förmiddag, impuls fredag och det kommer säkert bli hur bra som helst! stressigt mem roligt att ha mycket kul att göra :)
11121369_large
blir inte så mycket uppdatering imorgon, kanske inget alls men isåfall hörs vi på lördag! (eller söndag)

19 dagar kvar

luktar hur gott som helst från min body lotion från åhlens, tänkte visa bild men hittar faktiskt inte och orkar inte fota den och ser inte vad den heter för etiketten är inte den finaste ;) men rosa och massor av blommor är det och luktar underbart gott! tog precis ett bad med masa skumm och olja så huden är även babylen! 
 
nu sitter jag och kollar på halv 8 hos mig och filar lite på min önskelista till min födelsedag :D
jag och sötnos på promenad!

enkelt och snyggt


inspiration - hairdonut


good morning

ringde tingsrätten kl 9 och har skrivit sedan dess på min resume om rättegången vi var på och jag är så nöjd, allt är perfekt och den är klar, äntligen! 
 
tar bussen om 1 timme till skolan och sen efter skolan ska jag gå och betala twilight biljetterna på sf :) och hem och plugga sen, skönt att det bara är torsdag iallafall och man slutar ganska tidigt, får ja mycket plugg gjort idag är jag halvfri på söndag :) 
 
allt handlar bara om skolan.. men snart är det helg så fredag och lördag är skolfri helt totalt, sen nästa vecka är det bara 2 dagar, så skönt! 
8172_271565062964337_702803366_n_large

godnatt

kryper ner med min bok, en hel del plugg är gjort.
somnar och ska vakna till ännu en hemsk skoldag. kortare än dagens tack och lov och närmre helg och lov, underbara lov, du kommer så perfekt och lite praktik på det med, så slipper kan gå till skolan på ett tag! 

I´m trying


231 & twilight

Idag har jag beställt/bokat två saker. Först och främst fick jag ett sms om att Twilight Breaking Dawn part 2 biljetterna hade släppts för biomedlemmar och det är jag så snabbt som bara den klicka jag mig in och bokade två platser till mig och Elin på premiären den 14 november, glad tjej och imorgon åker jag och betalar dem, riskerar inte att dem försvinner!
 
2. Har haft det struligt med min studentmössa och kunde inte beställa den via internet, så har ringt och haft mig men snackade med en väldigt trevlig man som tog min beställning på telefon och allt blev rätt och perfekt så mössan är nu beställd och vi kommer bara närmre och närmre studentkänslorna och dagen,
231 dagar kvar nu! 
räknar ner dagarna till båda två

viljan.

skolan har varit så fruktansvärt hemsk idag och är fortfarande, fy vad jag bara vill dra här ifrån och aldrig mer komma tillbaka till denna skola och klass. Ska bli så otroligt skönt att sluta och känna sig fri och göra något av sitt liv, vara lycklig och göra precis det man vill, studera och välja inriktning och träffa människor med samma intressen, vilja träffa de människorna och må bra! vill ha viljan och tankarna att ibland tycka det är okej att gå till skolan, har jag aldrig haft sedan man började gymnasiet så tror inte det finns någon som mer längtar till studenten och högskolan än mig!

inspiration - desk

Home_decoration-ed722844acd0239857cdaa2ea9ba806c_h_large

because

märkte precis att jag hade en redovisning imorgon! jippi! min del är utskriven och jag tar det som det kommer, den taktiken funkar oftast, eftersom innehållet betygssätts och inte presentationen :) för övrigt sjukt tråkig uppgift i ämnet marknadsföring, menmen! bättre med mer underlag till betyget!
 
nu ska jag gå och borsta tänderna och ännu en kväll krypa ner i sängen med min bok i ansiktet! 

TV

Hollywoodfruarna nu! 
 

skolan styr vardagen

kom ganska nyligen hem från skolan och satte mig direkt med datorn i köket för att börja plugga, bort med skiten och närmre sol kommer jag! 
idag:
- rättegångsresume, försöka bli klar.
- läsa minst till sida 200 (30 sidor dit)
- läsa svenska nationella häfte (30 sidor)
Tumblr_mbwf3787lq1qf2x8qo1_1280_large
älskar weheartit bilder!

inspiration - pencil

Tumblr_mbyjufuaga1ra7lgpo1_500_large

plugg i massor

det går frammåt och jag känner att detta kommer bli en vecka med otroligt mycket plugg men ser det positivt och hoppas veckan går fort pgr av det och det är inte det svåraste precis så ju snabbare denna veckan går och allt plugg försvinner ju snabbare kommer man till varmare breddgrader! 
 
nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sovmorgon imorgon, 12:30 börjar jag! 

bubbla

nu blir det att läsa i tråkig bok och tv resten av kvällen! 

lättnad

har aldrig någonsin i mitt liv varit så glad efter ett tandläkarbesök. var rädd att jag hade hål, har aldrig haft det och jag brukar ha otur så ja kanske hade ett men nej, jag har varit hur duktig som helst detta året också så inget hål och min ena visdomstand är planerad på att dras ut av en annan tandläkare men denna tyckte eller förstod inte alls varför den skulle ut om den inte störde mig och den har knappt kommit fram eller typ inte alls så den stör verkligen inte mig och jag låter den mer än gärna sitta kvar eftersom jag är livrädd för allt med tandläakren att göra ifall det gäller att dra ut och laga saker, usch har mått sjukt dåligt ända tills efter besöket, gråtit om nätterna för vill verkligen inte dra ut och min största önskan är i så fall att bli sövd men hur stor är chansen att jag hade fått det? 
 
men nu har jag ca 1 månad kvar till nästa tandläkarbesök och då ska jag verkligen berätta vad denna tandläkaren sa om min visdomstand, den kan sitta kvar minst ett år till ifall det inte händer ngt! gladtjej!
bild från den dagen eller dagen efter jag tog av min tandställning, juni 2010 :)

inspiration - drömfångare

Tumblr_lo6wzf8wfo1qam6r1o1_500_large_large

kvällen

efter 37 sidor och sen lite tv ska jag nu fortsätta läsa i min tråkiga engelska bok som ska vara klar till nästa måndag med 1 sida skriven om 1 sak i boken.. min lärares tankar asså.. men en positiv sak ikväll är att linus sover här!! ♥ godnatt på er!
I love you

dagens promenad


Solsidan

Nu!

grey

mamma och pappa drar på brunch snart så jag och linus är hemma själva med vovven, ska laga lite mat och ta en promenad, kolla tv, mysa och nörda quizkampen + liite plugg för min del tyvär... men denna söndagen blir säkert hur mysig som helst i detta ruggiga väder! 

promenadbilder

var ute på en mysig promenad igår och tog med kameran, men när jag kom hem lyckades jag radera 3/4 av bilderna och det blev ett kaos här.. blir så ledsen när sånt händer, men ska ta en promenad till om ett tag eller när det blir finare väder och ta med kameran igen! blev dock en del superfina bilder igår som ja nu inte kan visa som jag var sjukt nöjd med för ljuset var helt perfekt.. menmen.. någon bild kommer här iaf

inspiration - dream

539236_447486991939957_242261770_n_large

yes

ursäktar för den kassa uppdateringen men det är helg och då blir det så :) igår blev det bio och filmen var riktigt bra, den ska ni se om ni tycker om Taken1. 
nu kom jag och linus nyss hem från Ikea och väla, behövde en ny lampskärm så fick med mig det hem och lite strumpor :) och vars en korv fick vi också i magen! och om en timme eller något blir det fin middag, oxfile och potatisgratäng, mums! 

Bio

Här befinner jag mig nu med min pojkvän och myser!


inspiration - braid

Tumblr_mbl725okrz1r6qsvfo1_500_large
 
Tumblr_mbkzqi2ro11qfauexo1_500_large

valborg 09

på örenässlott med Fay och min och hennes familj, minns det som det var igår! trotts att det är 3,5 år sedan, vi cyklade ner till stranden och fotade en massor och sedan mat på slottet, tyvärr inget bål tror jag för det var antingen för tort eller blött, men det var en fantastisk kväll och sedan cyklade vi hem i underbart väder! mysminnen! 

nya skor

har letat nu ganska länge efter ett par skor, antingen riktiga vinterskor eller något man kan gå i nu istället för converse, alltså en mellan sko på hösten innan vintern och till när det blir lite varmare i vår efter vintern och nu äntligen har jag hittat dom perfekta! har tyckt att höstens skor har varit hur fula som helst och ingenting som har lockat direkt, men dessa var exakt något sånt jag letade efter!

fyfan!

åh fy vad jag hatar människor som älskar att prata om sig själv och att höra på det för tusende gången gör en frustrerad och arg och äcklad, när man hört samma historia i år fast personen inte just berättar till en själv men för andra så orkar man inte höra på det igen för den personen har pratat om det tusen gånger innan för den älskar att prata om det och inser inte att vi vill verkligen inte veta och vi vet redan exakt vad du snart kommer svara på den där fråna, så när folk ibland påbörjar en fråga som man vet efter ett ord vad den frågan kommer va så man bara "nej nej nej snälla fråga inte det... " och sen är frågan ställd och sen kommer hela jävla berättelsen från när den föddes till vart den ska begravas, så onitressant och meningslöst. fyfan vad jag lessnar på sådana människor. oh fy, blä usch räligt uuhh spykänslor..

förvaring

har inte en ända dag denna veckan gått enligt mitt schema, alltid minst 1 lektion inställd.. helst sjukt! går faktsikt inte en ända vecka utan att någon lärare är borta eller lektion blir inställd, och idag är det bara 1 lektion iallafall mellan 11.50 - 13.00 sen hem och ta det lugnt och kanske sticka till väla med mamma och köpa lite förvaringsgrejer till vår källare som vi ska ha bland annat hundmat i och min mixer ska få en fin plats där nere!
denna fina förvaringslåda har jag fått av linus och den har jag i mitt rum
 

inspiration - jeffrey campbell

Tumblr_mbl9heoidc1riaiyso1_500_large
Jeffrey-campbell-shoes-lita-(black-velvet)-010604_large
Tumblr_m6xuh9dat51qbu643o1_500_large

"fota mig med den fula bilen"

bild från förra året på valborg i saxemara! promenix med vovven och fotografen wilmis! 
Önskar det var vår snart.. för våren är bra när man vet att det går mot ljusar tider.. och nu på hösten vet man bara att det blir mörkare och mörkare.. ända positiva med hösten är väl att jag fyller år!? Vilket iår är väääldigt viktigt! mucho importante!

onsdag

kort och snabb dag i skolan och sen hemma vid 6 efter en runda på stan med Fay, käkat lite pyttipanna och nu försöker jag få kontakt med massa företag och ställen.. och fredagens planer är ändrade och just nu är där ingenting på schemat.. tråkigt nog :/ bio kanske?
Amazing-places-question-mark_large

film

Taken 2 har nu också kommit ut på bio och ettan är riktigt bra och denna verkar också vara bra, så kanske tar en tur till biografen och ser denna också :) 
http://www.youtube.com/watch?v=vFZ2eQ0PpW4 /om ni inte han se filmen åvan, har något problem men att få fram youtube saken..

part 2

När jag ändå är igång slänger jag in några underbara bilder:
 
 
The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 image 5
 
The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 image 8

tyvärr

gråter nästan för det blir ingen TWINIGHT.. ALLT är redan slutsålt.. så typiskt.. och man kunde typ börja boka klockan 7 imorse, jävlar va folk är på, synd att jag inte var likadan :( men på den andra premiären ska man iallafall gå och det är ett MÅSTE! förfan Oliwia fy va dålig jag är, skärpning! 35 dagar kvar nu, omg äntligen! *änglaljud*

inspiration - nailpolish

Tumblr_m2h8smduhh1qzlpe7o1_500_large
 
Tumblr_lgmk7imtjs1qf7ikto1_500_large
 
Tumblr_mazwcavez91rzxgq7o1_500_large

TV

en helt fantastisk sak som pappa fixade till mig förra veckan var att jag har fått egen box på mitt rum, innan var jag alltid tvungen att gå ut i köket för att byta kanal och bilden var inte den bästa men nu äntligen, fick offra ett litet fult hål i taket till övervåningen men det är det värt för nu har jag perfekt bild och hundratals kanaler på min tv och kan byta och ha mig hur mycket jag vill! 
bland annat!

morgondagen

bara 1 timme i skolan blev det och morgondagen är inte mycket längre, eftersom två lektioner på förmiddagen blev inställda pgr av utbildning så mellan 1-4 går jag och sen ska man kolla på lokal, hihi! 

Oliiwiaa @ quiz

Någon mer än jag som har fastnat i detta spel? Ladda ner det för jättelängesen men tröttnade på det men nu spelar tydligen alla det så nu är det roligare att spela när man spelar mot de man känner :) 

converse

Tycker faktiskt att dessa skorna är hur coola som helst och att ha dem på studenten hade inte varit fel, eftersom klackar inte är ett alternativ för min del och inte många andra tror jag, så vita converse med en liten extra touch som dessa hade suttit perfekt! ögongodis! (kanske dyker upp något annat snyggt tills dess dock!)

another pretty face

en bild från när jag var på Another Pretty Face för 3 år sen med Emelie från min dåvarande klass :) så sjukt kul det var och min mamma var så otroligt snäll att hon köpte alla bilder som jag ändå var helt ok nöjd med och det var en rolig grej att ha! på tal om fotografering så har jag nu bokat en fotograf, vän till oss, som ska vara med hela dagen på min student den 5 juni 2013 och så fort jag får veta datumet till balen så ringer jag honom igen! Fotografier är den bästa souveniren!

dreamy

börjar 14:10 idag men var duktig och tog mig upp kl 9:30 men efter en liten frukost drog jag mig till sängen igen och låg och kolla på tv 1 timme till, så skönt! 
 
som ni kanske märkt har jag fått dille på att blogga och tycker det är sjukt kul, men har svårt att komma på vad jag ska skriva om.. dagens/veckans/månadens dilemma, tror inte jag är ensam om detta! men det är iallafall roligt att ni tittar in och läser min blogg :) tror dock rubrikerna är det värsta att komma på!

inspiration - skull

Loveitsomuch_large

MTV

Nu blir det lite Jersey Shore på en av mina favorit kanaler som Linus introducerade för mig för ca 2,5 år sedan och sedan dess har jag varit såld på det! blev ett litet uppehåll nu i våras och under sommaren men nu är jag på det igen, finns oftast något sevärt på den kanalen :) tummen upp!! Vad tycker ni om den kanalen?

danska

har varit ganska duktig och skrivit en halv sida på danska arbetet vi fick idag som är till nästa vecka, och detta är i stort sätt hela min del jag ska göra (grupparbete) men får utveckla det lite så får vara lite snäll till de andra och skriva mer :) faktiskt det ända ämnet som är någerlunda roligt, för första gången på 5 år känner jag att något är åtminstone liiite roligt i skolan, det går rellativt fort och man lär sig en hel del!

Cabaret Candy Club

lite bilder från i lördags! notera att på första bilden lyfter han en tjej på en stol på hakan
och på fjärde bilden är det fyra glasflaskor som alla stolarna står på! 

ny vecka

det blev 75 minuter på friskis efter skolan idag och 570 kalorier försvann! fastnade i project runway när jag sprang på löpbandet så det var en aning skönt att inte behöva känna hur jobbigt det egentligen var när fastande i det där! haha, stack hem och jag och mamma tog en runda ner till borgeby för att kolla på skor, hitta ett par men la undan dem för 1. är inte riktigt säker på om jag kan hitta ett par andra 2. vet inte om jag ska ha höst skor eller vinter skor 3. de var lite dyra men 4. jag älskar dom! 
den bästa duschen är den efter träningen! 

inspiration - citat

Styrka kommer inte från fysisk kapacitet. Det kommer från en oemotståndlig vilja. ~ Mahatma Gandhi

tack tack

ska krypa ner i sängen nu med MTV på tvn och tyvärr sova ensam inatt, gillar inte det :( men imorgon blir det iallafall en väldigt kort skoldag så får se något positivt med att vakna en måndagmorgon eftersom det bara är 1 lektion mellan 10:10-11:30 så sen tar jag mig till gymmet en sväng och mår bra :) tack för en härlig helg de människor jag var med! ♥
puss på dig my love!

Solsidan

Solsidan säsong 3 premiär idag!
så klockrent program och denna säsong blir säkert lika bra som de andra två!

inspiration - chanel

Tumblr_mbim73ydcr1qmqgfdo1_500_large
 
Tumblr_m5lkqbueje1qdwywno1_500_large
 
Tumblr_logh3vakcs1qftvklo1_500_large

söndag

gårkvällen var hur lyckad som helst, kom hem vid 12 och kolla lite film men både jag och linus somnade och idag har det bara fortsatt med massa filmtittande, igår blev det en halv kommisarie späck och imorse blev det hiphip hora och nu ska vi se jurassic park! :) vi hörs senare! 

Cabaret

Här är jag och Fay och gottar oss!


clothes

Detta är kvällens outfit! 

inspiration (ny kategori)

445101_0_4-5042-modern-bedroom_large
 
Tumblr_maysa3ysaa1roizcxo1_500_large

1 månad kvar

tills jag fyller 18 :D 6 november och jag längtar så!! 
& jag behöver verkligen ny parfym, och denna som är på bilden fick jag i födelsedagspresent förra året tror jag,  men är slut när som helst och denna har varit min favorit av alla jag har och den luktar så perfekt gott och lite mer doft än blommiga söta dofter så denna passar bra när man känner sig lite extra snygg ibland haha ;) rekomenderar denna, men nu har jag önskat mig 2 nya parfymer paco rabanne lady av mamma och i'm going puma av linus och jag älskar dessa två dofter och är verkligen i behov av det! :D

godmorgon

Vaknade ganska nyligen men ligger kvar i sängen med min Linus som nannar så gott bakom mig! Ikväll står det en massa roligheter på schemat men det får ni veta lite senare. Nu ska jag pussa min pojke godmorgon!


cozy

Ska snart köra in mamma och pappa till stan (linus kör) och på vägen hem köper vi pizza och lite te i affären och myser sen hemma hela kvällen med lite xfactor och någon film och popcorn :)
hoppas ni får en lika mysig kväll! 
Img_2505_5040c02fe087c348440000c0_large

syssling

jag och min syssling, alltså min nästkusin och mammas kusins barn och hennes gudbarn, Leon, har inte träffat honom på hur länge som helst och nu är han snart tre år och på bilden är han 9 månader och det är på hans dop, lite gammal men de ville ha dop så det fick bli så, lite gulligt :) träffa honom förra året och han är ursöt har riktigt långt hår och är väldigt lik sin pappa, hur kan man inte älska sånna små söta ungar? 

believe


in school

besöksrekord igår, så kul!
 
sitter i skolan nu och har en lektion kvar om en kvart där vi bara ska fortsätta se den braiga filmen så det blir ett bra avslut på skolveckan! sedan drar jag ner till stan med mamma och går på den internationella marknaden och strosar runt där lite bland mat och grejer :) ganska mysigt! sen åker jag till linus, hjälper han med plugg och sen drar vi hem till mig och ska käka pizza, mysigt!
 
vi hörs sen! ♣

Nude Magique BB cream

en utav de bästa krämer/foundation jag någonsin haft, jag använde en foundation för 4 år sedan men efter det så har jag aldrig tyck om flytande foundation så efter det använder jag mig alltid av mineralpuder eller bara rouge, tills mamma såg denna i en tidigning för ett tag sedan och jag tog mig till kicks och testade den och hittade min färg, finns dock bara light eller medium och jag har medium, och köpte denna för 159 kr och det är ett av mina bästa köp!
 
det är inte riktigt någon foundation, det är svårt att förklara men den innehåller lite färg men är mer som en kräm för ansiktet och man får sjukt len och skön hy och det ser så naturligt ut :) och med lite rouge på det blir det super! rekommenderar denna starkt! 

kanelsnäckor

58 goda söta bullar blev det och tog mig nästan hela dagen, sikket jobb med allt jäsande, pensling, knådning och massor av goda dofter! mums!

bak

Nu börjas det!


kanelbullens dag

oh vad glad jag blir när statistiken bara sticker upp upp och upp! sitter i skolan nu och har en lektion till som är Rättskunskap, sen sticker jag hem och bakar kanelbullar istället för att träna, bra prioritering där! regnar det inte sticker jag kanske ut och springer en runda eller lång pw med hunden :)

inspiration

2_large

godnatt

Nu kryper jag ner i sängen och tar sovmorgon till 9:15 imorgon! Godnatt!

obvious

Blev en lång skoldag men slutade ändå en halvtimme tidigare, alltid något! Började dagen med att se en bra film på svenskan så det var en aning skönt faktiskt :)

Bakade inte kanelbullar igår och inte idag heller så köper väl någon imorgon och bakar till helgen istället! Sitter i sängen nu och ser efterlyst med mamma och sen blir det Masterchef USA! :)


spain

JADÅ! Vi ses igen! ♥ & med fina kusin Wilma! 3 veckor

ni med?


Ta mig tillbaka

 
ASSÅ NEJ TA MIG TILLBAKA, THAILAND KOH CHANG 2011! ♥
lite få bilder som jag aldrig visat förr som Johanna har tagit!

Tips!

      
Ett tips på en väldigt bra bok som jag läste i sommar, har läst en annan av samma författare och denna här var minst lika bra! Deckare är det, som jag föredrar att läsa när jag ska välja en valfri bok, gillar inte kärlekstrams förutom Twilight, men det är inget trams och det är mer än kärlek! :)  menmen, denna bok rekommenderas och boken utan ett ord som man med har skrivit, finns en som heter Alltför nära och den ska jag läsa inom en snar framtid faktiskt! 
 
Denna bok handlar om en flicka som försvinner och man får sedan följa hennes pappas letande efter sin dotter. 

paradis

har suttit i skolan sedan 11:30 men börjar inte förrän 14:10 med 1 lektion som består av filmtittande på Danska så klagar inte :) det blev ingen träning imorse så jag tar det på torsdag efter skolan istället, om jag kan hålla det! när jag kommer hem blir det fin middag med mormor och morfar för att fira lite att mormor är klar med sin strålning som hon varit på varje dag i 16 dagar! Hoppas allt är borta nu! och sen ska jag kanske kanske baka kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag på torsdag!
Bild från paradiset i sommar, snart ses vi igen!

today

1 lektion som bestod av film på danskan sen inställd lektion, stack hem och käkade i rydebäck med mor och far och åkte sen in till stan och det blev mys på cafe viva med Fay i 2 timmar sen 1 timmes spinning på friskis och sen hem och käka frukostmat till middag, goda mackor och gröt! råkade dock förstöra en gryta vi hade genom att bränna mjöken :( hoppas det går bort! 
 
nu sitter jag här och ska planera morgondagens träning och plugg! träning innan skolan, mmmmh!

döskalle

är inte dessa armband sjukt fina!?! åh vad jag vill ha 1 eller fler!

hunkydory

helgens fina inköp och dagens outfit ♥

October


RSS 2.0