ses på hörnet

blev en bild på kvällens outfit och mitt nya halsband som också är inhandlat här nere, på en marknad. radband.

zararra

glömde att ja fick ett siden linne av mamma från zara för ngn dag sedan. det ska bäras ikväll så de på bilden är också kvällens outfit, fast jag har stoppat ner det i ett par högmidjade vita shorts. om en halvtimme drar vi till svensken och käkar med hanna, tindra och jonas. ny meny där så ska se om de finns ngt annat gott nu :)

swim with me

ska nog gå till poolen vilken minut som helst, va lite halv mulet för typ en timme sedan men de börjar spricka upp nu. hoppas man kan sola lite idag iaf, brännde mina lår lite för ngn dag sedan så de svider om man sitter i solen, men får smörja in mig ordentligt där då.

fortfarande inte på topphumör, men de kommer väll hanna och tindra fixa. två tjejer, en på 7-8 år och en på 12.

hade faktiskt inte ngn bild på dom tsm så får nog ta med kameran till poolen och fixa det :)

peace out

asså nu längtar jag typ bara hem.. har inget bättre för mig här nere ju.. kunde vatt här till typ denna söndagen och sen åkte hem.. bara för att träffa dom som är här nu lite snabbt och ha kul den tiden sen komma hem och umgås med vänner och sånt, sånt som inte finns här liksom!! vrf känns de som ja slösar tid av mitt sommarlov på.. ingenting, blööö! men får väll göra de bästa av det iallafall, trotts att även mamma försöker att boka om hembiljetten..

ska snart sova, har fått ont i halsen nu med och antagligen av ac;n så får ha den stängd inatt eller iaf höja graderna lite kanske & som linus sa innan han åkte från lägenheten.. att ja kommer gå vilse i min stora säng inatt.. utan honom där är den alldeles för stor och tom :( 1.80 säng till 1 person.. behövs inte ju.
  

klirr i plånkan




klirr i min och mammas plånka efter liten sväng inom köpcentret (habaneras). fick den underbara koftan av mamma och hon själv köpte jättefina kläder till en fest mor och far ska på senare i sommar. skjortan jag bär är också ny, men inhandlades med linus för ett par dagar sedan och hatten köpte jag idag för pengar jag fick av ingela och peppe :) thank yoooou! om jag får säga det själv så älskar jag outfiten och kommer bära upp den snyggt en lite halvkylig sommarkväll :) det blir perfekt!

fjärilar i magen

glömde berätta att vi fira 16 månader tsm igår! :) underbart! ♥

ps. I love you

nu har min fina pojkvän åkte hem och saknar honom så mkt redan, tomt utan honom här ju :( men men.. nytt folk anländer idag och senare i veckan så jag ska väll överlvea här ett par dagar till :)

har haft 9 underbara dagar med linus här och vi har haft så sjukt roligt!
- vattenland
- tivoli
- marknader
- midsommar firande
- habaneras
- trampebåt
osv!

ska kanske och köpa en ny säng sen med mamma och gå lite på habaneras och sen blir det senlunch vid poolen med hanna och tindra tror jag.                             ps. I love you linus! ♥

sry för the bad uppdatering

trampelampebåtat har jag och linus gjort i havet idag ;) ganska nice! snart ska vi käka spagetti och köttfärsås hemma och mysa med film, godis och chips på balkongen lite senare, kommer bli yber mys!! ♥

bilder från midsommar






GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!!

----------

pluttenutt!

spaggetti bologneis (?) för mig och hamburgesa för linus!

försökte kolla film på ballkongen och mysa extra mycket, men såklart ska de bli strömmavbrott 3 ggr i hela området så palla inte spola fram filmen tjugoelva gånger.. så får skita i filmen helt enkelt! imorgon blir det vattenland kommer bli fett nice, så sängen kallar på oss ganska snart för vi ska upp ganska tidigt. natti!

air hockey

hej people

ska snaaart ut, och gå på marknade, spela air hockey och äta gott gott = själva! :) alltså jag och älskling :) antingen fisk restaurang eller... ja ngt annat!

kommer bli väldigt dålig uppdatering nu denna tiden han är här, men de får ni stå ut med, hoppas ni har annat för er då ju. ha de!


flipflop

btw. köpt skossingar till äskling med ;)

blonde ambition

idag har jag vatt på habaneras ännu en gång och köpt bikini underdelar :) och vatt på carrefour (?) och handlar mat och lite sånt :) nu sitter jag och fördröjer tiden medan älskling anländer, med en film på min nya tv, underbart att ha en bra tv på sitt rum!


shit happens

tror inte jag kommer få mycket sömn inatt.. eller jo kanske.. sånt man bara säger liksom fast man kommer sova som en stock ;) men inatt drömmde ja ngt skit och var livrädd och låg under täcket och fick fan ingen luft och svettades ihjäl och hade ac:n igång, men vågade inte gå utanför täcket och sänka den ngn grad.. trodde de stod ngn läskig gubbe i min dörringång, äh så löjlig man kan vara då, men så är jag ibland! (y)

men älskling kommer hit imorgon kväll iaf, med två kompisar (vuxna) till familjen. kommer bli så jäkla härligt! kommer nog bli några dryga timmar imorgon, men ska försöka spendera dom i havet, på stranden och på shoppingcentret! nu, eller snart kallar sängen! godnatt


mor och far påväg ut i havet!

anropar folket

ser ni, ser ni hur brun ja börjar bli!?! (a)
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

super simple spanish

  
kvällens outfit. osminkad och allt med, men det ska man vara på semestern ;) när ändå ingen viktig person behöver se en.. eller kanske bara därför att man badar och solar och sånt och med smink på de = inte bra för huden och hur nice är de med mascara i ansiktet om man doppar huvudet, och orkar verkligen inte köpa vattenfast.. äh, go varautansminktypföralltidkanske?

ska till den kända svensken på hörnet ikv, som händer ganska många kvällar även denna fina söndag!

jag älskar dig

sitter här och är lite små frusterad för älskling inte vill ha på sig sånna tröjor ja tycker är snygga, men men, inte stor sak, men bara för det så börjar jag gråta för att jag saknar honom så mycket! ♥ tur som fan att han kommer hit på måndag och stannar ett ganska bra tag, kommer bli så underbart!

är inte han det finaste jag någonsin har sett.. så ja.. vet inte, men han är den finaste i hela världen! både på utsidan och insidan, verkligen! ♥

sooool

statistiken rullar upp och ner, konstigt, en dag ja inte uppdatera något alls typ blev det nästan "rekord" eller va man ska säga :) ahja. roligt att ngn läser min blogg iaf :)

stranden blir det idag, yeahy!

citerar

I like to have my money where I can see them - In the closet - carrie bradshaw
I had often fantasized about running into my ex and his wife. But in those fantasies, I was running over them with a truck - carrie bradshaw
And then I realized something, twenty-something girls are just fabulous, until you see one with the man who broke your heart. - carrie bradshaw

No one wants to f**k grandma´s pus*y... -
samantha jones



bienvenidos


gillar min fina välkomstskyllt jag har dekorerat så fint, hoppas bara de är rättstavat och sånt ;)


party in the USA

heeej mina vänner och ovänner!

dagen har bestått av shopping, solande/badande & mat... fredagsmarknaden på morgonen och köpe en bh liknande topp, sen vidare till ett köpcenter Habaneras heter de och köpte två toppar :) kommer bilder på det!
sen ner till poolen och chilla satan i de, somna en timme i solen med musik i öronen, underbart. käka lite gott och stack in till stan på kvällen, gick runder lite, hitta ett par skor för 90 kr som jag slog till på, bild på dom kommer med :) käka pizza, yyber gott och nu har man typ precis kommit hem. ännu en lyckad dag :)



bh/topp - marknad
virkad? vit tröja - pull and bear
linne - bershka
skor - random affär

carrie bradshaw

    
läste ut boken utan ett ord och den var riktigt bra, rekomenderar den verkligen :) deckare/thriller ngt typ. och nu har jag börjat på the carrie diaries älskar sex and the city så var bara tvungen att läsa den. handlar om typ vem Carrie Bradshaw var innan hon flytta till New York och sånt :)
nörd som läser böcker, men de är riktigt skönt när man ligger och solar eller innan man går och lägger sig på kvällarna, slappnar av så :)
                          
en rolig bild jag sniffa upp på google! haha sött!

verano

sov till typ halv 12 och det var riktigt skönt får jag säga! stack och handlade en massa mat sen eftersom kylen var väldigt tom så nu kan man gå och småäta lite igen, som vanligt asså.. näää, inget godis på semstern ju, äter typ aldrig de iaf när man inte är hemma så känner sig nästan lite nyttigare, funderar på att ut och springa när solen inte är uppe, men har dock inga bra skor, men flippflopp fungerar väll? ;) eller ska nog åka och köpa ett par skor gympaskor liknande som kan stå här :) japp, klubbat och klart, de ska jag göra!!

stack ner till stranden och tog ett dopp med pappa för inte alls så längesen, 24 grader, klagar inte.. låg i solen sen och började på en ny boooook, verkar ganska bra :) hamburgare på ballkongen till mat ikv, lovely!


hola!

jag leeer asså, åh herregud hahah

nä men AC:n (aircondition) är igång och jag ska försöka sova i hettan, och kl 12 ska ja upp och kolla ut på solförmörkelsen som de ryktas om, får se om de blir ngt :) puss på er!

bye

har tråkigt och sitter bara och väntar på att vi ska åka.... hörs ikv istället!

mini cooper S




yeah

har nu varit lite över Laholm och lämna av hundarna där och nu kommer snart en vän till oss och ska visa oss en mini cooper som vi kanske kanske ska köpa :) sen ska jag ha en stor renovering på mig själv, alltså duscha, inpakning i håret kanske, måla naglara, raka benen osv osv sen kommer man sova mycket gott inatt!

du gör mig varm

har så mycket att göra (tydligen, enligt mamma) behöver bara packa klart min väska eftersom vi ska åka bort, sen ska jag städa mitt skrivbord och..... duscha och göra v mig själv. inte så mycket så jag dör liksom och behöver stressa hela dagen!

om en halvtimme kommer linus och jag ska cykla upp och hämta honom vid tåget sen ska vi in till affären och köpa vars en panpizza eftersom det inte finns ngt annat i huset + att jag är skylldig han 10 kr så han får la välja ngt i affären han vill ha :) haha ciao!

jag och älskling! ♥
(linneas bild!)

150 kr


två jättefina långklänningar för 150 kr, det tycker jag är ett riktigt fynd, eftersom de egentligen kosta 149 kr st :)
dock ser den till höger ut att vara blå, men den är mer grön! så ni antecknar de liksom ;)

header > ny

såååååååå nu är headern på plats och den är mycket bättre :) lite sommrigare och lyser mer upp :)
vad tycker niiiiii?

made in thailand

eftersom min dator är helt cp får ja vänta till ikv att få upp headern, då linus är hemma och kan hjälpa mig :)
ska städa mitt rum som fan nu innan mamma kommer och skriker för femtielfte gången på 2 veckor typ! sen kl 2 ska man till råå och färga ögonfransarna och sen hem och fortsätta städa, för kommer antagligen inte bli klar nu, resväskan ska också packas färdigt!

notera nyss att min systemkamera är made in thailand! iaf objektivet.

new

ny header pågång!

söndag 00:12

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? underbar!
När kramade du någon sist? för 2 timmar sedan typ
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? nje, inte så.
Är du singel? nej!
När fick du senast en komplimang? idag någon gång.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: ja typ
Hånglat med nån riktigt ful: nej
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Gjort något riktigt dumt? yes!
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Åkt ambulans? ja
Åkt polisbil? nej
Gjort nåt olagligt? ja
Fått din mamma att gråta? kanske
Slagit ner någon? nej
Skämts över dina föräldrar? ja
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Tar du droger? nej
Dricker du? händer ja
Vilka kläder sover du i? oftast t-shirt och trosor
Vad hatar du verkligen? fjortisar!
Varit kär? ja
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Linus
Såg dig gråta? Linus tror jag
Fick dig att gråta? blev så frusterad på mig själv så ja, mig själv typ.
Du delade en dricka med? fay tror jag
Du gick på bio med? Linus
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? mamma sa godnatt

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? inte vad jag kan komma ihåf
Kramat någon? ja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? ja
Sjungit? ja
Saknat någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera? ja
Systemkamera? ja
Telefon på rummet? nej
Egen dator? ja
Könssjukdom? nej
Bra kompisar? absolut!

26 grader i poolen



underbart väder var det på förmiddagen idag iaf, mot kvällen börja det regna.. hoppas bara inte de gör de imorgon för vill sola sola sola, har fått riktigt mycket färg och har inte varit så brun typ någonsin på bara svensk sol! ligger i sängen nu och ska sova... när ja känner för de, för de är ju sommarlov! :D

reeeeesvEEEEska

min blogg har buggat satan i de asså, ett inlägg jag skrev igår, kom upp på bloggen innan inlägget jag skrev i förrgår, CP!?!?!? men iaf inlägget som heter... friday I´m in love, ska vara från gårdagen, rättar de inte till sig så får ja skita i de :)

ahja, haft en mysig dag igår och idag. kom hem halv 12 igår efter grillning på gröningen och kollat typ 40 minuter film hos linnea sen stack hem med bysssen! idag har jag och linus bara soooolat och badat liiiite, kollar film ooooooooooch roat oss med humor på topp!

yr nu och ska hitta på ngt, eller iaf hitta min resväska, gaaah!

test test test

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test!!

party

& det kan bara bli bättre och bättre!

har inte varit ute och gjort något på år och dag.... förrän igår och en kaotisk natt blev det också, med yra tjejer och punktering på bilen!

snart kommer tjejerna + linus hit och vi ska ha poooolparty ;) ♥ (om 2 timmar tyyyp)

friday I'm in love

fay fiona linnea & linus har varit här sen typ 12 idag och solat och badat en massor, och nu är alla hemma, eller inte linus han stanna här ju, men så ska vi till gröningen kl 7 och grilla med en massor och ha de trevligt :) vi kör på hamburgare & godis!! yeah!!      pussssss


SOMMARLOV!

typ ett dygn på mitt sommarlov har nu gått och hitills har det varit hur bar som helst :)

efter avslutningen igår gick jag till grytan och träffa linnea och lyssna lite på ps som spela musik och sånt, men var inte så roligt så vi gick och käka thaibox ist :) åkte hem och älskling kom hit och sov här och har typ nyss vatt och kört hem honom för om någon timme ska vi på studengrejer och måste fixa lite nu innan :)

bilder på outfiten igår:



every day

såhär ser kvällens outfit ut

                               
linne från thailand
shorts från h&m
trätofflor
+ en vit kofta

sticker till malmö nu people, hörs kanske kanske ikv, ciao!

pengarna rullar... ut


dagens inköp: sjukt söt kjol - mango
                       vitt & svart hippiband till huvet!

tar det som en lyckospark

är en lycklig tjej idag, har fått svar och vet hur mina betyg kommer att se ut (eller föruttom ett men har en aning om hur de kommer sluta) är hur nöjd som helst och har nog aldrig varit så nöjd med mig själv någonsin :) hatar att skryta med betyg och sånt, har fått mina första betyg på den högre nivån och vet exakt hur jag känner mig när någon skriker fan att dom "bara" fick VG på det och blabla, däför ska jag lämna detta ämnet snart och bara säga att jag fick en bok av min engelska lärare bara för jag har utvecklats så mkt, ganska kul faktiskt!! :)

kl 7 ska jag befinna mig i malmö på Alains student och lite sånt, stannar inte så länge eftersom jag själv har min skolavslutning imorgon. har en massa jag vill göra efter imorgon med, men kan inte bestämma riktigt vad jag ska välja.. käka med någon i klassen efter skolan eller gå med linnea på grytan och kolla ps konsert och chilla lite.. hmm..

btw.

det ska bli såhär igen, ellerhur?

klassiska bilderna, men underbara minnen!

det närmar sig nu

idag var det skoljogg, men gick som många andra gjorde och de tog typ 45 min. slutade sen efter det och jag och ellinor begav oss till stan för att köpa "avskeds"present till vår lärare/mentor. blev riktigt bra, men det är så sorligt att han ska sluta.. stack sen hem och imorgon börjar vi kvart över 9 och träffar John (läraren) för sista gången :/ hoppas verkligen att han får komma tillbaka till hösten, men de får bli en överraskning helt enkelt!

ja så imorgon ska man bara ha den avslutningen och sen gå ner till fahlmans och få engelska betyget av läraren sen hem och student i malmö på kvällen :)

nu --> sängen!

inte 800 kr fattigare!!

har jag berättat att imorse glömde jag mitt busskort?

bytte väska i sista sekund innan jag stack hemifrån och när han på tåget kom och skulle kolla biljett saken, så kolla ja i exakt samma fack som ja hade lagt de i min andra väska och insåg att ja aldrig la över det! panik man fick, men han var snäll så jag behövde inte betala 800 kr... tack säger jag bara! ibland kan dom där faktiskt vara lite bra!

nej jag hade inte berättat de för er! 
  

håll munnen stängd


sämst bilder men de är dagens outfit iaf :)

one night in Bangkok


One night in Bangkok and the world's your oyster
The bars are temples but the pearls ain't free
You'll find a god in every golden cloister
And if you're lucky then the god's a she
I can feel an angel sliding up to me

One night in Bangkok makes a hard man humble
Not much between despair and ecstasy
One night in Bangkok and the tough guys tumble
Can't be too careful with your company
I can feel the devil walking next to me

inspiration


man är ju otroligt fin när man ligger och solar, men mycket färg fick jag iaf, gilla!
ja som ni säkert redan vet, men jag upplyser er igen, att det åskade och blixtrade som fan inatt. lyste upp hela rummet och somnade inte ordentligt förrän vad 1 tiden, eftersom det också flög runt något djur i mitt rum bytte jag och mamma säng. nu är det städning av rummet på schemat!

sveriges nationaldag

6 juni 2011
jag har käkat frukost, sovit med ny kudde, sitter i bikini, ska be älskling att anlända om en lite stund och sen sola hela dagen och kanske ett dopp i poolen, göra god god smoothie, läsa lite, mysa och bli brun!!  


trådarna leder till fruktansvärda hemligheter...

mina tänder kliar som satan i det, nattandställningen gör en aning ont och jag vet inte var jag ska ta vägen, eller jo sängen får det bli nu, ska börja läsa en bok också, utan ett ord heter den, av Linwood Barclay. någon thriller som verkar väldigt bra, fångar mig bara genom baksidan så ska börja på den nu! godnatt på er!
      

slumdog millionaire

slumdog millionaire på 4an kollar jag på just nu. har sett den en gång innan, i 8an eller 9an var det på ps minns jag, alltså gick på bio med skolan på dagen bara sådär, ganska nice faktiskt. minns att ja tyckte filmen var ganska bra men minns inte filmen så noga så tänkte att ja kunde se den nu igen ju :)  



jag lever!

faktiskt! har haft ett par underbara dagar med underbart väder så har skitit i datan helt och hållet förrän nu när jag inte är med linus och har inget annat för mig så sitter vid datorn :)

fick med mig hem lite i torsdags, ett par mörkblåa låga converse för 400 kr och ett par rosa och blå svea trosor för 80 kr. väldigt glad och ville verkligen ha nya converse!

bion (baksmällan 2) var sjukt rolig och väldigt roligt att dom var i bangkok och på precis samma ställen som jag har varit på, som t.ex. på 64 våningen i ett höghus med restaurang på toppen :) har stått exakt på samma ställe där ;) men filmen var riktigt rolig iaf, men kan inte bestämma mig om ettan eller tvåan är bäst!?!

har försökt att sola en del igår och idag och lite färg har man faktiskt fått + har badat i poolen idag med linus + varit hos mormor och träffat en del av mammas släckt!

mc mat på vägen hem och nu är min mage svullnare än svllunast (!?!?!?!)

att vara ledig ger lycka!

är ju ledig nu fram till tisdag och hela den tiden har planerat in en massa!

imorgon åker jag och linus till lager 157 sen hem till honom och köra xbox NHL matcher något sånt iaf ;) sen blir det baksmällan del 2 på bio!!
på fredag sticker vi till väla ganska tidigt sen hem till mig i sundvik och spelar kubb om vädret tillåter och myser ute i små husen.
lördagen är det bara chill som gäller, sjösätta båten kanske vi ska göra.
söndag åker jag till mormor och träffar en massa släkt till mamma där som hon inte träffat på typ århundraden!
måndag = chill med linus tror ja de blir :) hjälpa han packa till spaninen också maybe, eller skriva packlista!!

kommer antagligen bli lite halvdålig uppdatering denna vecka då alltså, men så får de bli! :) ha de!!

RSS 2.0