färger


snart är det påsk och vad är inte bättre än hur mycket ljus som helst i många många olika färger som kan stå på köksbordet eller i fönsterkarmen på ett snyggt silverfat! ska lätt införskaffa mig några ljus från lagerhaus eller kanske ge till mamma i påskpresent i fina påskfärger! organe och lila är två färger som får en fin kontrast!

sommarlov!!

40 skoldagar kvar till ett underbart sommarlov :D
& 70 dagar allt som allt! 

jeans skjorta

sitter och kollat mtv och sticker till skolan om typ en kvart. går till typ 5 idag :/ & datorkunskapsprov har vi med! dagens outfit:

 

born 1994

detta linne skall beställas hem imorgon :) love it!
                        
sängen kallar på mig och jag ska lägga fram kläder till imorgon och sedan sova enda fram till typ halv 9 imorgonbitti, gillar lite ibland att läraren är sjuk, taskig jag är :( men skadeglädje är väll den enda sanna glädjen? eller vad brukar man säga? godnatt!

när du kryper iväg.. i smyg

slutade halv 5 och gick sedan ner till knutan för att ta bussen och det visade sig att linus precis hoppade av tåget där så träffa honom och tog bussen, och jag hoppade av med honom i ramlösa :) stannade där en timme typ och bara ja, en snabbvisit :) men ska ses sen på fredag så japp :)

kollar på halv 8 hos mig nu med cloe i sängen :)

speaking

vädret är skapligt och det blåser faktiskt inte just nu, vad jag kan se. ska ut och fota lite kanske när jag kommer hem, dock har typ inga fina blommor kommit fram än, så inge kul att fota, men.. får hitta på ngt!

engelsak nu, sen företagsekonomi och labb. slutar halv 5 today :/


slippa gå till frisören?

jag ska klippa mig nästa tisdag och vet inte riktigt hur.. men blir väll bara att klippa upp de lite och ta topparna. vill verkligen inte klippa av de för har inte vatt hos frisören på jättelänge för ja har låtit de växa hur mycket som helst. men.. det står bara helt stilla vad jag ser.. men håret växer ju dock inte lika mycket på vintern som på sommaren så kan va en sak. men jag vill minst ha 3-5 cm längre, men måste klippa det också ju, annars kommer jag inte att nå mitt mål! 

Tips för att slippa gå till frisören lika ofta:

  • Sluta upp med all värmestyling
  • Tvätta aldrig håret mer än varannan till var tredje dag
  • Var noga med vad du kletar in i håret, se upp för uttorkade alkoholer
  • Använda alltid balsam vid tvätt och inpackning minst en gång i veckan
  • Ha håret uppsatt
  • Var extra försiktigt när ditt hår är blött

stadsfolk och öbor

lite sugit väder så gick aldrig ut, sjukt kallt. har vatt så fint nästan hela förra veckan så försvinner solen nu :/

företagsekonomin gick åt skogen, fixar de någon annan gång och i skolan gjorde jag klart med argument till debatten imorgon, dock om ni har något ni tycker ja kan ha med så skriv gärna det, jag är FÖR att man ska sänka ålder till 18 på systemet.
kollar på skärgårdsdoktorn och segar i min fotölj, smsar med linus och har de gott!   


ibland är det svårt för en gubbe att säga nej

 
har fixat mina naglar nu och tog en bild på skinnjackan jag fick av mamma :) har dock inte börjar använda den än, får bli lite varmare först :)

finfin cambild bjuds det på idag med! nu blir de mat, köttbullar, potatis och brunsås. kjam!

RELIGION!

ett ämne man borde ha alla tre år på gymnasiet! :)


he's a pirate

rast...
har spanska om 10 min typ och sitter bara och tråkar. slutar 14.00 idag om de vi fått besked om stämmer och de hoppas jag, annars hade vi slutat 20 över 3. vädret är inte så bra idag :( men ska dock ut med elin sen och gå en runda, bara de inte regnar så funkar de!
företagsekonomi plugg & förbereda för debatt på svenskan om att säkna ålern till 18 på systemet, står på schemat också!

slänger in denna bild på mig och linnea!

13 månader

 
13 underbar månader med min linus idag och det kommer bli många till!
älskar dig så otroligt mycket! ♥

number one

nu är det verkligen vår, hur fint väder som helst!! helgen har vatt super och nu ska jag gå och lägga mig och längta efter morgondagen!! :) kram


utan dig är jag ingenting

 

 

gårdagens bilder ♥

memories

ut och fota med pojken nu och sen gå ut med hundarna  sen får vi se vad vi hittar på :) undebart väder idag så man får passa på att vara ute i solen! kram

true story

Tumblr-li11uk6qg01qc0cxpo1-500_large


våffel dagen!

fast man "firar" egentligen att maria blev gravid denna dag för de är 9 månader innan 25 december, då man anser att jesus föddes fast han föddes på våren, men ändå! (y)

engelska nu, sen spanska, matte och bild!
efter skolan kommer linus och vi sticker hem till mig och ska hitta på ngt och käka got och våfflor till efterätt och min farbror och hans fru kommer hit också och stannar helgen ut :) happy.
Tumblr_liexf20onk1qfateqo1_500_large


starkt!


fyfan asså, har kollat på den två gånger och gråter lika mycket fortfarande, hade aldrig klarat av något sånt eller att se någon jag älskar så mycket vara sådär, jävlar va stark han är!

innan klockan slår

matteprov om en halvtimme typ, sen religion och datorkunskap. kan nog överleva dagen.

det ända jag har dock lust till just nu är att gå ner till knutan och ta tåget till malmö och träffa älskling, va med honom föralltid och inte behöva oroa sig om något annat. leva och ha det bra! ♥


nyårskyssen!

flowers for you

mtv är på och jag ska sitta i sängen och plugga till matteprovet imorgon. tror dock jag kommer kolla mer på tvn än ner i boken.. hade behövt mer tid eller behövt dela upp provet i delar så man inte måste tänka på 1000 saker och regler, metoder och skit samtidigt :/ matte B suger!

sovmorgon imorgon iaf, börjar 10.10, läraren var sjuk och man fick arbeta på valfri plats, och jag väljer sängen och arbeta i min drömm. godnatt!

fina blommor som jag fick av linus en gång på en månadsdag! :)

hif - elfsborg 10 april

hade typ något prov liknande på svenskan idag, skulle läsa en novell och svara på några frågor som man var tvungen att tänka lite mer på och skriva mer tankar än bara fakta från texten. gick hur bra som helst tyckte jag och de va roligt faktiskt. svenska är nog ett av de ämnen som är helt ok, eller typ de ända som är "roligt" + religion men bara man har bra lärare så blir allt mycket bättre i skolan!

hade drama sen.. typ dör på varje lektion, föreställde träd till musik, som dog och sen började leva igen och allt sånt skit, bra fantasi vi hade!

sen var det skolstadens årliga event med fotboll, danstävling och fäktining. jag och ellinor var iaf och tittade, helt ok faktiskt. mamma kom och hämta mig sen och vi åkte ner till stan och jag fick en underbar jacka som jag hade tittat på och hon hade lovat att ja skulle få en jacka, så fick bli en ljus skinnjacka! älskar den, visar bilder sen :) hittade den igår och idag var priset sänkt med 500 kr, sån tur man har!!

min dag ganska detaljerad, ska kolla halv 8 hos mig snart och plugga till matteprovet -.-  
 

top model 15

 

leave home


tycker de ska bli hur kul som helst när man flyttar hemifrån!
att köpa allt till sin lägenhet och inreda det helt själv, precis som man vill ha det, kommer dock kosta en hel del, men så blir de ju. men bara som att välja sina egna glas, bestick, smörknivar och de man vill ha själv! jag längtar på ett sätt men på ett sätt inte. efter studenten får man börja planera lite.  
tips! alla saker på bilden är från lagerhaus, till ett rimligt pris!

tider

hemma nu, efter en underbar tid med Elin! så sjukt längesedan ja pratade såhär mycket, fikade lite på EH och tog sedan bussen hem och snackade ganska konstant hela tiden! :) & vi har bestämmt att träffas oftare, vi bor så nära varandra men ses aldrig så ja, får bli ändring på det! :)

 

finast

 så sjukt jävla fin han är! älskar dig linus! ♥

españa

Har spanska nu så tyckte de passa in med lite bilder från spanien förra sommaren! längtar så sjukt mycket dit, lite mer än 3 veckor där i sommar och 9 dagar av dom med linus och vänner till oss och 2 veckor med hanna och tindra! sen massa annat folk som är där under tiden :)

sötaste skitungen någonsin!


stay positive

sticker till skolan om 20 minuter!
dagens outfit:



slängde på en rosa sjal och det fina halsbandet fick jag av linus i årspresent, står våra namn på de ♥

mullvad

kom hem för en lite stund sedan, hängslebyxorna var slut på väla så ska kolla i stan men fick iaf med mig hem en ljus mullvadsfärgad tröja från h&m och vita strumpor som jag verkligen behövde & lagade min tråd bakom tänderna!

ska bara chilla ikv, inge plugg till imorgon och inte onsdag heller så känner inte att ja behöver göra ngt idag iaf, dock matteprov på torsdag men tar de imorgon och onsdag. ska pratar med min pojkvänn nu, telefon, kommer göra min dag! :)


haha du e verkligen sanslöst dum

skrattar ihjäl mig, är du helt jävla dum i huvudet, tror du ja är blind eller? kan du fan aldrig ge dig och inse att du har fel, varför står det då Pull & Bear i mina kläder?? Inse så jävla mycket hur jävla trög du är och hur mycket fel du har, har du fan inte lärt dig att man inte ska lita på wikipedia? jag har iallafall lite mer kunskap än en stalker på 23 eller vafan de är, år du påstår dig vara!

affären finns inte i sverige ens, och då ska du inte fan säga ngt för ja tror knappast att du visste ens vet vad Pull & Bear var innan ja skrev de. eller bull & bear som du nu påstår att de heter. skaffa dig en egen blogg och skriv om de du vill kritisera om folk och säga att dom har fel, ja vet väll fan va ja skriver! idiot :)


rekommenderar iaf affären till er alla andra!

PULL & bear!

& jo, det heter pull & bear, inte bull and bear, som någon trodde. skillad människa, skillad, så j-vla fail, lol!

zara, pull & bear, h&m

såhär glad belv jag när jag först fick veta att vi inte hade någon företagsekonomi, alltså att första lektionen var inställd, men sen så var den inte inställd.. då blev man mindre glad!
dagens outfit med:
 
 

v. 12

       
lite hur den kommande veckan kommer att se ut, ett vg till denna vecka tycker ja! :)

Live in the moment and make it so beautiful that it will be worth remembering!


one piece



vill så gärna ha en sån här asså, men vrf så dyr? men den blir väll bra att önska sig i födelsedagspresent
 i nov. :) vilken färg vet ja dock inte, men ngt me rosa är ganska självklart! :)


the dogs


born this way

dålig uppdatering igen, men de blir så på helgerna.
har varit med linus denna helg med, i fredags var vi hemma hos mig och kolla några filmer och bara chilla. sen stack vi till honom igår och sen vid 6 var vi på bio och såg min låtsasfru, riktigt bra film! :)
& nu är jag hemma! hade tänkt att ja skulle fixa till sån här kurs till övningsköra skit, har fått alla mina papper och sånt så de ska nog gå att anmäla sig till den nu :)

gårdagens outfit:


kan bero på att någon är gravid.. ?

har engelska men läraren är ute och snackar med alla en och en, så sitter här och chillar med musik, små pluggar lite och facebook.
ska ha spanska prov efter detta, men de har jag verkligen inte förberett mig för över huvud taget, eftersom jag först inte skulle göra de, men fick göra de nu ändå, lönt!

efter skolan ska jag va med linus och hela helgen fram över. kommer några kompisar till familjen ikv också, men ja, inte så kul.

mormor och de tre barnbarnen!

MTV

skulle egentligen gått till 5 idag, men hade ingen datorkunskap så blev halv 4 och var hemma vid kvart i. mkt skönt! :) linus är ledig imorgon, så tänkte att han kunde sova här till imorgon men nepp, de fick han inte för mamma :( men han kommer hit om en lite stund iaf, så bättre de än inget!! ska käka lite och mysa, kolla tv och lite så, inget plugg så man kan bara chilla :)
de regnar som satan ute.. och de är ju mindre kul!

denna och den förra bilden ja la upp är från johannas kamera :)  ni kanske ser de, eftersom de är mkt klarare!
men gillar denna riktigt mkt :) tänk bara att sitta och käka lunch i bikini precis vid stranden, underbart!

nothing more

            Tumblr_lhx1m6zs341qgwda3o1_500_large
förklarar så otroligt mycket!
på bara ett par få ord, kan nästan en hel livstid spelas upp och det var både bra och dåliga minnen. men man kan bara tacka för allt man varit med om och skylla sig själv och skylla på andra. allt orsakar man inte själv, men säger att de är sitt eget fel. ta på sig ett ansvar och utmana öde ibland, man lär sig och jag har lärt mig, men kommer gå i fällan igen, det kan jag lova er!

bjuder!

jag är lycklig och ingen kan ändra på det!

jag, johanna, moster, sarah & wilma in thailand!


det var på tiden



h&m shop online

 
 
 
linne, kofta, hängslebyxor, bikini underdel, nattlinne, skor!

fick lite kuponger från h&m för någon vecka sen som jag tänkte utnyttja på det här, något av de vill jag iaf ha! hängslebyxorna och skorna står först iaf! :)

du är jävligt äcklig

hemma från skolan, sluta lite tidigt så stack hem direkt, ska sätta mig och plugga snart.. eller när jag orkar. efter maten kanske. vill just nu bara ringa till linus och få bort alla problem och tänka på annat för en gång skull. skolan är inte det man just nu ser fram emot.. hade inte tackat nej till att ta studenten nu till sommaren!

too cool for school

är helt klar, förutom att ja ska käka frukost, men sticker till skolan iaf om 45 minuter... mmmh!
sv. drama. lunch. eng. företagsek. står på scehmat idag. segt!

Tumblr_li2sqcoxbz1qfj3e9o1_400_large                      FRUKOST


godnatt

om ni ville veta så har jag inte andvänt mascara på över en månad, sjukt skönt faktiskt!

försöker kommunisera med linus nu, men de funkar inte så bra, ska sova när som helst, hoppas bara att ja inte blir väckt av ett sms kring 11 tiden som hänt nu ett antal kvällar i rad, smått jobbigt! menmen, sov gott, hörs imorgon!


tänk inte tillbaka

blev ingen jacka, eftersom jag insåg att ja ville ha en ny skinjacka ist, men hitta ingen så ska väll sticka till malmö eller köpenhamn en helg och kolla där ist :) blev ingen berlock heller för jag orkade bara inte gå in där, men thaimat till middag blev det iaf! btw. mormor kom inte heller :(

ska göra klart min redovisning till imorgon nu, om Juvel & Design, wish me luck!


patetiskt!

Om du slutade vara så omogen och bete dig som idiot så skulle du kanske slippa bli så hatad av "äckliga" människor som inte åker utomlands 5 ggr om året och bor i ett hus vid havet med swimmingpool. Men det visste du väl redan lilla gumman, puss.

det är underbart kul att ha en blogg just nu när de alltid finns någon som ska förstöra så jävla mycket... människor som skriver såhär, är nog de mest patetiska som jag vet. och jag är inte hatad av äckliga människor, om inte du räknas då. kan du sluta lägga dig i mitt liv eller så anmäler jag dig nästa gång. de är inte så svårt med allt de du har skrivit och hotat med. tack!

Juicy Couture



 

it's time to move on

sitter i skolan och ska "avnjuta" en onödigt lång rast, fram till 10 i 1. alltså en timme till!
slutar dock 2 idag för har ingen samhälle, underbart!

efter skolan kommer mamma och vi sticker ner till h&m och ska köpa en jacka och sen in på juvel och design för att kolla om de har rea på ngn fin pandora berlock :) sen kommer nog mormor och sen blir de lite plugg inför redovisningen imorgon. ciao.

thailand

ni förtjänar inte att leva

vafan vill alla äckliga människor mig, vafan vill ni mig? dra åt helvete!

thailand 2011

lite bilder från thailand




dålig uppdatering.

inte taggad på att blogg någionstans!

sitter i skolan. läraren är sjuk. orkar inte vissa personer. förstår inte företagsekonomin. vill att dagen ska ta slut.

hade en underbar helg med linus, kollade Black Swan och den var hur bra som helst, men hemskt slut! blir kanske att se bio igen på lördag. sov på gästvåningen över garaget och va för oss själva för en gång skull, kollade på 3 filmer, Bronson, Davinci koden & 1408.

Tumblr_lhuoy4dxp91qbbov3o1_500_largeNatalie_portman_nominated_for_golden_globe_black_swan_performancejpg_large


Americano...

började 8 idag för att ha engelska redovisning om sverige... lite + poäng till engelska läraren bara för att vi fick sluta en timme tidigare!

sitter i cafeterian nu och segar! börjar om en halvtimme med spanska och har matte efter de och sen bild, sen sluuuuuuutar man och ska sependera en underbar helg med linus. ♥

Tumblr_lhue29xwdg1qcupaoo1_500_large


bio

Black Swan på lördag 18:30 med pojkvän! ♥

behöver typ hjälp!

jo ville tillägga en sak jag har tänkt på ett tag igen som jag har tagit upp inann.

drömmar, betyder de mycket de som sker sen i verkligheten? drömmer om exakt allt som jag verkligen inte vill veta av eller någonsin skulle göra i verkligheten, person som jag ogillar eller kanske intalar mig själv lite mer att ja ogillar än vad jag kanske gör, men de blir bäst så. men att jag är otrogen tex. hur många gånger som helst och jag mår lika dåligt varje gång jag vaknar!
kommer snart bli konstig av det här, behöver typ hjälp!

Tumblr_lejbbdpmnz1qg3zado1_400_largeTumblr_ldv6komxil1qzclx7o1_500_large

som ett pappersflygplan

vill bara sova, är hur trött som helst trotts att ja sovit så mycket inatt!

slutar nog något vid halv 3 idag så ska hem och antingen sova en stund först eller plugga först.. ? har engelska redovisning imorgon om sverige, sjukt onödigt!

har verkligen inget vettigt att skriva, efter semestern har statistiken sjunkit otroligt mycket och vettifan hur ja ska komma upp i samma siffror igen. skolan tar liiite kål på mig just nu och den är oooootroligt tråkig! lite mer än 2 år till här.. det funkar, de funkar.... ?

wind starts blowing

ännu en natt där jag sovit 9 timmar, från halv 10 till halv 7, underbart! är klar nu, dock långt innan vi ska köra, men de gör inget :)
planerna för helgen är underbara, sova med linus fredag --> söndag, behövs verkligen!! och gå på bio på lördag och antagligen se Black Swan. plugga lite kommer vi slänga in någonstanns, har en rapport att skriva till på måndag som jag inte har börjat på, great!

thailand

when you were young

är färdig fixad inför skolan och ska åka om 50 minuter så de är bara att chilla lite framför datorn som gäller nu! sovit 9 timmar inatt, hur skönt som helst, dock blivit väckt av hunden ett par gånger, fick lyfta ner henne från sängen 4 ggr innan hon fatta att hon skulle ligga i sin korg!
har drama lunch och engelska idag, lite onödigt. menmen. lägger upp lite bilder från thailand här sen, alla ligger snart uppe på facebook så visar bara ngra här :) ha en bra dag!


då du tar ett steg mot mig, ler jag

kan man vara såhär kär? det är som om det bara hänt något, som man har träffat en ny fast ändå samma person som bara är så sjuuuuukt underbar och man ser andra sidor i personen. gaah, att man bara vill vara nära den personen hela tiden och att bara vara utan honom 10 minuter känns som en hel evighet. det pirrar och flyger fjärilar i magen varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund! för att jag är kär i dig!

Tumblr_lh0skzgxxw1qbj8aso1_500_large 


espresso house

på typ en timme han jag och ellinor fika på espresso house och köpa godis på pistachia, skillat! känner mig tjock nu, men ska ut med den lilla hunden när jag kommer hem, hjälper de tro?
håla till halv 1 något, lite segt men hellre det än spanska!! börjar kvart över 10 imorgon och går till 20 i 2, slööööööönt! puss

mitt hjärta slår för dig!

måste komma igång med bloggen igen!! sitter i skolan nu och försöker komma till rätta i allt som ska göras till fredag och nästa vecka. fryser en aning gör jag också, visste att ja klädde mig för tunnt, men allt är nytt så va göra man inte om man vill vara lite fiiiin!
var underbart att få träffa linus igår och jag fick världens finaste halsband med våra namn på, älskar det! han är ledig idag så får ta chansen att få träffa han idag trotts att ja behöver plugga men ja klarar det! :) mys på hög nivå står på schemat efter skolan, först ska man dock genomlida en idrottslektion och no redovisning. ciao.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

hemma från en underbar semester i Thailand med kusiner och familj! berättar en massa sen när jag har tid och ork, ska sova nu, natti! :)


RSS 2.0