31 augusti

Avslutar augusti med fete träningspasset och med att beställa en superfin fotobok med allt från studenten och även balen och studentresan! Blev nästan lite rörd när jag gjorde sista sidan och skrev "en av de bästa dagarna i mitt liv". Det flög även in en duva i huset och dog.. vad nu det ska betyda!
 
I övermorgon börjar en ny tid i studerandet, 4 år i malmö står framför mig. Men en dag kvar att njuta av ledigheten ia alla fall! & Imorgon påbörjar jag nog september med en go träningsvärk! Nu blir det lite PLL, godnatt! 

trött

Efter 2 timmar och 15 minuter på gymmet med Elin så är jag så sjukt jävla trött och känner hur det redan värker i kroppen så något avsnitt PLL ska det bli och om jag somnar kommer det inte som en överraskning, så trött! Då vet man hur hårt man har kämpat! Nöjd! 
Untitled
Aria är lätt min favorit! Kollar ni på Pretty Little Liars?

mina dagar

Vad har hänt sen senast.. Kom hem från London förra veckan, fredagen började med körskolan och sen en heldag med Anna och ett kvällsbad i havet med Fay. Lördagen bestod av kräftskiva och fira bror min och det var supertrevligt, sov över där och käkade bunch på Möllebacken på söndagmorgon och åt tårta! och åkte sen hem och bada och åt god middag. I måndags vet jag inte riktigt vad som hände, kanske körlektion. Jo det var det och den gick skit bra, nöjdare än nöjdast när jag kom hem, är grym på att backa! 
 
Tisdags minns jag inte, igår vaknade jag inte förrän 13:30, helt sjukt, satte klockan på 10:30 men stängde av de efter någon snooz och sov länge.. stack sen in till stan och tillbringa hela kvällen med Linus, spelade biljard och åt god mat och satt nere vid havet någon timme och norrahamnen, mumma vilken kvalletid!! & idag var det körlektion igen vid 11 som var sådär, jag som hade sånt flyt! Varit lite stressad över att jag knappt kör hemma något och teorin är ju inget jag tagit tag i, får väl bli det man läser på tåget till skolan nu mera! Efter körskolan åt jag lunch med Ellinor på Olssons skafferi och sen en vända till Waynes för gott te, super trevlig! Riktigt härligt! Åkte sen hem och färgade mina ögonbryn och blev ganska nöjd med det också! 

Tar verkligen tillvara på de sista dagarna av mitt lov nu, även fast det ska bli sjukt kul att börja så är det Aldrig fel att vara ledig och göra precis vad man vill! Imorgon ska jag mor och far kolla på en lägenhet i stan och mot kvällen ska jag in mot staden med Linus och kolla lite parkour och göra vad som faller en in, hoppas det blir en fin kväll :) 
 
Ni som orka läsa detta får ju en stor kram!! Bättre uppdatering kommer! 
Jag & mamma i London

vad händer

Vad har hänt med Miley Cyrus? Så snygg som hon var innan! 

pics från london

Dagarna med mamma i London var bäst, inga beskymmer och bara glada tankar och grejer att göra hela tiden! Så man hade velat må varje dag. Lite bilder får ni här!

kräftskiva

24 augusti 2013

happy birthday

Stor grattis till världens bästa bror på din 30 års dag idag! 
Bilder från gårdagens kräftskiva kommer!

varför jag?

Försöker vara stark, men tillslut går det inte längre.
En kniv i bröstet och vrid om lite, kan det beskrivas så?

det skulle vara föralltid

Mitt föralltid varade i 3,5 år. Bästa åren i mitt liv, underbara, vackra, lyckliga år. Så himla lång tid med tusentals minnen som alltid kommer att finnas kvar, föralltid! Jag älskar dig, min bästa vän. Jag har inte förlorat dig helt. Du finns i mitt hjärta föralltid. ♥ Utan dig står jag inte upp
28 februari 2010

London

Har snart packat klart det mesta, fast det ska med så lite som möjligt som ska med så är jag nojjig över vilka byxor och hoppas verkligen det är så fint att jag kan ha shorts på dagarna :) Ska rensa min kamera och ladda den innan jag kryper ner i sängen och vaknar sen och sticker till London med mamma! ♥ Ska bli så himla skönt, hoppas det är mycket fint att shoppa där nere! Har varit shoppingsugen hur länge som helst men sparat mig till London! Äntligen :) 
night

Jason Lewis

Men mums vilken snygging! a.k.a Smith Jerrod i Sex and the city

h&m

Mamma rensa lite i sin garderob nyligen och fann denna fina mysdress från h&ms fina avdelning, passade inte henne längre så den fick flytta in i min trånga garderob!

fläta

Ett tappert försök till att göra en fin inbakad fläta och jag tyckte jag lyckades ganska bra, förutom att den nu blev utbakad, men så blir det oftast när jag gör på mig själv, omvändt liksom, fast tycker utbakade är riktigt snyggt det med! :) Önskar jag var duktigare på att fläta mitt hår själv, tar lite tid och inte alltid såhär bra så ofta orkar jag inte göra det för att de ska bli så pass fint för att ha när jag ska hitta på något. Dock hade det nog varit riktigt skönt att träna i :) Ska sova med denna och se om den håller sig till morgondagens träning! 

Cloé

Min lilla bebis, hade gärna haft henne sovande i min säng men eftersom hon nu är så mammig så vill hon absolut inte vara i min säng på kvällarna eller nätterna när mamma ligger i sin säng. Icke, tråkiga vovve! Lekte med henne innan och hon bet nästan hål i min blus och ett blåmärke på underarmen fick jag. Tror hon kommer bli en riktigt surtant som gammal, haha söta liv! 

vad händer

Varför går varenda plan i kras? Är jag någon otursbärare nu eller så kan jag bara inte hantera ensamheten. Idag var det sista dagen på jobb, sjukt tråkigt, hade en superdag och roligt var det! Även om det är lördag är det nog den roligaste dagen att jobba på eftersom det är mer folk oftast :) 
 
Mormor och morfar har varit här på middag idag och nu ser jag på lite Sex and the city och försöker få ihop min morgondag och måndag. Vill inte sitta och göra ingenting!
Untitled
Har verkligen inga bilder att ladda upp!

sista jobbdag

Imorgon är min sista jobbdag, sorgligt nog! Men ska bli skönt att jobba, tiden går ändå segt ibland om det inte är så mycket folk, men det brukar va en del på lördagar så hoppas det blir en bra säljdag. Skönt att man vet vad man ska göra under ett par timmar. Nu längtar jag nästan bara efter att skolan ska börja för att få in rutiner och grejer som ska göras och inte behöva ha strötimmar där man tänker på allt som får en att må så himla dåligt. Först och främst ska jag och mamma till London dock och det ska bli nästan som en befrielse, att bara vara med mamma och ha saker att göra hela tiden och inte vara ensam en ända minut! Blir något avsnitt Sex and the city innan jag ska försöker somna. 

Honey Marc Jacobs

Varit inne i stan idag och ätit med mamma och pappa på Olssons skafferi, en god pasta blev det :) Var in om på Electa och luktade på Marc Jacobs nya doft Honey, riktigt god så ska se om den finns på flygplatsen kanske lite billigare nu när jag och mamma åker till London :) tror det var 50 ml för 530 kr. Men den lukta riktigt gott!

mums

Tips: Frukosten på Kafferepet i Helsingborg. 49 kr för 2 frallor och 3 sorters pålägg och te eller kaffe. Yoggi, juice och annat kan köpas till för 10 kr. 

träningvärk & satc

Nu gör det ont i benen efter gårdagens springande och cyklande. Fast mest i höger ben och höft, sjukt jobbigt! Varför inte bara lite i båda? Någta avsnitt Sex and the city får det bli nu innan jag somnar. Godnatt
samantha  | via Facebook
 
Facebook

dessa rubriker

Har börjat glömma vad jag gör om dagarna, dagarna efter. Igår startade dagen med en frukost på Kaferepet med Linnea, jättemysigt och gott, speciellt i ovädret och alla blixtrar och åska! Sen hämta Linus upp mig och vi åkte till filborna för att träna, första träningen sen maj, så det var riktigt skönt! 50 minuter kondition och 15 min mage, nu är man äntligen igång igen! Åkte hem sen och tog en promenad på en timme med Elin, blev ganska blöta och lyckades vara ute i ingenstanns när det regna så kunde inte kura under ett träd eller tak. Jaja, vatten har aldrig skadat :) Gjorde v mig och sen satt vi och prata i några timmar mot kvällen innan hon skulle iväg, och bara en timme senare kom Linus och hämtade mig, blev en känslosam kväll och natt hos honom. Även morgon, innan jag var tvungen att dra upp oss och åka och träna för att komma på andra tankar. Trodde jag. Blev ett armpass med Linus och antagligen kommer det kännas imorgon!! Drog mig till körskolan sen och stadskörning blev det för första gången och kan inte alls säga hur det gick, inga stora katastrofer iaf så det är bra! Åkte sen hem och åt och har tittat på tv och tagit det lugnt och ska gå och göra v mig för sängen nu. 
 
Livet är så upp och ner! Försöker få dagarna att gå men varför är kvällar ensam så hemska. Jag är glad i det hela hemska, för det kunde slutat så mycket värre. 

sleep

Igår somna jag inte förrän 04:30 så nu ska jag krypa ner, släcka, se sista avsnittet Sex and the city och hoppas på att jag kan somna gott :) Imorgon blir det mysfrukost i stan med Linnea och sen träning på filborna!
Untitled

älskade jobb

Usch usch usch vilken grym värld vi lever i (visste jag i för sig redan). Idag var den rån i butiken och är ganska lättad över att jag inte jobbade men åh vad det gör ont att veta vem som stod där och fick uppleva allt det hemska. Att de finns så hemska människor, det var nästan som man bara gick och vänta på att det skulle ske, fast man inte tänkte på det ändå. Men har varit mycket rån i guldsmedsbutiker i stan och vi har haft tur, tills nu :/ Usch! Här kan ni läsa mer om vad som hände: http://hd.se/helsingborg/2013/08/13/guldsmed-ranad/
Som tur kom ingen till skada, förutom chock kan jag tänka mig. Hemskt att tänka att det kunde varit jag som stod där när det hände! Jobbade senast igår vid samma tid som de hände idag! 

det är faktiskt lov

Irriterar mig en del på att jag inte fått mitt schema än, skulle kommit för en vecka sen.. men hoppas på vilken dag som helst så man kan planera lite med bla. körskolan och eventuell resa :) Det blev en sen kväll/natt igår och antaligen idag med, har vänt på dygnet lite, men är det lov så är det!

måndag

♠ Äta lunch på Tegel
♠ Ärenden på Råå med mamma
♠ Promenad med Elin
♠ Jobba
Nu: Lugn kväll med film & serier! 

hej

Har städat en hel del i min garderob idag, ändrat om, ny förvaring, sorterat ut lite och snyggat till det. Känns skönt! Om en stund kommer Anna hit, blir lite film och godis. Morgondagen har inga plener än förutom jobb mellan 16-19 och det är näst sista dagen för i sommar :( Väntar bara på mitt schema till skolan, som skulle kommit ut förra veckan, så ska jag se om jag kan fixa ett helgjobb eller något annat. Hade varit ganska skönt, även fast man pluggar :) och jag har absolut inget att blogga om idag....

pug

. | via Tumblr
 
Google Image Result for http://29.media.tumblr.com/tumblr_lai3hnhJax1qa3ylxo1_500.jpg
 
. | via Tumblr
 
Maya
Åh, jag vill verkligen ha en mops! Så enormt söta! 

10 augusti

Paella på Lagmarks igår!

pics

strandhäng och gröningmys i fredags!

Oliiwiaa

Idag har jag jobbat 10.00 - 16.00. Hade lite mer att göra idag så tiden gick ganska fort, och fin fina pengar på det för det är lördag! Har även fått jobb till nästa lördag så det tacka jag inte nej till :) älskar mitt jobb! 
 
Efter jobb gick jag mamma och pappa och satte oss på Lagmarks och vänta på att de skulle börja laga sin paella, vi var lite tidiga men det var värt väntan. Supergott!!! Bilder kommer en annan gång när ja orkar fixa och lägga in dem :) 
Men ni kan följa mig på instagram så får ni se en del andra bilder :)
 

fredag

På stranden mellan 11:30-15:30 sen en vända i poolen och bada och snart åker vi in till stan och äter lite och sätter oss på gröningen! Vilken underbar sommardag! 

beach outfit

Om en liten stund åker jag till playan med Anna! ♥
Shorts (tro det eller ej) Flash // Linne - Lindex

butiker

Ett par måsten som jag läntar till i London när det gäller shopping!! Säkert missat någon viktig och rolig butik som jag lär märka när jag kommer dit. Men för övrigt så är shoppingen i London super, älskar att gå på oxford street och bara gå in i butik efter butik med nya grejer, annat mode och det man inte ser på andar här hemma. Vad är det med att shoppa när man är utomlands? Älskar det! 
 

dagen idag

Dagen har bestått till stor del av att sitta i en bil. Körskolan först som gick ganska bra som vanligt, faktiskt inte haft någon lektion än som det har varit katastrof, självklart är det något som blir gansak fel ibland men det fixas till snabbt och är bara en engångshändelse :) Pappa hämta mig efter och vi åkte in mot stan igen för han ville att jag skulle kolla kläder på Via11, för tydligen var där mycket snyggt som han hade koll på haha, nä men han är i krokarna och lokalerna bredvid nästan varje dag så han drog mig dit idag och en superfin blus fick jag. Snällaste pappa! Sen drog vi hem och en timme något efter åkte jag med mamma till väla för att fixa ett halsband och lämna tillbaka en annan grej :) Hitta ett superfint armband från Edblad och det fick jag av snälla mamma! Hur mycket jag än protestera och kunde försöka komma på en anledning varför jag skulle få armbandet så skulle hon betala. Jag har det svårt för tillfället och mina föräldrar vet det, och jag hade lika bra kunnat köpa detta själv men idag var det en speciell dag i mina föräldrars värld! ♥
 
Körde och handlade sen och försökte tajma regnskurarna, men blev dyngsur ändå när vi sprang till bilen. Väl hemma åt vi lite kräftor, laga middag och jag stekte sen bananpannkakor för att ha till frukost imorgon och till jobb :) supergott! Dagen har varit hur bra som helst. Tillslut finner man större lycka i annat. Fast jag vill ha mitt vanliga liv tillbaka. För utan den man älskar är inget som vanligt. 
 
Bilder kommer imorgon på fina tröjan och armbandet. Nu ska jag se lite tv och snart sova. Natti. 

08-08-2013

Snart drar jag mig mot körskolan och har lyckats tajma att köra i regnet. Mindre kul. Sen har jag ingen aning vad denna dag har att erbjuda, hoppas mamma och jag kan hitta på något. Annars får jag rensa ut hela min garderob, hade verkligen behövts! Får se om det är något jag är sugen på senare med :)
Saara H
Om det ändå var såhär luftigt i garderoben haha

Vad gör man i London?

Snart åker jag och mamma till LONDON och vi vill hitta på något nytt denna gång. Vi har gjort alla grejer man måste som London Eye, Madame Taussads, Guinness rekord museum och sett två musikaler. Är det något mer roligt man bör göra? Tips tips tips!

Samearmband

En del av dessa fina Samearmband från BeChristensen säljer vi på Juvel & Design i Helsingborg. Riktigt snygga faktiskt och helst om man har 2-3 stycken på armen med olika flätade mönster. Sålts väldigt bra och ligger runt 500 kr. Lite för dyrt för min budjet men en rolig present från familjen till någon. Svenskdesignat men säljs från ett danska företag. Vi svenskar var inte så snabba och nappa på denna idé som danskarna, tyvärr! 

kräftor och bad

Kräftor och kvällsdopp! Imorgon så blir det jobb 12-19, inte fel med lite nytt i plånboken och kul är det också! Älskar mitt jobb, trivs som fisken i vattnet. Ibland är man klart inte sugen på att jobba men när man väl är påväg dit och är där är det aldrig fel, känns inte hemskt eller jobbigt. Kul, kul, kul! ♥

6 augusti

Idag var det först körskolan, sen en sväng till väla med mamma för att leta efter soffa och flyttkartonger bland annat :) sen en sväng hem och körde lite med vår bil, som förövrigt är hemsk. Nu är mormor och morfar här och vi har ätit kräftor och lite pannkakor till efterrätt och om en stund kommer Anna hit och planerna är att bada i poolen. Får ta vara på den fina sommaren, fast det är lite kyligt ute nu men 26 grader något i poolen är det :) 

tiden går fort

3 månader idag till jag fyller 19! Synd att det bara är ett mellanår, hade gärna hoppat över detta år och stannat på 20 i 2 år istället, deal?

körlektion


stora hult

Hemma igen efter en härlig kväll och dag i Stora Hult med Fay. Så himla mysigt, en fin kväll med fika, solnedgång, korspelning med främlingar, foto och bad och idag god frukost, några timmar på stranden och en tur hem för min del. Här kommer lite bilder :)

resa mat stuga

Idag har det hänt en hel del faktiskt. Har bokat resa till London med mamma! :) Längtar så! ♥ Sen åkte vi ner till Helgas Hamnkrog och åt middag där, super gott och jättemysigt! Älskar vår svenska sommar! Och snart så sticker  jag med Fay till deras stuga och solar och badar och har det gott! ♥ Det blev en bra dag iaf.

-

Förstörd, inifrån och ut.

bada eller måla?

 

shopping

Mamma drog med mig till väla idag. Det blev till en av de bättre dagarna på ett tag. Många nya fina grejer, det var ett tag sedan det rassla i plånboken och efter lite lön så köpte ja bara det som föll mig in, men använde 2 presentkort så kännde att jag har inte slösat pengar eller spenderat mycket *tummenupp* Förutom mitt egenköpta fick jag två ansiktprodukter av mamma ♥
Kjol, klänning, linne, ansiktpeeling och ansiktsserum
& ett vitt baslinne och en ny hårborste kom också med hem. 

dagens outfit

Nya shorts från Bershka i Spanien!

inte såhär

Varför känns de så mycket värre att vara ensam på en helgdag än vilken annan dag som helst? Idag har jag absolut ingen aning om vad jag vill göra, eller jo men det vet jag inte går, men annars kan jag inte besluta någonting. Men att sitta här och stirra gör det väldigt mycket värre. Det jag vet är att jag lätt hade kunnat ta bussen in till stan gå och titta i butikerna och åka hem igen, men har luskollat alla butiker på kullagatan så vet att där inte finns något. Gå ner till havet och sitta där hela dagen hade jag säkert också kunnat göra men vet att det hade gjort för ont. Varför ska jag sitta här och vänta på slaget.. ? Vad tänker jag med? Vill inte va såhär

vart som helst

Vill bort här ifrån. Thailand. Turkiet. Mitt andra hem. London. Gran Canaria. 

läs

För exakt ett år sedan gjorde jag denna så kanske uppdaterar det lite nu:
1. Hur gammal är du om fem år? 23 år 9 månader
2. Vem var den sista du träffade? förutom mamma och pappa så var det Elin
3. Hur lång är du? 173,5
4. Vilken var den senaste film du sett? Human Traficking
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja ;) har inte du fått?" till Elin
7. Vad är dagens planer? Äta melon, mysa med nyklippta vovven och se lite PLL
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och, smsa isåfall och ringa de jag brukar prata i telefon med annars. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 5 minuter sedan
11. Vilken ögonfärg har du? Grön/Blå
12. När vaknade du idag? 09:40 när klockan ringde
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? När någon jag älskar och helst i paradiset i Spanien.
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkaren
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har jobb, reser på små turer till nya ställen, kanske planer på utlandsjobb, stadigt förhållande och kanske barn påväg.
17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar och tandläkaren och så är det fortfarande.
18. Vem fick dig att skratta senast? Vet inte, skrattat riktigt ordentligt var ett tag sedan.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Mja, cdskivan fanns när jag föddes.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1, Skåne
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Alla, beror på vilket väder det är.
26. Är du social? Ja, tycker jag väl.
27. Vilken är din favoritglass? Twister & Mjukglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa. Shoppa. Skänka.
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Juice och oboy på höst/vinter
32. Sover du på någon särskild sida? Nej
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Kanske
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Vet någon som man gick i skolan mer när man var liten men ingen nära bekant. 
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och Spanska Danska men inte flytande 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Båda
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor och kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett körsbär
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inga ärr, har ett litet märke i pannan från när jag var liten, men syns inte om man inte tittar supernoga och vet att det ska finnas ett där.
47. Vad har du för ringsignal? Vanliga Iphone signalen
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Vart togs din profilbild för din facebook? I Helsingborg på balen 
50. Kan du byta olja på bilen? Nej
51. Har du fått fortkörningsböter? Nej
52. Vilken var den senaste bok du läste? Håller på att läsa boken Madeleine (flickan som försvann för 6 år sedan)
53. Läser du dagstidningen? Ibland
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
55. Dansar du i bilen? Nej
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4 eller något mamma hade på i bilen
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer till en kund på jobb
58. När var du i kyrkan senast? På min kusins konfirmation i Juni

fina solblekta hår

jag, och ingen annan.

stranden

Väldigt fint väder idag så för att rensa tankarna tar vi pick och pack och går till stranden. 

att sakna

 

Mamma

Fast hon inte vet vad som pågår, räcker det att sitta bredvid och bara veta att hon finns där.

-

Ska nog vara vaken hela natten, så slipper man ju gråta sig till sömns!

h&m katalogen

När man var liten och satt i sängen och bläddra och peka och besällde kläder ur h&m katalogen med mamma. Ska friska upp minnet och göra exakt detta nu. Saknar att vara barn, då det inte fanns några bekymmer.

torsdag

♦ Jobb 3 timmar, superchill!
♦ Körlektion, en sväng till kära hembyn, väldigt rolig, bra och givande lektion. Nöjd!
♦ Fika med Linnea & Fiona. Perfekt! 
♦ → något avsnitt Pretty Little Liars 
                                           - A

huvudvärk

Hade en av de värsta huvudvärkerna jag någonsin haft igårkväll. Inte druckit tillräckligt med vatten under dagen, men hjälpte inte heller sen hur mycket jag än drack mot kvällen. När jag la mig ner blev det ännu värre och med lite tårar och snor kändes det som att hela ansiktet var en ballong och att den snart skulle smälla genom att sätta en nål i vänster tinning. Varför ska livet gå så upp och ner, kan jag inte bara få vara lycklig? Inte lycklig ena dagen och förkrossad nästa. Inte lycklig halva dagen och sen gråta mig till sömns. Bara.. inte gråta. Behöver inte vara som ett sprudlande barn varje dag men att inte må dåligt och bara vara glad hade varit en fin början. Klumpen i magen som är där 15 timmar om dygnet den kan också försvinna. 
Untitled

Augusti

. | via Tumblr

RSS 2.0