vänster


På min vänsterarmen sitter alltid min fina Marc Jacobs klocka som jag fick i studentpresent av mamma och pappa och på mitt pekfinger sitter min egengjorda ring från mitt förra jobb. Designad och gjord från grund själv och graverad på insidan, väldigt glad för den! 

nybäddad säng

Nybäddad säng blir det inatt för Hampus har varit så duktig och tvättat :D han har varit i tvättstugan ett par vändor medan jag kolla till maten ett getöga, han fixa det mesta där med. Dålig flickvän hehe... Följde i alla fall med ner sista gången i tvättstugan och vi mangla alla lakan, mästare på att mangla nu. Jag kände dock inte så stor skillnad mer än att de kanske var lättare att vika sen, gott luktar det i alla fall och mysigt med! 




youtube

hahah åh vilken söt liten tjej! 

familjekväll

Sitter ute och myser med musik lite snacks och dricka, familjen är allt bra! Tog ett dopp i poolen innan, har ätit god middag och en klassisk kokt korv nu precis innan faster åkte hem :)



tisdag

Min lilla sötnos! 
Pipleksaken till vänster fick hon i födelsedagspresent, hon är lika lekglad som för 3 år sen! Nu är pappas bror från Stockholm här med familjen och när som helst kommer faster också och vi ska äta middag och ha en trevlig dag :) sen kör jag och Hampus nog in till stan ikväll och placerar oss där istället så en vinfri dag, skönt det med!

mina smycken


Dessa smycken på min högerhand/arm följer med mig nästintill vart som helst. Mina Pandora ringar på långfingret, en ring från & other stories som jag köpte i Stockholm pryder mitt pekfinger och på armen fuck cancer armband och ett armband från Guess. Såg ett armband med i love boobs men vet inte vart de går att köpa tyvärr, hade varit roligt att ha de med! 

nailart


Har inte målat mina naglar på huuuur länge som helst!! Inte orkat i sommar och man badar mycket och de försvinner etc. Nu är det svalt och vi sitter ute och har ätit middag så roade mig och gjorde mina naglar så fina, snygg rosa färg från Sephora och ett genomskinligt glitterlack över, snyggt!

är så kär

Fortfarande varmt ute men inte lika mycket sol, ändå lite skönt :) Hampus tog ett dopp i poolen och jag satt och lyssna på musik i solstolen. Ikväll tänder vi grillen och slänger på fläskfilé och någon korv och yoghurtpotatissallad och grönsallad till det! 


Är han verkligen min? Snyggaste älskling! 

kvarg

Min frukost
 

mat

Detta åt jag och Hampus igår
Det är kyckling som vi tärnat och stekt, sen la vi i paprika och hällde på mildamatlagningsgrädde och ganska mycket sweet and chili sås. Blandade ihop det och sen i med pastan vi kokt och toppa med stekta champinjoner, jättegott! Någon rätt Hampus hade fått hos en vän som han ville laga själv med :)

godmorgon


Va ska det här betyda liksom? Dock inte så varmt i hela lägenheten (som tur) men väggarna värms upp och det är svårt att få det perfekt svalt här inne. Alla fönster står på vid gavel och en fläckt i ena fönstret blåser mot oss. Hoppas ni har sovit lika bra som mig!

home

Är hemma från Blekinge och placerat min rumpa nära mitt hjärta med stort H. Ska laga god middag och de fotboll. Har precis hämtat Hampus pappa på flygplatsen i Ängelholm och är hemma vilken minut som helst :) 

Blev en god frukost imorse ute i trädgården innan vi körde hem vid halv 12. Körde hela vägen dit igår och körde 2/3 hem innan min rygg nästan falera. Var mycket vägarbete med så tog sin tid och vilka idioter det finns i trafiken, köra 80 på 100 väg... Why?



teater

Är i Saxemara hos min moster och har varit inne i Ronneby och tittat på teatern som Sarah har jobbat med under våren och nu var det sista föreställningen. Hur bra som helst! Riktigt roligt! Borde se teater och musikaler mer :)



mums

Idag fixade pappa till det godaste köttet som grillades, t-bone steak!! Och jag slängde ihop en sallad till det och lite primörer - 10 av 10 på dagens middag! 




båtselfie



På båten träffa vi upp Hampus pappa och turade en vända, 2 glas vin och skoja till det med vars en minttushot, som ingen av de två hade druckit, orutti ;) tog en selfie ute på däck innan vi la till, tanken var att ha tropical beach i bakgrunden men ehm ja gick inte så bra haha men bilden blev bra ändå :D avslutade kvällen en sväng på hampan och sen hem och åt inte förrän kl 23. 

räkor


Sitter ute och myser och ätit goda räkor med aioli. Det är sommar! Snart kommer kräftorna med, oj vad det är ännu godare! :D

Helsingør

Hade en jättemysig dag i Helsingør igår! Tog båten 10:15 och åt lite frukost där, pölse och öl. Var tvunget enligt Hampus :) När vi gick av båten strosa vi runder bara i stan och titta i lite affärer och gick i små gator lite här och var, så många fina byggnader där är och mysiga platser :) satte oss på Rådmand Davids Hus och tog vara en dricka, bara för att ha varit där för deras innergård är så sjukt mysig! Jättefint! Sen gick vi till Cafe Hyacint och åt smörebröd med vara en öl och jäger, förstår inte danskarnas grej med starkapriten till allt haha. Var jättegod mat där, dit ska man gå :)













gåvor

Fick ett jättefint ljus av Hampus igår, ett som vi faktiskt tittat på innan men bara inte köpt. Det luktar bambu, kanske inte låter som något speciellt men det är de verkligen, jättegod doft!! Kan sniffa på det tills man får ont i huvudet! Det roliga är också att det är bara gjort på ekologiska saker som oljor etc inget stearin, så när det smälter när man tänt ljuset så kan man använda det till massageolja, så fiffigt :) ska testas någon dag! Ljuset kommer från Granit. Jag köpte ett par svarta David Beckham kallsonger till Hampus, dock en storlek för liten hehe så ska byta idag om de finns i stan :) men dom känns sköna och många som sagt att de är bra och sköna och han behövde fler kallsonger så hoppas han blev lila glad som jag <3



9 månader av kärlek

Vår dag idag! Åker till Helsingör och ska mysa och äta smörebröd! Älskar dig Hampus! 241013

powerwalk

Har varit ute på en fantastisk powerwalk, förutom att det var en hel del djur ibland så klarade vi oss. Blev en tur på 4,7 km och ner om vattnet, vilken fin kväll! Möttes av massa poliser på gröningen efter tråkigheter som hänt där, usch så hemskt. Varit hemma nu en liten stund och ska snart hoppa in i duschen och sen kanske börja på någon ny serie eftersom vi såg klart säsong 3 av The Killing igår, säsong 4 kommer 1 augusti!!!







solar och badar

Ligger på gröningen och njuter och har badat i det fina vattnet. Inte lika mycket djur idag vilket är skönt. Varit en sväng på väla motvilligt men var tvungen att lämna tillbaka ett par shorts som gick i sönder första gången jag använde dem, tur fick jag pengarna tillbaka :) köpte en liten present till min älskling också och skulle se om ja kunde fynda något på Odd molly rea men fanns inte min storlek.

grill


Denna grill köpte pappa för några veckor sedan, på Ikea och det är en riktigt bra grill! Lagom stor, funkar till 4 personer och säkert fler om man gör korv så de får plats fler :) 1195kr går den på, ett kap. Finns även i grönt och det går att skruva av benen och ha den som en bordsgrill eller liknande! Tips!

middag

Vår mysiga middag! Bestämde oss efter mycket velande i butiken att vi skulle grilla kyckling och testade en ny potatissallad med yoghurt, mindre kalorier och nästan godare! Hackar ner ett äpple i också för att få lite mer smak :) hade majs och gurka till det också och sen blev det grillad annanas med kanel, hallon, jordgubbar och brieost till efterrätt, sommarefterrätt!!! 



leva i vattnet

Är nere vid havet och precis badat men ska snart åka upp till huset och ska slänga mig i poolen! Inte lika mycket djur i luften här men ändå så pass så man bara vill leva i vattnet, ska detta förstöra sommaren eller? Då får man åka till Spanien en vecka till!

fläta

Ibland kan jag också när jag försöker! :)

denna dag


Efter ett stopp på Ikea och sen på MAT för att handla så körde vi ner till gröningen och skulle ta det lugnt där någon timme, de några timmarna blev bara ca 1 timme då det var fruktansvärt med smådjur som flyger runt och sätter sig på en, har ingen aning vad det är för något! Det var i alla fall jobbigt och vi badade två gånger och åkte sen hem efter många försök med att stå ut. Åkte hem och städa ut Hampus garderob och ska sälja en hel del. Någon som är intresserad av lite ralphlauren och jaggy kan alltid kommentera :) kommer lägga upp det på någon sida och försöka sälja. Lagade sen middag och ska mysa framför tvn nu med lite serier, antagligen The Killing som är mycket bättre nu än början av säsongen. 

21 september

Idag är det exakt 10 månader sedan jag var på biodejt första gången med min älskade! En av de bästa dagarna i mitt liv och nu 10 månader senare har vi gjort så mycket tillsammans, älskar den killen!
Beskriver en hel del!

Kantareller

Kantarellmacka är dagens förrätt. Morfar har plockat så mycket svamp så syndar med detta goda idag och stuvar dem lite och på en skiva bröd!

Vikingsbergsparken

Efter middagen gick jag och Hampus ner till gröningen och åt en glass som vi tyckte vi var förtjänta, tur man inte tänker så för ofta! Var en jävla massa smådjur i luften vid havet eller vid hamnen och gröningen över huvud taget så gick inte att vara där så vi promenerade hem och tog en tur genom Vikingsbergsparken. Jättemysig park som är lite avskild ändå, speciellt där inne bland lavendlarna och den lilla fontänen och fina blommorna :) vädret är underbart så fryser gör man ju absolut inte! Har på mig en Odd Molly klänning som är ny och som jag älskar så, väldigt skön!!





kärlek <3

hos Hampus far


Sitter hemma hos Hampus pappa med vars ett glas vitt och HIF på tv, klagar inte! Ska äta middag här och har det trevligt! Skönt att komma ifrån sina egna päron för en gång skull.

puss



salt

Kolla vårt häftiga saltkar som ser ut som en glödlampa!! 

Åsljunga

Jag och Hampus är precis hemkomna från Åsljunga, där mammas bror har stuga och vi hade stuga där när jag var liten :) kommer ihår hur mysigt det var där och hur roligt vi hade det! Var bara 5 när de såldes men jag minns. Vi gick ner till Hultasjön och badade, läskigt när vattnet är så rött som det är i sjöar och helt sjuk temperatur, var närmre 30 grader vid ytan och stack man ner fötterna längre ner var det kanske 20-21, häftigt! Brun och kladdig blev man när man klev upp också så en dusch var behövligt! Gick förbi vårt gamla hus sen och saknade sig bort en stund, det var mysigt att se :) Grillade sen hemma hos dem och hade det trevligt. Här får ni en del bilder från dagen!










godmorgon

Har nog inte sovit i min säng på nästan 2 månader, förrän nu inatt. Ganska skönt! Att sova i min säng innebär att jag sover ensam, men eftersom vi är själva i huset så sov min älskade här också! När vi sover hos mig sover vi på övervåningen över garaget, större säng och man är ostörd :)

kvällsdopp

Ett kvällsdopp vid 11 var ett måste när vi åkte hem till huset och var själva hemma, 26 grader i vattnet och lamporna på, det är sommar det! Nu ropar sängen för ska åka till Åsljunga klockan 1 imorgon med nästan hela mammas släckt och va där typ hela dagen. Ska bli roligt att se stugan/huset vi hade där när jag var liten, kan sakna det något enormt! Att bada i sjön och njuta av lite skogsliv och att ha ett sommarställe att åka till i Sverige!

vid havet

Åkte hem till mig och ner till huset vid havet och har precis ätit middag, sallad med nypotatis, coleslaw och grillat hamburgare. Är så sjukt mätt nu och varm så ett dopp i havet väntar om en snart tid. Vilken sommar det är!!

sol och bad





Myst på gröningen idag igen! Var hemma vid 1 igår och skallebanken slog  till tidigt imorse när klockan ringde och Hampus skulle tvätta redan kl 8. Jag sov vidare och inte förrän kl 12 drog vi oss ut och köpte sallad och åt det vid havet. Låg där typ 3 timmar och med vänner till Hampus, helt perfekt med de timmarna, de känns som en hel dags sol som när man är i Spanien :) hoppas man fått upp sin färg lite. 

go kväll

Ätit middag hos Oskar och Isabell och är kvar och har det hur mysigt som helst! 2 flaskor vin, någon öl och bubbel öppnades nu. Fin torsdagkväll! 



red

Dagens outfit 



Helsingborg

Ligger på gröningen med Hampus och Oskar, vädret är underbart! Kunde klart varit lite varmare men det är behagligt, en lätt vind och solen skiner! Helsigborg är för jävla fint, denna stad kan inte någon få mig ifrån permanent. Helt klart ett ställe mina barn ska växa upp på :)




frukost

Har slutat att äta bröd och dricka juice till frukost, så mycket kalorier i det och en liten förändring blir mycket i längden. Dricker fun light eller vatten och äter 1 max 2 knäckebröd med minimaliskt med smör och rökt skinka. Kvarg har det också blivit någon gång men håller mig borta från bröd och juice :) tips!

airplane



middag



Dagens middag blev det här för någon timme sedan, jag slängde ihop en tonfisksallad och Hampus en räkmacka. Vi blev mätta och är nöjda med vårt val av middag! Sitter nu framför tvn och har sett två avsnitt av grillmästarna men jag röstar på ett avsnitt The Killing på den nya säsongen, börja på den igår och inte lika spännande som förrän säsongen man måste ge den en schans. Ett nytt fall och nya personer, verka som de planera på att lägga ner serien efter säsong 2 men satte igång det igen så de har försökt med en koppling med säsong 1 & 2, hoppas de lyckas, första avsnittet var sådär :) 

en dröm


Vilken dröm detta hade varit att göra med min älskling! Våra drömmar går till Maldiverna på smekmånad och det skulle kunna se ut såhär, en dröm som självklart kan bli verklighet om vi ger oss fan på det och lyckas, inte billigt men hur underbart? Ett sånt tillfälle är bara en gång i livet, då man bara ska vara med varandra och njuta av att nu är det föralltid och på riktigt! Drömresemål absolut! 

örby ängar

Var uppe vid 11 och åt frukost och drog oss sen vid 1 tiden till Maxi för att panta burkar och köpa lunch och körde sen till örby ängar och låg där och sola och tog de lugnt och åt vår kycklingsallad, var där nästan 2 timmar innan vi drog hem och låg vid poolen istället :) inte alls någon dum dag, hoppas det blir ännu bättre väder imorgon. 




blondes have more fun




Live från frisören, nu har de slitna topparna åkt, väldigt skönt! Lite friskare hår och gladare jag och gladare hår kan jag slå vad om! Nu kurrar magen men mamma är inte klar så jag får sitta här och beundra mitt hår! Kramar

cykel

Medan jag kör hem till mig så envisas Hampus om att cykla och ska träna inför sundstrampet, stöttar till 100 %, mega fräckt! Känner mig dock inte lika hurtig som måste ta bilen... Han som cyklat Vätternrunt klarar nog denna lilla sträcka bortsett från vad någon annan hade orkat hehe

bananpannkakor

Idag stod jag för denna underbara frukost/brunch/lunchen. Blev sugen på bananpannkakor så gjorde det helt enkelt! 4 ägg, 2 bananer, salt, lite vaniljpulver och kvarg och bär till :)

4 år

Mitt troll fyller år idag!! 

movie

Älskar min box från Telia som har programbibliotek med massa filmer, serier och dokumentärer. Är trött så satte precis på en film som jag verkligen ville se när den kom ut men blev inte av och nu såg jag den på reklam, får se om det är något bra! Har ni sett den? 

pants


My lovely pants! 
Tittar på Ink Master och funderar på vad som händer näst. Hampus är iväg och snart ska mamma till väla för att köpa present till mormor och morfar som fyllde år när vi var i Spanien, så följer kanske med henne. Måste lämna tillbaka ett par shorts som gick sönder i Spanien efter jag använde dem 1 gång.. Tråkigt. Vädret är ganska kasst idag och trött blir man och är redan trött för har sovit alldeles för lite inatt och var uppe redan kl 8. Vi hörs sen! 

VM-final

Kom igen nu Tyskland, satt 100 kr på er! 


Myspys! 

fotbollsdag


Inte världskul att titta på allsvenskan nu när man kollat så mycket vm, och att se på HIF är inte heller någon hitt, så kassa. Vad har hänt?! Ikväll blir det VM-final iaf, ska bli roligt! 

kubb





Ett måste att spela en fin sommardag! Ledde stort till sista kubben som typ var omöjlig och då gick Hampus ikapp och förbi och vann, tur att han är så fin så han är värd en vinst :D roligt är det i alla fall! 

båttur

Har varit ute en vända med båten i sundet, och som tur denna gång utan att motorn stanna :D haha. Blåste nästan ingenting så var hur mysigt som helst, har inte varit lika fint väder idag men fortfarande varmt. Efter båtturen blev det att bada med hunden och tog ett dopp själv, 18,5 grad men tyckte det var skönt! 
Imorse kl 11:00




fredag

Gårdagens kväll var underbar! Åt väldigt god middag och vandrade hem i lite småkyla, satt sen på balkongen och lyssna på musik med ett glas vin och jordgubbar. Hampus tog ett kvällsdopp vid 11 innan vi gick och la oss för att kolla på The Killing :) underbar solnedgång igår!









Bildbomb 

havet

Var och åt lunch på Inom med Hampus, gott! Mindre kul dock att vi sen fick köra till bilfirman för bilen sa att det var punktering, men när vi kommer dit så är lufttrycket hur bra som helst så det var inget, konstigt. Körde hem och åkte till havet och badade med pappa och är fortfarande kvar och ska snart köra hem till huset och hämta Hampus där och sen ska vi äta middag i hamnen och självklart bada minst en gång till ikväll! Vilken fin dag det är!




svensk sommar

Idag är jag mer avslappnad. Ska bada lite nu sen klockan 12 köra in till stan och äta lunch med Hampus och ikväll spenderar vi kvällen och natten vid havet. Solen steker på och det är 26 grader i poolen, mumma! 



grillat

Dagens middag och en sallad till det!

less

Vilken fruktansvärt hemsk dag. Gråtit mellan varven, sovit en lite stund, tittat lite på tv och inte rört mig mer än en gång för att äta ett knäckebröd. Sola, bada eller en promenad är inte på tal om då det inte finns något som är roligt i det över huvud taget när man är ensam. Hur dåligt kan man må?

sämst


Denna dagen blev sämst. Vaknade tidigt för Hampus kanske skulle kanske iväg men det blev inställt och glada blev vi båda, jag drömde mig bort lite och ville göra pannkakor och köpa picknick och åka till örbyängar idag, vi somna om en stund för klockan var bara 8. Så ringer Hampus telefon vid 10 och han blev upptagen hela dagen till kl 18 och även imorgon 10-18. Vilket jävla skit. Årets säkerligen två finaste dagar och jag kunde inget annat än att gråta för jag är så misslyckad som inte har ett jobb, får inte in en krona på kontot i sommar och just idag och imorgon så jobbar alla andra eller har åkt iväg. Jippi på livet idag, ångest. Skitdag.

Holland

Nu är det semifinal igen, Holland mot Argentina idag. Har som sagt satsat lite pengar, Hampus öppna en ny dörr för vm haha och detta gör ju det hela lite mer spännande ;) förlora 10 kr på 100 jag satte igår så använde mina 90 kr till dagens match..
204 kr får jag om Holland vinner, de andra har jag inte oddset på 

sötnos



Mitt lilla hjärta :D busig liten skit, så varm hon är i detta väder! Får leka med henne nu när solen har gått bort på ena sidan av huset. Hitta en av Prins gamla leksaker som är en boll med ett snöre i, hon förstår inte riktigt funktionen då hon är lite för liten för tennisbollar så hon drar i snöret och jag i bollen haha

gröningen

2,5 timme klarade vi av på gröningen idag. 1 dopp i havet för mig och Hampus och Filippa 3 gånger, hade bara en bikini med mig så var tvungen att bli torr till vi skulle hem, men en gång räckte. 20 grader i vattnet och när det är så mycket folk kan man inte mesa, men det var hur skönt som helst! Helt sjukt vilken tryckande värme det är här i Sverige, det är mycket "värre" värme än i Spanien, här hemma orkar man inte göra något, att gå upp för långvinkeln 3 gånger idag kunde jag skippat 2 gånger i alla fall haha, usch så varm man blir! 


Synd att de särskriver...

9 juli


Hampus är i stan och äter lunch med vänner så jag har städat en stund och gjort vid mig själv för att själv gå ner till stan om en liten stund. Ska hämta upp grejer på Apoteket som jag beställt, bland annat en rakhyvlar för glömde min i Spanien, småpanik när man kom hem! Efter det möter jag upp Hampus och då tar vi nog bilen, hämtar hans syster Filippa och åker till stranden! Trots allt 29 grader i skuggan ju - SVENSK SOMMAR! <3

komiskt

Det enda jag kommer vinna på är att Tyskland vinner, står 0-5 i minut 29 så tror ju inte Brasilien kommer ikapp haha, vilken rolig match :D synd bara att jag förlora 10 kr men spänningen var ju värt det! Hampus satte 70 kr på vinst till Tyskland så han gick inte back! 
Hahah

Tyskland

Bara för att fotbollen som börjar kl 22:00 ska bli lite mer intressant har jag och Hampus lagt vars en hundring på olika resultat, såhär ser mitt ut. (Bild nedan) Förlitar mig på Hampus instinkter att Tyskland kommer vinna, vilket dom gärna kan göra. Roligt med ett Europalaget som går vidare och kanske vinner vm!
Hejja hejja! :D

gott

Dagens middag: pasta med kassler, kryddig tomatsås, svamp och broccoli! 



sallad & kyckling


Sallad, gurka, majs & ett kycklingbröst! Ändrar mina matvanor helt från och med igår, väga mig varje morgon ska jag göra och slopa bröd och juice. Göra mindre portioner, börja träna och äta rätt! Välkomnar jag väldigt gärna då min kropp behöver detta! Kommer säkert därför mycket bilder på mat, vilket jag tycker är roligt så det får ni stå ut med. Dagens lunch var perfekt! 

med Joel Kinnaman

Har ett avsnitt kvar på säsong 1 av The Killing och det är så spännande! Denna serie kan jag rekommendera, en bra däckare! Undra om vi börjar på säsong 2 sen eller inte, tror jag röstar för haha, hoppas er dag varit bra än så länge! Mätt och belåten är jag efter en mega lunch av godheter, kommer bild! 



The Killing - skaffa netflix! 

true



mindre portioner

Godkänt?! Väldigt gott var det!

mat



Hjärtat är och klipper sig, så nu ska jag fixa maten tills han kommer hem. Kokar lite pasta och tog köttfärssås vi gjort och lagt i frysen, enkelt och funkar hur bra som helst en måndagkväll! Senare: serier -->The Killing :D

hallon

Våra fina hallonbuskar, gick ut för att titta om något var på gång och möts av hundratals buskar som var överfyllda med fina hallon! Något av det bästa med sommaren ju, alla dessa goda bär! Plocka nog ett kilo och ätit massor, har sparat till imorgon med då vi ska ha det till glass när moster och kusin kommer hit på lunch! 




SM-guld

Satte klockan på 10 idag och satte igång SM-finalen i truppgymnastik där min fina vän är med och tävlar med sitt lag från Höganäs. Inte så oväntat, men de tog SM guld :D grattis!
Kvalet fick vi se på nätet 


Cloé

Har saknat min lilla sötnos så mycket! 

tonfisksallad


Såhär såg min middag ut, tonfisksallad, som jag precis nästan åt upp, blev lite för mycket haha men så kan de gå när man lagar mat och är hungrig ;) myser med mitt hjärta framför fotbollen och hoppas på något avsnitt av en bra serie innan kvällen är slut! Dock mer fotboll senare ikväll! Men hoppas er dag har varit lika bra som min!

the killing

Har nu bänkat oss i soffan framför en serie vi börjat se på, The Killing, en netflix serie som än verkar hur bra som helst! Joel Kinnaman är med i den, vilket alltid är lite roligt med svenska skådespelare. Har varit en sväng nere i stan idag och tagit det lugnt, ätit lite och fyndat 4 paket pasta för 20 kr på Mästerlivs som tråkigt nog stänger ner nu. Har haft fullt upp i 2,5 vecka nu så nu ikväll ska vi bara mysa framför tvn och jag en tonfisksallad och Hampus en kebab tror jag han sa han var sugen på :) helt okej att vara hemma i fina Helsingborg igen! 

packar ihop

Nu tackar vi för oss och drar oss hem från detta underbara ställe, hade kunnat stanna minst en vecka till men nu är det sähär så får se fram emot att komma hem istället. Har haft en av de bästa semestrarna någonsin här nere! Jag är lycklig och kär, vädret är strålande, jag mår så bra. Vad mer kan man begära? Hörs hemma i fina Sverige!



Zara home

Har fått nytt påslakansett av mamma från Zara Home, hur fint som helst! Är kär! Ska i mitt framtida sovrum ha det mesta i vitt och någon naturfärg så man sen kan ha många olika mönster och färger på lakanen till sängen & zara home har hur mycket fint som helst!

Isla de Tabarca

Här kommer några bilder från när vi var på ön i måndags. Tabarca, en riktigt mysig liten ö utanför Alicante, den ända bebodda ön i Valencia regionen, 1800 ca lång och ca 400 m bred. Hade en fantastisk dag där, idylliskt, pittoreskt och magiskt fint! Vattnet ska vi inte snacka om, läste sen att de var ett marint reservat, förstår det för de var det finaste vatten jag någonsin badat i!







ootd 1/7


Helt kär i mina kläder! Detta hade jag på mig ikväll, matchy matchy haha! Var ute och åt med Hanna och Tindra på en italiensk restaurang på stranden bredvid, en pasta med kyckling, lök, svamp och tomat blev det för mig och Hampus en pizza med parmaskinka och parmesanost! Dit går vi verkligen igen! Nu ska vi sova och imorgon väntar vattenlandet som ligger 5 minuter härifrån, ska bli mysigt och roligt. Måste ha gjort det med min älskling innan vi åker hem! 

green

Megafynd från när vi åkte till Habaneras idag, coolax2000!



1 juli

JULY ♥

RSS 2.0