pizza + Avatar

Käkade pizza med mamma för en lite stund sen och nu kollar jag på Avatar :) riktig slappe dag med inga läxor, underbart skönt!


ansiktsmask

Smickrande söt man är i ansiktsmask asså! Efter en skön dusch passa ja på att smeta på en ansiktsmask och ha lite ansiktsvård, är så len och fiiiin nu! Haha, nu ska jag spela lite wordfeud och sen sova :) godnatt!


television


träna + plugg

var 6 stycken på de två första lektionerna och sen 5 stycken på sista... känner att vi är en stor klass...

när jag kom hem käka ja sen ner i källaren och powerwalka på bandet i 45 minuter, blev 4,5 km :) ganska skönt ändå! att röra på sig lite och känna att man gör ngn nytta med sin kropp! imorgon blir det troligen samma!

nu övar jag lite till redovisningen på näthandeln imorgon + att vi ska ha matteprov.. och jag har inte ens öppnat matteboken.. jag är sååå körd! men visste detta innan och kommer få läsa matte c i höst också.. jävla skit! fattar inte varför matte finns över huvudtaget och att någon människa ens kan tycka det är roligt.. tror många håller med mig på denna fronten! blä asså!

wallander

kollar på Wallander nu.. fast Beck är ju såå mycket bättre!

haft en mysig dag med linus, vaknade upp tillsammans och det är lika underbart varje gång! bestämmde att baka kanelsnäckor och gjorde det och dom blev super bra. sen käka vi middag och såklart vars 2 kanelsnäckor och ett glas mjölk efter det :) & vi bokade precis biobiljetter till En gång i Phuket till fredag, mysmys!

ännu en ny vecka imorgon och tyvärr måste man gå till skolan.. ännu en vecka. och göra matteprov och redovisning... blä! 15 skoldagar till lov, längtar mer än något annat!!!


kanelsnäckor!

precis bakat klart 40 st kanelsnäckor! väldigt lyckade!

tropikariet

igår hade jag och Linus 23 månader tillsammans! underbart! så vi ville hitta på ngt, så åkte till tropikariet i helsingborg, så mysigt faktiskt! avslappnande och bara allmänt mysigt! :) och påvägen hem handlade vi mat för att laga tacos :) love you älskling! ♥




sommarplanering

nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa lite och sen sova väldigt gott! :) imorgon är det kort dag som vanligt, 8:30 - 11:10, riktigt skönt, så mycket mer helg man får!

ska verkligen ta tag i allt nu och hjälpa mamma med att boka biljetter till spanien i sommar, planera mitt liv, funder och tänka över noga, ska någon följa med mig i sommar? är man ensam då? biljetterna går inte att boka om..., hur länge? klarar du och jag detta? ska jag våga? man måste väll tänka postivit? men ändå följa sitt hjärta? våga tro och hoppas, så löser sig allt, förändringar kan vara positiva!




sommaren 2012 kan bli lika bra som 2010 och 2011, om inte bättre!


på bussen

Sitter just nu på bussen påväg hem medans resten av klassen har idrott, och kan säga att de är inte nådigt att behöva sitta och luta sig på sidan för man inte kan sitta normalt + en jävligt skumpig buss = ajaj! kommer typ få sne rygg?!?!

Hemma själv till 7 typ, så får laga mat själv och gå ut med vovven och ska se till att inte skära mig på nyckeln denna gång! :o


första stygnen någonsin

Ligger nu i sängen och kollar på Sveriges mästerkock med mamma :) har varit i Lund idag på hudklinik Carema och fått ett par stygn på ryggen, bara bedövningssprutan som kändes men nu när den har slutat verka så gör det ont, får ligga på sidan för det är mitt på ryggraden :/ ajaj! Alvedon är min vän ikväll!

Kom hem iallafall till en glad överraskning... Min OnePiece låg på rummet och vänta på mig, så myser i den nu :)


meet kristen stewart

åh sikket skit att jag tappat bort mitt historia pepper som ska vara klart till imorgon, får se om det finns i skåpet och har lunchen imorgon på mig så fixar det då :) har varit med min linus idag och käkat chili con carne x2, haft ett antal skrattanfall och testat mitt gåband! riktigt finfint och ska börjas använda i veckan :)

var -6 grader när jag vakna vid 8 imorse, ganska sjukt, det ska ju bli vår nu :(
Img1463868214_large Tumblr_lxng6eujvh1r29t5yo1_500_large
before i die

sovmorgon.. tyyyp

har antagligen glömt att klicka i att inlägget under skulle vara kommentarbart (på mobilen) så alla har fått kommentera i inlägget under det, dumt av mig! men era ord kommer iaf fram! :)

guldbaggegalan var bra som vanligt och jag blir bara mer och mer sugen på att se Simon och Ekarna och har bestämt att jag ska se den! :) hört olika åsikter om den, men den var nominerad till nästintill allt så då måste väll den va liiite bra iaf? nej men man måste väll se en film som talas så mycket om? :)

läsa lite i min bok och sedan sova och börjar 10 imorgon, skönt!

Guldbaggegalan ikväll!

Varför är det så mycket roligare att läsa när man inte blir tvingad, inget specifikt datum när det ska vara klart och när man får välja bok själv... Dum fråga? Ska nu börja läsa boken, Jag saknar dig, jag saknar dig! Velat se den länge på film men fick sen boken av mamma så har bestämt att jag ska läsa den innan ser filmen :) någon som läst eller sett filmen??

Men ska självklart se en massa tv ikväll också, bland annat halv 8 hos mig och Guldbaggegalan :)


halsduk

Bekväm, varm och skön dagens outfit & halsduken köpte jag i fredags på Zara i malmö :)
 

fotografiskbild

precis haft foto och visat lite bilder på mitt yrkesreportage, blev dock att fota mamma när hon lagar mat men men, det var ok det med! så blir "redovisning" nästa måndag av bilderna :)

↑ en av mina 9 bilder :)
snart har jag psykologi för första gången, hoppas inte det bli ännu en seg kurs...

nyheter i garderoben

tröjan köpte jag i fredags i malmö och byxorna igår på väla :)


 


the box

har varit en riktigt, göra ingenting dag idag.. kollat på filmen The Box med linus och käkat gott och skrattat en del :) han körde hem för typ 15 minuter sen, efter att vi stod i 15 min och skrapa bort all snö på hans bil!

ska hoppa in i duschen nu sen ska man göra nytta:
- städa rummet
- skicka in bilder till fotouppgift som ska in imorgon
- fota mina kläder jag köpt i helgen och lägga upp här
- packa min skolväska och ladda datorn
- kanske se 1 avsnitt Glee om jag hinner

                                                  konstig och hemsk filmen men ändå ganska bra :)

Gladiatorerna

Nu ska jag och Linus se gladiatorerna och efter det blir det filmen The day after tomorrow och lite choklad, chips och vindruvor till det ofc! :)


21 januari

innan det värsta snövädret har jag och linus hunnit åka till Hedin Bil och kollat på bilar och framförallt kollat Cooper Jeepen som precis kommit in, sen åkte vi till väla och jag köpte två byxor som jag lägger upp bilder på sen! :) och som tur han vi hem, för nu är det HELVITT och grått och tråkigt, fast det är dock lite fint med all snö, men de ska ju bli våååår nu!!

min trötta lilla tjej!


Min OnePiece är nu beställd, lycklig tjej :D

m o n k i

 


två bilder på mig och de får representera dagens outfit, älskad skjorta från Monki och mörka blåjeans till det :) godnatt på er!

 


jag ser det snöar!

nu har jag precis kollat på Sverige värsta bilförare och hoppas att jag aldrig någonsin kommer vara med där! ska nu sniffa lite i min inhalator, nässpraya min nästa, packa väska till imorgon, puffa upp två mjuka kuddar, spela wordfeud och smsa och sen sova riktigt riktigt gott och längta tills jag vaknar och vet att det är FREDAG!

morgondagen bjuder på:
två lektioner, danska & företagsekonomi, sedan åker jag och linus med tåget ner till malmö och jag ska först och främst testa ut en One Piece, sedan ska vi käka gott, shoppa lite och sedan åka hem och ha en myyyyss kväll med film och lite popcorn! låter underbart bra! ♥

BTW. Det snöar här!

inhalator

kära mor har lyssnat på mig och inhandlade idag min älskade olemin inhalator som hjälper en på traven när man är megaförkyld! rekommenderas starkt!


mot sängen

jag lyckades, boken är utläst och jag är redo för analys imorgon.. naat, men har man bara läst den så ska man väll klara det?

är mega förkyld så absolut ingen idrott i skolan för mig imorgon! har laddat med näsdukar, vatten och dubbla kuddar för inatt och hoppas jag kan andas och sova någerlunda bra! tar tåget till skolan imorgon för typ tredje gången sedan vi börja åk. 2, känns väldigt konstigt!

linus har varit här idag, hämta mig efter skolan vid halv 2 och sen har vi bara myspyst eller han har gett mig massage medans jag haft högläsning på typ 30 sidor, sen tog det stopp och jag kunde typ knappt andas! men det var skönt att ha han här som stöd iaf och att han inte satt hemma bara så han kom på andra tankar :) behövdes!   NU → sängen!


                                                                       min söta lilla vovve!

tankarna går till dig

120 sidor kvar i engelska boken som är till torsdag, kämpa på oliwia, kämpa på!!

skola idag och slutade 2 istället för kvart över 3 typ för historia läraren var sjuk, tacktack! stack hem och läste engelska boken dirr men kom bara 30 sidor fram, men bättre än inget, får skumläsa den som fan imorgon och lite nu snart! kommer bli typ störtförkyld nu med känner jag, som tur har nästan all halsont gått bort men näsan blir bara värre och värre :/

ska även innan jag går och lägger mig slänga in en stor tanke, puss och bamsekram till min älskade linus som miste sin älskade hund Henke inatt, fick avliva honom. Jag vet exakt hur du känner dig min fina och jag finns för dig! Han fick ett underbart liv hos er och han har det bra där han finns nu! /din o

One Piece

     
ska till malmö på fredag och ska absolut gå in i deras butik och slänga ut typ 1000 kr på en One Piece, har nu önskat mig en 2 födelsedagar och 2 jular i rad och mamma tänker inte bidra med en ända krona till en, så har bestämt mig att om ja verkligen trivs i den när jag testat så blir nog en sådan min!


Fiat 500

har så gott som bestämt oss för gåbandet som det faktiskt är, men de får gå de med :) efter det så stack jag och mamma till bilpartner och testade en Fiat 500, super mysig bil ju, sjukt söt och fin! inte lika många som har en den gemfört mde coopern, antingen en röd eller svart Gucci, funderar jag och mamma på!

löpband

företagsekonomi nu.. fyfan vilket ämne asså, förstår att man läser A men inte B, 150 poäng i B kursen, omg säger jag bara... tack och lov att man bara har denna terminen ut också!

efter denna lektioen är det lunch så sticker till Athen (fik, bageri, etc) och äter baguette där med linus :) sen har jag fotografisk bild, och det är iaf kul så klagar inte något.. sen kommer kanske kanske mamma och hämtar mig och vi åker till väla tror jag och ska kolla på löpband, nu ska mina nyttiga dagar börja!
funderar på detta attract löpband!


schema

åh vad glad man blir när man öppnar skolmailen och ser att läraren har fixat schemat och går sedan in på webviewer eller vad det heter och ser att jag kommer sluta 11:10 varje fredag hela vårterminen, sånt är lycka på kvällskvisten! ♥


SKÅL!

var längesen man hade en sån skrattfylld, trevligt, rolig och underbar kväll med massa vänner :) tack till er som gjorde den super! "så typiskt procivitas" "ellerhur!" "SKÅL på det!"
  


lördag

haft en väldigt lugn dag med linus och bara kollat tv, varit ute i solen med Cloé och jag har panikat lite med mitt klädval till ikväll, men sticker till fay om ca en halvtimme på middag med massa andra och sen kanske in till stan ikväll :) minnesvärd lördag känner jag! puss


fredagen den 13

idag!

käkade lite lunch med linus i stan idag, köpte skärmskydd till telefonen och åkte sedan hem med mamma och när pappa kommer hem med bilen från besiktningen så ska jag och mamma ut och övningsköra :) väldigt längesen sist och jag känner att jag typ är sämst med vårt monster till bil när det gäller parkering och lite mindre ställen och väldigt snäva svängar och u svängar och allt möjligt! gah hur kommer det gå med körkortet egentligen, men har ett tag kvar, är inte så mycket i behov av det direkt :)

sen ska jag och mamma en dag i nästa vecka ut och kolla springband som ska inhandlas till familjen och som kommer användas väldigt flitigt, åt idag med linus en av mina sista enormt onyttiga måltider på länge, pomesfrittes! SKA BLI SMAL & gå ner 4-5 kg ca :)

förlåt för dessa bildlösa inlägg!

we love fridays

imorgon börjar jag 8:30 och slutar 11:10, inte liiite skönt! och om vårt schema går att ändra så kommer det vara såhär hela vårterminen, kommer vara glad över att gå till skolan på fredagar om detta sker, och ska typ tacka på mina bara knän till den som godkände schemaändringen om det fungerar, hoppas hoppas hoppas!


pirr i magen!!

nanananannaa BATMAN!!!

ännu en skoldag avklarad utan några långvariga meen... (y) på att svenska läraren digga mitt bokval och ville absolut läsa min bok, så hon får låna den på sportlovet ;) extra points!... naaat. men men, hon e bra! (y)

får ännu en ny lärare imorogon, i danska.. var dock inte så oväntat men iaf.. hoppas detta är en ordentlig som vågar säga ifrån i den stökiga klass och helt ointresserade klass som vi har där.. börjar även en ny kurs imorgonbitti, Organisation & ledarskap, undra egentligen vad den kursen går ut på?

har suttit och letat en massa resor till påsk och sommar till spanien men jävlar va dyrt :( men ska ner till sommaren i vilket fall som helst, de får kosta vad det kosta vill! sen ska jag ta tag i planerandet med resande inom vänskapskretsen och prenta in i skallen i vissa att jag ska resa med DOM! även en lite tripp med linus ska kanske klämmas in :)

gu vad jag babblar och känner att jag är lite stressad för ja måste hoppa i säng, läsa engelska boken en stund sen snarka långt in i mina drömmar (???) godnatt!


lite såhär känner jag väll mig just nu! & vill ha sommar & åka till värmen!


*klick*

1. löst mitt hår problem - bokat tid i början på februari för att klippa topparna och slinga håret!
2. ändrat datum på operation i lund från på måndag till veckan efter igen, tack och lov!
3. tandläkaren imorgon och laga tandställningsgrej
4. om jag kan sluta med tandställning på nattensak....  ska man köpa tandsmycke :)
5. ledsen för vår historia lärare ska sluta för hon har blivit intagen till forskningsgrupp, 1 av 15 stycken i hela sverige som blev antagna, lite coolt ändå, men skit att en så bra lärare ska sluta, men roligt för henne!
6. måste läsa engelskabok & skriva krönika.. suck!
hörs senare.. kanske!

4252460946_b9cdda1a9f_z_large


Hjälp!

har lika mycket fantasi och tankar i huvudet nu som en död säl.. alltså ingenting!
snälla hjälp mig på förslag på saker man kan skriva i en krönika!! vet fan snart inte vart ja ska bli av!

omelett

är lite smått lack på:
• att jag skulle byta skydd på skärmen på min telefon, så hade vi 3 st hemma och ALLA är blåa, vafan liksom, vem vill ha blå skärm??
• har 2 frisörer, en jag klipper mig hos och en jag klipper + slingar håret, vill bara klippa just nu men hos henne finns det inga tider denna veckan och ingen bra nästa. Vill inte bara klippa hos den jag slingar för har inte blivit nöjd de senaste gångerna, eller tvättar det alltid typ när jag kommer hem eller dagen efter.. mitt hår ser ut som fan. Måste göra något åt detta! 

- men pappa är nu snäll och gör en omelett till mig = glad tjej!

hunkydory

 
skulle till TamTam med mamma, men skulle hinna till tegel i rydebäck innan 2 för att käka lunch så jag hann inte ner dit, men mamma köpte en tröja till mig iaf som hon tyckte va fin och som hon visste att jag kollat på en gång innan :) tack tack, älskar den! mycket bra köp! ♥

vt-start

den "intressanta" läraren får man inte träffa idag, eftersom hon är nyanställd och inte börjat än.. jaja hon kan va bra för de! så slutar vid halv 2 tiden istället. positivt!

börjar min fotolektion om 50 minuter, sen ner till TamTam och shoppa med mammi och sen käka middag i rydebäck :) ciao!

everyone knows.

imorgon börjar skolan och jag ser verkligen inte fram emot det! har varit så underbart skönt med lov! har kunnar bestämma varje dag vad jag vill göra och bestämma vilka människor man vill träffa osv, gah kommer sakna det, bara att längta nu 6 veckor till nästa lov!

någon liiiiitet kul med det hela är iaf att vi börjar med psykologi imorgon.. låter lite intressant, och enligt schemat är lärarens initialer XPS.. intressant det med.. mer uppdatering om det imorogon!

NU: Glee

memories


harry potter och dödsrelikerna del 2

nu har jag verkligen längtat efter att få se denna! och eftersom linus inte sett filmerna kan inte vi se den tsm, och ikväll är jag ensam så passar på, HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2, har sett den innan, men bara 1 gång på bio i sommras med fina vänner!

ännu en gång, man blir aldrig för gammal för hp och de blir aldrig dåliga!!

bild från HP bion i sommras!

godnight

filmen var helt okej bra :) nu ska jag och linus bädda ner oss i sängen och försöka sova i tid för ska upp ändå ganska tidigt och åka till stan med min moder :) sen får man se vad dagen bjuder på imorgon! kanske vänner till familjen kommer hit, men vet ikke! natti!
Har blivit helt besatt, så för er som har det följ mig:

Alice i underlandet

Kl 21:00 på Canal+ first är det Alice i Underlandet, inte barnvariationen utan den med Johnny Depp, har velat se den hur länge som helst, så äntligen!! :D


heheh

om det var någon som tolkade min rubrik i förra inlägget fel.. det är jag som fyller 17 år & 2 månader idag, inte jag och linus som firar det, men hade vatt coolt om det var jag och linus!

17 år & 2 månader idag

hade en mysig tjejkväll i onsdags med tjejerna :) blev en sen kväll men ändå tidig morgon. Har myst med linus nu i typ två dagar och fått hem min glee box och jackass film som jag och linus såg igår :) även spelat en massa zoo tycoon som jag fått dille på, hur kul som helst!

nu är jag antingen sugen på scrapbooking ELLER att se en film!

åh saknar sommaren!! min pojke har även klippt håret och han är sååå fin! love you ♥

fjärdejanuari

vakna vid halv 12 av att mamma skriker ilsket för att notera till mig att klockan verkligen är halv 12.. inte så farligt sent.. gick iaf upp 12, käka frukost, städa lite på rummet, tvätta håret och har bäddat en massor och nu sitter jag här och vet iiinte vad jag ska göra... eller jo, har lust att baka! :O baka baka liiten kaka!

harry potter och dödsrelikerna del 1

Inte trött och var sugen på ännu en film... kunde inte svika kära Harry nu när jag ändå var igång så det blev dödsrelikerna del 1 :) imorgon blir det nog bowling och väla med Linus sen sova hos mig och onsdag efterlängtad tjejkväll med F F L :) godnatt!


harry potter och halvblodsprinsen

jag skriver massa här på bloggen som jag sen inte gör, tex. måla naglarna för ngn dag sen, blev aldrig av & nu ska jag se harry potter och halvblogsprinsen ist för de andra jag sa :) men detta blir nog lika bra, älskar harry potter filmerna, blir aldrig dåliga hur mycket man än tittar på dem! ♥

januari

  
  
  
  
Jag kom inte längre så ni får nöjja er med detta :) idag blir det en lugn hemma kväll med mig själv. Ska fråga mamma sen om hon vill se Water for elephants eller Avatar med mig, annars så ser ja någon för mig själv helt enkelt, spelar wordfeud på min fortfarande nyhetensbehagroliga ipad!
hittat lite smaskiga grejer i nya h&m katalogen som ska beställas eller köpa i butik när de kommer dit :) halsband, jenashorts & kornblåa byxor - fy vad jag känner att jag slänger ut pengar på kläder & filmer? känner dock att efter man har fyllt år och det har varit julafton har man lite "cashflow" så då får man väll handla lite :)  

Glee Club

har precis beställt lite grejer från cdon, blandannat Glee säsong 1 och Jackass 3!
håller även nu på att se sista avsnittet av 2 halv men på säsong 8, tråkigt, vad blir det härnäst att se, innan Glee kommer i brevlådan?


01 - 01 - 2012

jag och linus kom hem vid 2 inatt, övervägde med att duscha men nej, var inte taggad på det då! så gjorde de imorse istället ofc, sen stack vi hem till linus och åkte sen och käka på donken och sen körde vi till coop och handla frukt och glass som efterrätt :) supergott! 

nybäddadsäng och nu ska vi se pojken i randig pyjamas!
bild från augusti 2011 - det går mot ljusare tider nu :)

Gott nytt år!

6578501779_711afd122f_z_large

Tumblr_lx2xa4d9bf1qkflzuo1_500_large


RSS 2.0