valborg

kör på ett tidesinställtinlägg här, och ville bara önska alla en bra valgborg och nu är jag förmodligen i ronneby, käkar, har de trevligt och har vatt ute i de fina vädret hela dagen! ciao!

åker iväg

nu ska jag dra mig mot sängen för ska upp typ halv 8 imorgon för att sticka halv 9 till ronneby och fira valborg där och ha trevligt till söndag :) så vi hörs på söndag när jag kommer hem! ha det bra tills dess!

jag och kusinerna på helsingör-helsingborgs färjan för något år sedan!

fråga!

vad tycker du om min nya header? :)

Ja jag lovade ju

Tjena, ja jag förlorade en sak och då var jag tvungen att skriva något här så ja, här kommer det. ( det är linus som talar)
Just nu ligger jag sjuk.. läkaren vet inte vad det är ännu så dom skulle höra av sig när dom hade fått tillbaka proverna från malmö, hoppas inte på körtelfeber!
Idag kom Oliwia och hälsade på mig i några timmar, vi hade kul som vi alltid har, kollade tv, snackade lite och gick till Willys.
Känner att jag verkligen har tur som har en sån fin och perfekt flickvän! Jag älskar henne med hela mitt hjärta!
// Linus

visste ni att new yorker har funnits på knutpunkten?

ändring av bloggheader kommer nog inom kort, får se om de blir fint först :) älskar dock den jag har nu, men man måste våga förändra :)

slutade redan typ 1 idag för alla killar skulle se danshow (snygga tjejer där ju) och jag och sara åkte hem ist! så åkte till linus och höll han sällskap där till 5, när mamma hämta mig och stack hem och käka gott, glass till efterätt och sen en runda med hundarna :) äntligen är det helg och jag ska spendera hela den med kusiner m.fam. och mormor, morfar :) härligt!

dagens: h&m = tröja + jeansjacka + halsduk
gina tricot = chinos
+ vita converse!

freaky green eyes

spanska nu, men sticker nog ganska snart härifrån och har bild, sen matte efter lunchen och sen slutar man och sticker till linus och livar upp han lite, min lilla sjukling! ♥

the sun is burning

glömde berätta att igår beställde jag hem 62 bilder från extrafilm eftersom dom hade fri frakt så passade på lite :) min garderob kommer bli underbart fin sen när alla bilder är uppe där :) (tror dom ska sitta där iaf, om de inte blir i ett fotoalbum)

vill bli brun igen!! använder dock inget smink nu längre för att få färg i ansiktet i det fina vädret :)

mycket mycket söt

tänkte visa upp min fina plattång och hårfön och vad jag fick av linus idag på våran dag :)
 
älska färgen asså + dom är sjukt bra!
 och denna sjukt söta apa fick jag av linus, om man trycker på bananerna så blåser den på fingret så naglarna torkar!! har velat ha den hur länge som helst, bara för de är en kul grej och nu fick jag den :D tack! ♥

14 månader ♥

 
14 månader idag med min fin linus ♥ jag älskar dig hjärtat!

samhällsekonomi + EU

när jag säger att jag verkligen inte har pluggat något, menar jag inte nu att ja kanske har läst igenom något papper 1-2 ggr, denna gången menar jag att jag inte ens har tänkt en tanke på det, öppnat dokumenten eller läst ett skit som har med det att göra. första gången någonsin och jag är ju inte stolt över de eller så, men jag hade inte klarat det hur mycket jag än försökte så jag välkomnar mitt IG med öppna armar!

samhälle kunde ju vatt lite roligare! godnatt!

känner mig lite busig, precis som på bilden..

utan ett ord

första doppet i poolen är avklarat och här sitter jag nyduschad och ren! :) trotts 21 grader i poolen, va det väldigt kallt tyckte jag, konstigt, är ju faktiskt inte så kallt om man tänker efter :)
dagens:


företagsekonomi

en lektion som inte borde ligga sist på dagen eller de första man gör på hela veckan..
missar dock det på måndag för vi har spanska nationella, om ja måste välja hade ja fan nästan hellre haft företagsekonomi, ska sitta 1,5 timme i en äckig stor sal med massa människor och bara skriva.. SPANSKA!

slutar kvar över 3.. om jag inte hinner bussen sticker jag ner om lagerhaus och tar bussen sen.

house

man kan inget annat än att älska house! riktigt bra program, har inte kollat på det på sjukt länge nu, men de kvittar, men hänger ändå med ganska bra :) love it!! kollar ni på det?

med chai te i handen..

langar jag ännu en cam bild här, men jag har faktiskt fått en ny plattång av mamma idag och en hårfön :) behövde en ny plattång så har letat väldigt mycket sen hittade vi ett mega bra erbjudande i tidningen idag, plattånt + hårfön = 320 kr, OBH nordic märket och i färgen lila är dom båda, mega snyggt :)

så langar en bild på nylockat hår med plattången!

laboration!

här sitter jag och käkar vindruvor och pluggar! (y)

det där lilla extra

dagen hos mormor var jättemysig, egentligen skulle vi inte dit för jag hade plugget och sånt, men jag vaknade så tidigt och vi stannade inte där så länge så det funkade bra. fick snitsel, potatis och mormors goda gräddsås. sedan en mega god och fin jordgubbstårta som mormor hade gjort, och innan vi stack hem blev det konserverade persikohalvor med vanlijglass.

älskar att vara uppe hoss mormr och morfar, de är så mysigt och fint. så typiskt gammalt och sånt som en mormor ska ha. det luktar speciellt och man får en annan känsla när man sitter där i trädgården och käkar tårta på gamla tallrikar med fina schabloner!

älskar er mormor och morfar ♥

grandma från i sommras, ska skaffa bättre bilder :) tänk den dagen när man kollar tillbaka på dessa lyckliga tider och har verkligen nyttjat allt med att ha en kamera till hands i sånna stunder!

om ål inte är en fisk, vafan är det då??

skrivit klar min religion uppgift, inte riktigt nöjd men men.. jag har iaf försökt.

kollar blac out nu, och någon som sa precis att ål inte var en fisk.. smart tjej/dam/tant. hade inte velat vara med i de programet faktiskt, om någon ville veta :) skit skola imorogn och jag är inte tagg, inte för jag typ någonsin har vatt det på skolan, men ändå!

off to mormor

sticker iväg till mormor nu med kusinerna, måste dock ta med mig mitt plugg och ja.. blev ingen linus idag :( men jag överlever och de hoppas jag han med gör ♥ krya på dig gubben!

pappa fixar bullar

vaknade 10 i 7 och riktigt tagg på att redan gå upp då, men somnade om en timme och gick upp sen ist. uppe förs av alla i huset, inte var dag det händer nä!
la mig i en fotölj med täcket.. men va inte så skönt så släppte ut hundarna och roa mig lite, startade sen datorn och nu sitter jag här. har bestämmt att jag ska ha en nutella macka till frukost denna dag!

ariverderchi ciaociao
Tumblr_lk4ptxaipi1qebp6jo1_500_large

west side

min fina pojke har blivit sjuk och vi skulle ha en mega plugg dag imorgon, (hoppas nästan på att ja blir smittad så jag slipper skolan denna veckan så jag kan ha mer tid till plugg) men men.. så kommer nog inte få åka hem till honom imorgon för mamma :( hon ska alltid förstöra.. men jag tänker fan tjata och tjata som satan och jag hatar att hon inte tror att jag kommer att plugga.. det ska vara klart på tisdag så då måste jag plugga liksom... klart ja gör de då?!?!?!?

liiiiite smått frustrerad, men hon va dock lite väck nu när jag snacka med henne så de kanske låter annorlunda imorgon.. man får ju hoppas!

ska kolla sex and the city med sarah nu och sen sova :) godnatt!

jag älskar dig!


du är så underbart fin och vi har så många underbar stunder tillsammans att komma ihåg och minns!
denna bilden säger bara allt, och visar redan mycket av hur det kommer se ut i sommar och vår tid tillsammans framöver och att det finns hur mycket kärlek som helst. jag älskar dig! ♥

bildbomb från 22/4





spådde fram ur usla liv!

glad påsk

linus har stuckit hem för han mådde inte så bra :/ har typ pollenallergi eller ngt.

så sitter här själv och ska egentligen städa rummet för kusinerna kommer om typ en timme, men jag pallar inte riktigt, börjar med det typ kvarten innan! (y) & ikv ska vi till andra kusinen på påskmiddag.

dagens outfit:

ska dock byta till vita linnebyxor ikv!

efter allt som skall hända

sry för dålig uppdatering, men har haft annat för mig :) cyklade ner till fortuna/rydebäck med linus vid 6 tiden och la oss på stranden där och mös med solen på oss! underbart härligt och ska defenitivt göras om igen! :) hemvägen va dock inte så rolig, kallt och blåste :/ = ont i öron/huvud!

ligger i sängen nu och ska sova... senare! :)))) godnatt

påskägg x3

från fays sommarstuga imorse till nu hemma med linus.
hade jättemysigt igår och satt ute till 10 och grillade korv, helt sjukt att sitte ute så sent i april. låg ute och spelade lite och sola imorse och sen åkte jag hem och hanna och tindra kom hit men de stack precis hem så nu är linus här och roar mig! ska ut och cykla efter maten som är klar snart, lassange blir det, mums! sen bara mysa på mega hög nivå för träffar han inte imorgon och typ inte mkt på måndag heller för måste verkligen plugga :( usch så hemskt! vill verkligen inte tillbaka till skolan!

take it off

heeeeeej
snart sticker jag med familj till fays sommarstuga för att käcka middag och ha de trevligt och sånt, och sen sover jag över där till imorogon med :) kameran hänger med ofc och sommarklädd till 1000 är man, älska det!


bilder från mashmellows (?) grillningen i onsdags!

pimpade

dagen har bestått utav:

- vaknat
- käkat frukost
- ut med hundarna
- cykla till rydebäck och käka glass
- bussen till ramlösa
- spelat fotboll, snurrat en jävla massa, gått i parken och myst i fina vädret
- åkt hem till glumme igen
- lagat mat, spagetti carbonara
- köpt glass från glassbilen
- spelat fotboll
- kollat film, herbie
- ligger nu i sängen och ska mysa och kolla mtv

godnatt!  



bilder från cykelturen, notera mina pimpade skor! love them!

pearl harbor

blev inget ut och cyklande igår pgr, av att det hände lite andra hemska grejer.

kollade iaf på pearl harbor igårkväll, sjuuuuuukt hemsk film och ja, jag säger bara vad ja tycker men japanerna va sjukt fega och förtjänar fan nästan de som hänt dem! gråt typ konstant igenom filmen, rekommenderara den verkligen!!

nu.. ska vi göra v oss och sen sticka till ramlösa.

före & efter

före

sortera..

efter

ganska nöjd, nu ska vi fixelixa cyklarna och ut, ciao!

rulla runt i sömnen

linus sätter på mig mina örhängen och jag skriver här, han har mått lite sisådär hela morgonen men de blir nog bättre :) ska ut och cykla senare och handla glass och antagligen så åker kameran med då också :) lovely!
vädret kunde vatt bättre, men man ska inte klaga.

innan jag börjar med något annat ska vi sortera ut alla mina skor, annars får mamma ännu mer damp :(


orangegrönblå





varit ute i det underbara vädret hela dagen, är typ helt slut nu och ska nog kolla på en film och lägga oss ganska tidigt. imorgon om det blir lika fint väder cyklar vi nog till rydebäck och kollar runt lite och har det gott här hemma, ska kanske kanske på bio, men får se om de går ngn bra :)
vet ni någon bra film som går nu? för både kille och tjej!

• M O N K I •

kom hem för lite mer än en timme sedan :) haft det mega mysigt, jag vaknade tidigare så väckte linus så drog ner till malmö redan 10. åkte till entre köpte två saker där (kommer bild) sen åkte vi till stan och kolla lite där och sen vidare till stapel och kolla läget och sen stack vi hem :)

mycket nöjd med mina inköp och  vad dagen har bjudit på, men den är inte slut än, om en timme blir det korvgrillning sen får vi se vad vi gör :) linus vill nog sova, men de ska han inte få, hehe.

underbart fräscht linne från VILA och en mega söt skjorta från MONKI, blev mina idag ♥

« »

Tumblr_ljoalk3ngp1qzx2p7o1_400_large


abercrombie & fitch

   
denna sjukt söta skjortan fick jag iaf med mig hem från A&B, velade mellan denna och en annan blå, men slutade med denna :) tack mamma! älskar ibland den där strikta klädsen men ändå en så enkel look :) och den luktar lika underbar fortfarande som det gör i affären!

kom hem för typ en halvtimme sedan och de har vatt en bra dag, önska jag hitta något mer, men ska till malmö imorgon så vet ett par byxor jag ska köpa på zara då iaf :) och fick lite pengar i påskpresent av de vi va i danmark med så det passade perfekt! :)

nu ska jag kolla in mig själv i min skjorta innan jag sätter på mig pyjamasen och nannar ;) ska upp ganska tidigt imorgon med för sticker till malmö med linus kl 11 :) ha det bra, puss!


København

nu ska jag sova, ska upp 9 imorgon för att sedan sticka till köpenhamn med ma och pa och vänner till familjen för en av dom fyller år :) ska bli yber nice och hoppas verkligen jag hittar något fint, och ska in på abercrombie and fitch såklart! så höra imorgonkväll eller kanske imorgonbitti! godnatt!

pics from today






den underbara staden, HELSINGBORG! ♥

fenomen

åkte in till stan vid 12 och va där till typ 5, shekka läget när älskling skata, fotade lite och bara ja :) käkade på bella blev pizza, sen ner till fria han skata lite osv och stack sen hem till linus, kolla lite tv och sen körde han hem mig :) sitter nu och kollar på fenomen och vettifan vad jag ska göra sen!!


som man bäddar..

ligger i sängen med pojken min och har typ precis vaknat. ska snart kolla hur vädret är och bestämma vad vi ska hitta på idag :) åka in till stan? maybe!
först: FRUKOST!
(rubriken är filmen som jag såg halva av igår och linus hela, alltså jag somna)


conscious collection

mitt internet bugga igår så kunde inte lägga upp bilderna på det jag köpte, men de kommer här :)
 
shortsen är från den nya kollektionen och en snygg pösig persikofärgad topp.
 
detta linnet är också typ från den kollektionen, eller iaf i ekologiskt bomull som jag fick av mamma för ett tag sedan. älskar det och allt detta kommer att användas flitigt i sommar!
ligger i sängen nu med linus på magen, har vatt i hbg och testat lite bilar och sen blev det macedonken. vettifan va vi ska göra idag i detta tråk väder, skulle ju bli så fint men nä.. de blev de inte :(

var är mitt äpple?

blev ingen birkabulle utan glass på pistachia med linus och ellinor :) satt ute i det underbara vädret, ännu bättre start på påsklovet! gick sen och köpte en påskpresent till mamma och pappa och sen unna jag mig ett par fina shorts från h&m´s nya kollektion och en pösig tröja :) (kommer bilder på det)
sitter nu i köket och socialiserar oss med mina föräldrar och ser lite tråkig fotboll, men ska verkligen inte gör det länge till!! ciao

namnsdag idag

ja det är mitt namn idag, OLIWIA. det ska firas med en birka bulle och valfri dryck från linus och sen åka hem till mig och käka och ha de gott :) bra inledning på påsklovet!!

ballerinas/sandals

   
väldigt fina skor från h&m, har visat de paret nere till höger innan och tycker fortfarande om dom, men... nu har dom fått in flera modeller och jag tycker de rosa och svarta är riktigt fina med, ska till h&m imorgon så får se om ja hittar dom i affären :) alla modeller finns i andra färger. vilka hade ni valt?

17 sekunder

fan va jag ska tjata om provet men nu är det faktiskt avklarat och det gick bättre än förväntat! :)
har snart matte.. blö sen religion.. OK.

iförrgår lyckades faktiskt jag skriva:
Att resa runt är jättelätt, med en sms-biljett.
Skriv din kod och skicka in så har du snart biljetten din.


på bara 17 sek, den ni!
var en tävling i skolan men var dock inte med för jag och putte glömmde! oops!

converse

fint väder ska det bli på lördag söndag, hoppas att det inte ändras iaf. har natur prov om 50 min typ och sen bara chill och sen kvart i 4 utvsamtal. imorgon börjar man 8 och har engelska redovisning om FACEBOOK. sen är det PÅSKLOV! har ganska mycket planerat till lovet faktikt som t.ex. åka till köpenhamn, åka till malmö, träffa linus, en massor, middag hos fay och påskmiddag med kusiner. låter inte helt fel tycker jag!

går till sängen

dålig uppdatering idag, men så kan det vara. ska sova nu iaf. godnatt.

time after time

sjukt seg dag, gå till kvart i 5 med sista att göra en jobbig labb och skriva som en kråka mellan sakerna man gör hela tiden, men fick iaf tillbaka förra gångens labbrapport och är väldigt nöjd med betyget :) failade lite dock när jag skulle lägga ner kollegieblocket i väskan och skar mig på ett papper på tummen och kötta typ hela nagelbandet :/ ajaj! inte så vacker med plåster på tummen!

nu: miljöplugg, vara lite social med mormor och morfar & hinna duscha någon gång också.

guldfisk i en skål

tjafsar med linus om vilken hif match vi ska se, var vi ska sitta/stå eller om vi ska köpa säsongskort. klurigt det där. älskar dig ändå ;) men jag ska iaf snart gå och lägga mig och läsa en massa... :( hatar helt seriöst prov, har hellre 3-4 inlämningar eller något, presterar alltid så dåligt på vanliga prov. dock klarade jag mitt kristendomprov som vi fick tillbaka idag, man kunde dock bara få g på provet och de fick ja, g är ett g iaf. vg - mvg uppgifterna ska man ta tag i på lovet tyvärr, har annat att tänka på denna veckan när de gäller plugg :/ godnatt!

ekologiskt fotavtryck

nu har jag skrivit ut 14 sidor som handlar om Miljö, till naturkunskapsprovet på torsdag, ska vara riktigt duktig och plugga satan i det. känner mig dock inte så miljövänlig när jag skrev ut så "mycket" papper, men sånt är livet. pallar inte läsa via datorn, blir helt cp yr i huvudet om jag sitter här mycket längre till.
har tänkt på att de kan inte va bra för alla skolstaden elever att sitta vid datorn så typ hela dagen.. antar då att iaf hälften sitter mycket vid datorn när dom kommer hem från skolan också! själv kommer jag nog tillslut få migrän och sånna saker.... (?)


↑ lite kul att ellinor aldrig har sett att det är en svan i svanenmärket haha


pack up


min lilla skitunge till valp igen. eller valp och valp, hon är snart 9 månader så räknas inte som valp så länge till.
mamma var på djursjukhuset med henne i måndags för att ta bort stygnen på magen för hon har steriliserats och tagit bort navelbrock som hon hade :) så fick mamma iaf en adress till en bra priviat hundskola som jag kolla in på och mailade till så den 4 maj kl 18 ska jag börja på kurs med cloé, ser fram emot det :) simträning/lektioner kunde man med få för ett nedsatt pris också :) funderar på köra agility med henne sen om hon blir duktig :) gott snack!

det dagliga och vardagliga plaggen

kort och gott, dagens outfit:
 

black out

kollar på black out nu med mamma. verkar ganska roligt, men vi får se :) lilla cloe ligger och snarkar bredvid mig och prinsen ligger på golvet och sover :)
va ute typ 2 timmar med elin innan och snackade en massor, ganska skönt om jag säger så! plugg blir det nog inget idag, känner att jag behöver ta en paus från skolan..... (?)

gammal bild på lillen :)

amen haj på daj

amen älska dagens väder lite till, ska ut och gå med elin sen om inte vädret helt vänder och det typ börjar regnar, men det tvivlar jag på :) har naturkunskap snart och sen sticker man hem. inte så mycket plugg idag bara lite smått som man kan börja på så man inte panikpluggar sista dagarna.
ha en bra dag!

s k a t e

nä men idag har jag faktiskt skatat också, trilla en gång men linus fånga mig precis så hände inte mycket mer än att jag bröt min ena nagel haha, nära att falla fram en gång också, behöver nog hjälm nästa gång!


underbart väder så man fick passa på!


det strålar kärlek


du är en underbar pojkvän & jag älskar dig! ♥

fotboll ska ses live!

hemma från en fullspäckad dag.. ? eller nja, vaknade upp i sundvik och det var ganska kallt om ja säger så.. ville verkligen inte gå upp ur sängen men gick upp och käkade frukost utomhus faktiskt, sen stack vi upp till huset vid 11 tiden och åkte till linus vid 2 och käkade mc där, sen bar de av in till stan och kollade hif - elfsborg och hif vann, såklart! ;)
glass på pistachia och en biltur hem och nu sitter jag här och ska snart se mästarnas mästare med mamma.

tell the world

är nere i sundelundevik, de har typ förstört hela området med att skövla ner ALL skog och ska låta djur gå och beta där sen eller ngt skit, börjar nästan gråta så fult det är!! de ska vara "öppna lanskap", piss off!
blåser som fan fortfarande så inget roligt att vara ute :( får bara ont i huvudet och blåser bort!

men men, hoppas ni får en lika bra dag som jag och linus ska ha iaf :) kram


livet från den ljusa sidan

måste skriva ett inlägg om dagen (y)

var mega trött för typ en halvtimme sedan, sov för en timme sedan och nu sitter jag och kollar fejja, läser bloggar, skriver på min blogg och har en kille som säger att den dagen jag slutar gör allt detta ska han ha en fest... men ja kommer inte sluta med det så den festen blir inte av :) synd för honom!
han ligger i sängen med sina tomtekallsonger och jag sitter vid skrivbordet med en grön I ♥ NY tröja, finfint! godnatt på er!

love song

har pluggat matte, duschat och ska snart gå och ta bort smink, säga natti till vovarna, hjälpa mamma med något innan jag lägger mig (hon har opererat sitt finger så hon är handikapad med höger hand) och sen ska ja själv gå och lägga mig :)
helgen bjurder på: massa mys med familj och med linus och sova i minihus nere vid havet! ♥

förra gången vi spenderade helgen där nere! i sommras någon gång :)

fruktsallad ala oliwia

honungsmelon + kiwi ♥

käkat middag och till efterrätt blev det en fruktsallad, sjukt gott!
kristendomenprovet gick bra och nu ska jag plugga till matteAprovet imorgon, dock inte så svårt, men får kolla över det lite iaf. sen ikv ska jag nog se semesterduellen kl 20.00 på 3an.

dagens tips




inte lite fult, ser/hör ni att det är han i centralskolan! :))


notera klockan



klocka från thailand ♥

odd molly blus & gröna byxor från zara.

dagens outfit

 
bara för jag fick panik med att göra labben har ja inte tid till att plugga till provet.. illa :/ får nog stanna uppe lite längre ikv! men säger godnatt och sovgott nu!

chic

efter en del pluggande och fruktsallad, kan ja dock inte än läsa min nya chic tidning, sparar det som belöning till när jag har pluggat till kristendomen provet imorgon & gjort klart labbraporten också :) känner mig lite duktig!
 

rules

Three+simple+rules_large
Tumblr_lj1maxkvg51qip9rwo1_500_large
163597_187434404606357_147120311971100_754613_1473121_n_large
Tumblr_l1rny2cjtv1qabumuo1_500_large


har du sällskap?

ska snart till skolsköterskan och ha "hälsoprat" eller va man ska kalla de. seeeegt, så måste man masa sig bort till olympia bara för de med -.- missar dock en bit på engelska, gör inte så mkt.

efter skolan ska man hem och plugga till religionprov och matte, och mormor och morfar kommer nog med.

charlie sheen


charlie sheen "dokumentär" på 5an nu, måste ses! ciao!

5 - 2 till mig

jag och linus nördar pool spel på facebook. riktigt fult, haha!
ska dock snart gå och lägga mig :)

I’m coming home

hemma nu, och klippningen slutade såhär:
                          
hon lockade mitt hår, blev faktiskt fint men man ser dock inte hur de är klippt, men klippte bara topparna och klippte upp de lite i håret framtill och klippte av en bit på luggen :) får se om lockarna håller till imorgon, men hon gjorde det på knappt 2 minuter, så hade tänkt att köpa en likadan plattång som min frisör använder, riktigt bra, ska bara kolla upp va de är för någon först! smart!

nu blir det snart frukttallrik = banan, ananas, nektarin, melon, äpple, kiwi ♥
dagens outfit:

¿por que?

spanska, religion, samhälle. dagens lektioner som är helt ok!

ska klippa kl 5 idag och innan de ska jag och mamma till stan och göra en synundersökning till körkortsgrejen och sen kan man kolla lite i någon affär :) ischig mat i skolan idag.. cafeterian eller stan? vi får se!

segling, 2008, tror jag!


Ja då ses vi på lördag!



undebart fint, våren är här och sommaren är runt hörnet!

sailor

skolan var helt okej och man har sovmorgon imorgon till 10.10, så ännu bättre :)

linus är här och vi ska käka snart. har fixat lite med segling och sånt så blir nog det v. 31, lovely!

taken

kollar på taken på tv4, riktigt bra film som jag sett typ 3 ggr innan!
ska lägga mig i sängen nu och smsa lite och kolla filmen, ny skolvecka imorgon.. segt, men ska nog överleva denna med, inte långt kvar till påsklovet nu ju, så har något att se fram emot :) godnatt!

tigerkaka


mamma ville att jag skulle baka något så de fick bli en tigerkaka som nu står i ugnen :) får ta ett glas saft och fika med ma och pa sen :)

these shoes are made for walking


mini cooper

tiden med tjejerna kunde väll inte blir mycket bättre, hade massa kul, som vanligt! :) & linnea hade bakat mega god morotskaka som jag ska få be om resepeptet på! hihi

stack ifrån linnea vid halv 12 och åkte sen med mamma och pappa och vi testkörde två bilar, antingen funderar vi på att byta ut den stora bilen till ngt liknande eller köpa en mini cooper, som jag sen kan köra i när ja ska ta körkort osv. :) förälskad i mini coopern, riktigt cool bil!
åkte sen till väla och jag fick ett par fin fina trätofflor som båda ja och mamma älska så de va ett toppen köp! visar bild på dem sen :)

mini cooper


love you




buenos dias

jag sitter vid datorn och linus ligger död i sängen. kan inte gå ut för vädret är kasst och att hitta en film att se på, kommer ta hela dagen, mysa... kan vara ett alternativ.
ikväll ska iaf kvällen spenderas med dessa tjejerna: ♥
 

litar inte på någon

idag är det en dag, som heter förtsta april tvåtusenelva. gillar inte denna dagen och har bestämmt att snacka så lite som möjligt med folk, för att va på den säkra sidan :)
sticker till skolan om en timme och har en helt fantastisk skoldag... ? älskling möter upp mig efter skolan iaf och vi ska köpa lite saker till filmys ikv.
dagens outfit:

kass bild, men vanliga blåjeans, vit blus och en tunn hängig kofta över, älskar de! :) slänger nog på ngt långt halsband och lite ringar sen.

RSS 2.0