Avicii

Har det bäst i Stockholm :D

godkänd!

Höll som sagt två lektioner idag men med samma innehåll eftersom de var i havklass, och tack gode gud att jag fick testa lite på första gruppen innan min handledare var med på andra tillfället då det gick superbra! Ganska nöjd och godkänd helt klart på min första VFU (praktik). Imorgon så börjar barnen med ett litet projekt som varar veckan ut, de ska spela in 4 filmer, så blir nog en dag imorgon med mycket ståhej och lite små flummigt känns det som. De som kommer från kulturskolan som har hand om detta har inte riktigt gett oss så mycket information haha men det ska bli roligt med lite omvxling, tyvärr är jag dock inte med på fredag.. men hoppas jag får se slutresultatet! Underbara barn, hur ska jag lyckas att bara vara med dem nästa vecka också och sen inte på ett helt år!? Kommer ju inte gå dock, får hälsa på några gånger och förhoppningsvis kanske vikariera någon gång ifall de behöver hjälp :) 
 
Nu kryper jag ner i sängen för att klara morgondagen på skolan och även en körlektion på eftermiddagen sen lite plugg och mys med min älskade! 
Äntligen träffa min saknade bror och hans sambo i Stockholm i helgen!

24 februari

4 månader idag med min snygging! 
Kärleken tar aldrig slut! Älskar dig!


måndag

Ännu en mysig och trevlig dag med de små, glada ansikten över att få vara tillbaka i skolan, några även mindre glada miner efter raster och matteproblem :) Imorgon kommer min handledare från Malmö och tittar till mig under min lektion jag ska hålla imorgon, tur det är halvklass och jag hinner testa lektionen på hälften innan hon kommer, men kommer gå utmärkt! Snälla barn så varför skulle det inte gå liksom :) När jag sluta åkte jag direkt till Helsingborg och satte mig på körskolan och klarade 2/3 prov, score! Snart så! Väldigt nöjd klev jag ut där ifrån och direkt hem till min älskade och han gjorde den godaste köttfärssåsen och jag har aldrig någonsin varit så mätt efter, var lika stor om magen som sjunde gravid månaden... Så gott var det! Är hemma igen och ska sova nu efter en lång och händelserik dag, upp klockan 06:30 imorgon och på det igen, ska dock försöka att inte försova mig 20 minuter som jag gjorde idag, men jag hann i tid ändå, tur man är liiiite snabb :) godnatt på er!!
Exempel på en teorifråga ;)

ny VFU vecka

Imorgon påbörjas VFU (praktik) vecka 3 av 4. Ska bli hur skönt som helst och roligt. Inte helt fel att ha praktik så mycket och känna på det ordentligt, man vill ju verkligen bara ut och jobba nu och inte studera i ca 3,5 år till. Men till slut kommer det ju vara så värt det :) Absolut detta jag vill! 
 
Innan jag lägger mig ska jag se klart på filmen på 4an, Unknown med Liam Neson, hur bra som helst tycker jag, borde ni se! Hemskt att vakna upp sådär och allt är kaos, godnatt på er!
Ge mig sommar och sol

NIKE

Har nog missat att visa er mina fina nya skor, Nike som är absolut mitt favoritmärke på träningsgrejer! Ett mega bra pris för dem och de är SÅÅÅÅÅ sköna! Har tagit en 5 km promenad i dem och inte ett dugg skoskav som jag alltid annars får i nya skor vilken sort/modell det än är :) Så mega nöjd och underbart fina färger har dem!! Använder dem också i klassrummet på praktiken, magiskt för mina stackars fötter som snart rasar samman, måste gå och kolla upp dem :/ Ska inte vara så dum i år mot mina fötter och försöka minska mitt användande av converse som förstör fötterna totalt.. tyvärr..

oliwiaeriksson

Har bytt namn till Oliwiaerikssoninstagram nu, det var lite på tiden, vill egentligen byta namn här på bloggen med men har inte tagit tag i det för att se så allt finns kvar, men ja strunt i de, såhär får det vara :) 
 
Denna veckan har det varit halvlov, var i skolan i tisdags men annars så har jag suttit en del på körskolan med teori, jobbat några timmar och varit med min underbara pojkvän och tagit en skön promenad med Anna. Äntligen så börjar det bli bättre och bättre väder 5,5 grader ute nu och enligt temperaturen som varit över 0 över en vecka så är det Vår, men inte vår på riktigt förrän i mars :) Vilket dock är om en vecka ca. Så snabbt tiden går, snart är februari över och imorgon så har jag och H varit ihop i 4 månader, tiden flyger förbi! 
 
På tisdag efter nästan 8 veckor kommer Fay hem från Asien och sens ticker vi till Stockholm på fredag och röjjer lite och går på Avicii :D underbart! Bästa avslut på februari och bästa strat på våren och mars, en helg i huvudstaden med saknade vän! 
Wake me up

lördag 15 feb

Hur trött jag än var imorse så lyckades jag eller var jag tvungen att dra mig till jobb, som tur var börja jag inte förrän 11. Mycket förlovningskunder ganska roligt och jag har nog testat 500 olika kombinationer som inspo till mina ringar, dock Hampus som ska välja den men han kan väl få ett hum om vad jag tycker om :) 
 
Idag står jag för maten och tacopaj och sallad blir det, gårdagen var underbar och massa mat och dricka så vi tar det bara lugnt idag och lagar något lätt, helt perfekt som vanligt!
Var ett underbart väder igår så vi tog en lång promenad genom fina helsingborg och ner mot friabad och landborgproenaden och där, skönt som in i! Vårkänslor man får och nu längtar man bara mer och mer till sommaren och de fina vädret här hemma och även till spanien som kommer bli underbart i 2,5 vecka med mitt hjärta! ♥

Alla hjärtans dag

Hoppas ni haft en lika bra alla hjärtans dag som jag har haftmed min underbara pojkvän!
En lång promenad, trerätters och champagne, kunde inte blivit bättre! ♥



onsdag

Varit på badet med barnen idag, blev nästan lite sugen på att hoppa i jag med men inte min uppgift men hade badkläder självklart om det skulle behövas :) Stora framsteg på många barn! Tummen upp! Nu blir det SO lektion till kl 13:00 



ros

Fin överraskning min älskling hade till mig när jag kom hem efter jobb i lördags, smälter av lycka! Allt är så perfekt, kärlek i mängder! Idag var det även 6 månader sedan jag såg honom för första gången på Lagmarks, ångrar absolut ingenting! 
 
 

5 februari

Ännu en dag på skolan avklarad och alla barn är så underbara. Fast några är trotsiga och går emot allt jag säger och testar varje punkt jag har, så icke ger jag mig! Höll en del av lektionen idag och det märks ju vilken respekt den riktiga läraren har men det ska ändras, inte leker dem med mig ;) 
 
Starta upp ett nytt projekt med några elever som ska göra eller vara med i ett test med ipads och arbeta 20/30 minuter om dagen med dem, roligt att få dem igång med det! Även lite läsning blev det och gulliga är dem när de hittar på sina egna ord på de dem inte orkar läsa noga och inte övat på. Skärpning på några verkligen dock! Läxan var man ju så duktig med när man själv var liten haha, eller nej minns några gånger jag också glömde så det kan hända vem som helst  ;)
 
Finalen på paradise hotel ska jag klart se haha men har bara sett typ 5 avsnitt på hela säsongen men lite har man hängt med i snack hos andra och reklamer etc. Behöver inte förstå allt ;) Sen väntar det en lite längre dag imorgon 7:45 - 16:00 men som tur så är det så himla roligt! Jag kommer snart bara blinka och då är redan första året på min utbildning över, detta kommer gå bra! Allt flyter på! ♥ 
Mittbena är det nya till våren läste tydligen mamma i en tidigning, var jag först eller är jag ute nu? haha undra om man ska försöka sig på det där igen! Älskar mitt hår nu så vet inte vad jag vill göra med det, förutom att det gärna får växa 5 cm till så är det perfekt! Men slingor är verkligen något att fundera på, lutar åt ett nej till det. Min fläta rykte även idag, efter 3,5 månad, men får tillbaka den till sommaren igen :D 

birthday

Grattis på födelsedagen pappa! ♥

tredje februari

Uppdaterar er med att mitt rekord numera på flappy bord är 44! Kommer nog ta sin tid innan det blir slaget. 
 
Slutade lite över 2 idag och är hemma nu och väntar in min älskade som kommer om en halvtimme, vardagslyx! Även hunnit en sväng om biblioteket och lämnat och lånat om böcker. Dagen bestod av ett besök på museet imorse i 1,5 h med alla barnen, mysigt men ganska stökigt några stunder måste jag faktiskt säga :/ Men klassen är ändå helt underbar, kunde varit sååå mycket värre eller det är inte  värre än när jag var liten, någon som inte kan koncentrera sig och så men säg en klass där det inte finns någon som är så? Helt vanlig klass helt enkelt med årskurs tvåor i :) Härliga barn!! En mattelektion hann vi också med och hur roligt som helst att hjälpa dem och höra deras tankar och hur svårt och hur fel det ibland kan bli ;) 

451+224=____ + ____ + ____ = _____                 Så såg de flesta talen ut som de arbetade med, mest för att få upp det här med hundratal, tiotal och ental. 
Charming White Lampshade Modern Style Nursery Decor Ideas White Cream Interior Color With Pink Color Idea
Underbart fint barnrum! weheartit inspo

Flappy Bird

 
Ladda ner detta spel till telefonen i lördags eftersom jag såg att de låg på topplistan, men i början var det ju så omöjligt och mitt rekord är 34 än så länge, men dör gör man ju inte för sällan om man säger så! Sluta spela kan man inte heller haha, redan sett många bilder och vines om detta och hur frustrerande det är eller hur glad man blir när man tar rekord haha, testa! Någon som förstår känslan? 

vill vara i din närhet

Läste nyligen på Egoinas blogg om att hennes pojkvän är och ser på superbowl med några vänner och här sitter man hemma ensam. Jo men jag känner igen mig, jag ska upp tidigt och ligger ensam i min säng, dock hemma, usch vad jag inte gillar det.. och pojkvännen min underhåller sig med sina vänner och ser på superbowl och har det trevligt.. vad jag inte vill bo hemma :( Att kunna veta att man kommer ses tillslut när man går och lägger sig är något av den säkerheten jag längtar som mest efter, som jag läste på en bild här om dagen "Hur lång är en timme? - Fråga de förälskade paret som snart ska träffas" En timme är mer än en evighet och dagar utan den man älskar tar på en så mycket. Lägenhet, tillsammans, stan, inreda, kärlek, flytta, ihop, du & jag. NU! ♥

till sängs

Imorgon så börjar första dagen på min VFU (Verksamhetsförlagd utbildning) ((praktik)) av 4 veckor. Har just ni inga förväntningar alls och inte fått något sug av det alls, men blir säkert roligt eller jag vet att det kommer bli bra när jag väl är där :) Ska göra detta hur bra som helst har jag intalat mig och att få börja lära barnen nu är lite skrämmande, lektioner ska planeras och framföras, spännande! Klockan står på 06:15 så ska gå och lägga mig nu, vi hörs imorgon :) Godnatt! 
Synd att man inte ska sova här.... Berlin

love is in the air

I fredags så blev det jobb 12-18 i vår nya fina butik såklart, inventerade heeeela dagen men sånt som också måste göras! Åt sen en mysig middag med Hampus och det blev tacos och skönt nog blev jag inte så jobbigt mätt som man brukar bli haha :) Kanske bara för jag hade ätit en fralla kl 3, under dagen. 
 
Igår drog vi oss mot Ikea och fynda lite hem grejer och åt lunch där, myspys! Man blir ju inte alls sugen på att flytta ännu mer när man går och ser alla fina kök och sovrum bland annat. Tog en sväng in på väla med såklart, när man ändå är där ute, behövde nya jean så ett stopp på JC var nödvändigt ändå! Låna hem 2 par så ska testa mer sen och se vilka det blir :) Leta även efter någon tröja eller skjorta och slutade med att två supersnygga skjortor fick följa med mig hem och som tur hitta vi båda i min storlek, eller tur och tur, blev ju dyrare men nöjd är jag för det, magiskt snygga :D Bästa var ju att Hampus hitta den ena! ♥
 
Åkte hem och var ganska sega! Och visste inte vad vi skulle äta och vela runder hur länge som helst, efter ett argt besök på hem köp och lite tjabb så blev det pasta och kyckling och massa annat. Gott var det och vi behövde få i oss mat haha annars hade säkert tredjevärldskriget startat i vem som klantar sig mest eller som gnäller mest :D 
 
Såg filmen Last Vegas och gjorde ansiktsmask och mös kvällen lång innan huvudet träffa kudden 2:30, vilket resulterade till att vi sov till kl 13:00 idag! Ibland får det vara så :D 
Sitter på Hampus dator så har bara några bilder från nyår här ♥

februari 2014

02.02.14 I'm Late! | via Tumblr

RSS 2.0