nöjd

         
Två inköp från Ullared som jag är extremt nöjd med! En hårmunk, sjukt snyggt, stilren och praktiskt och en superfin mixer, hade ingen och det är verkligen illa, en stavmixer är inte alls lika lätt som denna goding, som kommer användas flitigt! gjorde mig en test som blev en smoothie med hallon, banan, yoghurt och lite mjölk :)

OS gymnastik

Har idag kollat på OSfinalen för damer i gymnastik, så sjukt bra, sjukt grymma tjejer och helt otroligt är allt de gör! och USA var självklara vinnare :) kolla lite tv med mamma sen och nu blir det sex and the city :) sen ska jag mysa och gosa ner mig i min underbara säng, åh vad jag saknat dig!! 

rosa

Imorgonbitti tidigt tidigt ska min mormor till kristianstad och opereras och jag hoppas och håller alla mina fingrar och tår för att allt ska gå hur bra som helst! ♥ sjukdommar och elände... allt händer på en och samma gång. efter 15 års efterbehandlingar från min mormors bröstcancer som hon haft så skulle hon äntligen friskförklaras men då hitta det något i andra bröstet, varför... ?

ULLARED

Igår blev det en spontanresa till Ullared med Fay, Fiona, Josefine & Sandra! Tog bilen upp igår vid 5 och campade på ullareds camping, sen var vi väldigt tidigt uppe idag, klockan stod på halv 7, och vi var på ullared exakt när de öppnade! Var en riktigt jävla kall natt, har inte frusit så mycket på länge! Regnet öste ner i omgångar men var inte blöt iallafall :) det blev väldigt mycket handlat, 27 artiklar på Ullared och 1050 kr fattigare, sedan två grejer på outlet utanför. var hemma igen vid 3 - halv 4 idag, nöjda och belåtna :)
minne för livet!
         
         
         

Mormor

Vakna vid 9 och bakade en sockerkaka och sen åkte jag, Linus, mamma och pappa till mormor och morfar och kusiner och moster kom också dit :) käkade paj och sen kaffe & kaka och senare grillade vi korv, vi alla hjälpte mormor med och städade ut hela hennes uterum så det blev riktigt fint :) var hemma vid halv 9 och nu sitter vi och kollar på 2 1/2 men!


älskar dig

Jag och Linus har firat våran 29 månadersdag med mys och käk i Malmö och sen hem till mig och kollat skatetävling på webben och vi ser nu 2 1/2 men och ska sen se en thrillerfilm på tv :) superdag! Älskar dig så min fina älskling!


Dagarna går

De senaste dagarna har varit magiska :) fest och grill i rydsgård, som faila en aning för man somna kl 10 typ, men ändå! Sen heldag på gröningen, 7,5 timmes solande var inte illa. Sen yber underbar onsdag först med skate i Höganäs sen grill och fest i Sundvik, kubb och bad i havet x3 med Linus, Victoria och Jonathan :) igår blev det ännu en dag tillsammans och lite helsingborgfestival för mig och Linus sen tillbaka till Sundvik och hade ännu en super kväll & efter 5 timmars sömn inatt så mår man hyfsat men chillar bara nu vid poolen med kusinerna som är nere från Stockholm :) livet leker!


bäst

Sämsta uppdateringen men är livet underbart och bäst så skippar man bloggen! puss


fest

om 2 timmar sticker jag och linus till rydsgård på grillfest!
ännu en underbar kväll ska tillkomma i minnet! 

igår

försökte att blogga igår men blogg.se appen suger så ingenting fungerade då. så samma inlägg som jag skrev då kommer nu.

Blev väckt tidigt av mamma för en liten fågel hade flugit in i vardagsrummet så Linus fick också masa sig upp och han fick ut den :) stanna uppe när vi ändå var uppe så käka frukost och åkte sen in till stan och spelade minigolf på fria och käkade god glass :) lyckad morgon, sen åkte vi till sundvik och myste och hade tacoskväll med mamma, pappa & mormor morfar, och gick sen till ålabodarna på hamnfest och fick med oss hem 4 sillburkar, 3 herrljungacider och en fete magnum flaska :) 
         
         

låter bra

Planering
Fredag: Dag vid havet i sundvik, tacokväll och hamnfest.
Lördag: Fest nere i rydsgård.
Söndag: Masa sig hem från rydsgård och sen kanske till mormor.
Måndag: Räkkväll på båten med Linus familj
Tisdag: Heldag med Linnea
Onsdag: ?
Torsdag: Helsingborgfestivalen!
 
Låter som en helt fantastisk vecka framöver!
205313_2378458638866_1327739608_n_large

WE ♥ 2 ½ MEN

   
Snart är säsong 3 slut och sen väntar bara resterande 5 säsonger! 

puma

Övningskörde till blomsteraffären imorse med mamma, gick hur bra som helst :) pappa körde mig sen till Linus och vi åkte till väla och fynda lite träningskläder till mig och tjocktröja till Linus :) väldigt nöjd! Roligt med nya grejer till träningen, en fin rosa vattenflaska ska bli nästa inköp! Käkade spätta, pommes och remoulade sen på Camilla och åkte sen hem till mig och har kollat lite 2 1/2 men sen dess :)


picsoftheday

         

efterrätt

Efter maten käkade jag och mamma nyköpt mango sorbet med nyplockade hallon från trädgården :) så gott!


Jennifers body - film

TV11 visar nu en film som jag ska se, Jennifers Body, hoppas den är bra.

FILM - AMERIKANSK RYSARE FRÅN 2009.Småstadstjejen Jennifer är vacker och medveten om det. Hon är hejarklacksledare och har en kaxig attityd. Men när hon blir besatt av en demon går hon från kaxig till ond och börjar mörda sina manliga klasskamrater. Nu är det upp till hennes bästa vän att stoppa hennes framfart.

I rollerna: Megan Fox, Amanda Seyfried, Adam Brody, Johnny Simmons, Sal Cortez, Chris Pratt. Regi: Karyn Kusama.


beautiful

Ax8m_xtcqaaqpf__large
 
Dsc00751_large
 
20829216996663900_9xl8mosv_f_large
 
Tumblr_m25thssz0u1rt0etzo1_500_large
 
Tumblr_m2fkk2fj0l1r7yff4o1_500_large
källa weheartit.com
 

18 juli

Vakna upp med en söt kille, käka frukost och sen stack han hem för att träna så jag åkte och handla med mamma och var sen ute och övningskörde, första gången på 2-3 månader typ. Roligt och ska verkligen ta tag i detta med körkort nu. Nu ligger ja inne i sängen och kollar lite tv och bara tar det lugnt, är faktiskt helt slut men hade inte sagt nej till att sätta mig på bussen och åka till Linus, men måste städa rummet, bädda nytt i sängen, ska övningsköra tidigt imorgonbitti och följa med pappa till stan så stannar hemma :) säger inte nej till dotterpappatid. Inte när livet ser ut som det gör.


igår

Efter ett pass step på friskis stack ja hem till Linus och spendera kvällen/natten där :) käka pannkakor, kolla 2 1/2 men, new years eve och sen gjorde vi nudlar som nattmat, så gott!


dåligt

en lördagkväll och inte ett skit på tv, så dåligt.. inte ens någon bra film.. så får väl se om jag sätter på något avsnitt sex and the city och lägger mig i sängen... godnatt

första doppet 2012

 
 
13 Juli 2012 Saxemara
 

teenager post

 
 

åska

mullrar lite smått här nu och kommer väl börja åska rejält lite senare så ska vara duktig och dra mig ifrån datorn och klara mig med mobilen och tvn ikväll. kommer säkert sätta mig här sen igen, men inte nu för en stund. ska kolla lite tv med mamma, planera in lite grejer och måla mina naglar.

GRATTIS SÖTNOS!

GRATTIS MIN LILLA SKIT! & TILL DIN BROR PÅ ER 2 ÅRSDAG! ♥
 

Saxemara

God mat, tårta, sång, familj, skratt, dricka, spel, bilder, bad, grill & massa mer! Det bestod gårdagen av! Blev mitt första dopp i havet och det var 17 grader, faktiskt underbart skönt men man kan inte fega när man badar med pappa och Johan! Satt ute sen och grilla korv mot kvällen och spelade spel, riktigt mysigt! Nu sitter jag mamma och pappa i bilen och är påväg till mormor och morfar.


i bilen

Nu är vi påväg till Ronneby, pappa fixa sitt möte så vi kunde sticka tidigare :) sitter här bak i bilen och myser med vovven min, dock så flåsar hon smått och skakar lite, stackars lilla gumma! Jag trotsar även vädret idag och bär shorts men har med mig långbyxor ifall de behövs och bikinin är också med så hoppas på ett första dopp för i år i svenskt vatten!


BMW

Sitter på BMW och dricker varm choklad med mamma för bilen är på verkstaden eftersom vi lyckades få en spik i däcket, som tur behövde vi inte köpa nytt däck!


tiden

ska stryka mina byxor och fixa mitt hår sen sticker jag till linus och kollar 2 ½ men till stor del av dagen och sen ikväll åker vi till mig och käkar middag, låter som en bra dag! Imorgon är planerna på att åka till Ronneby till kusin och moster som fyllt år, men hur det blir vet jag inte.. pappa har bokat in ett möte fram till kl 3, smart!
Ta mig tillbaka till värmen!
 

sängen

Sängen är så skön, sängen är så skön! Vill inte gå upp, orkar inte gå upp! Varmt och mysigt här, tråkigt och kallt ute :(


godnatt


longboard/skateboard

Stack till Fay vid 12 och var där någon timme och chillade innan hon stack, plocka bär och var ute med hennes longboard, så mycket lättare än en skateboard, men ska inte svika Linus, ja ska lära mig att åka skateboard, med stil, bra balans & kontrolerat!!

leopard

 Dessa underbara skor är mina! ♥

time

kl halv 9 kom faysan hit och hon åkte nyss hem, kvalitetstid nu när jag kom hem och innan hon sticker, sämsta tajmingen någonsin :( men sticker hem till henne lite imorgon också innan hon åker :) det är iallafall ganska ok att vara hemma nu när man väl är det, så ska se till att ha det riktigt roligt nu, utan fint väder, för det ser inte ut att bli lovande veckan fram över iallafall här, svensk sommar.. suckar lite.

hemma

vi är hemma och har fått ett underbart välkomnande av en supersöt vovve! Känns som om man har hund på nytt, den känslan när man nyss skaffa hund och kan inte slita blicken eller intressed från hunden! hon är så sööööööt och helt underbar! Pax för att ha henne i sängen inatt! ♥

hej


hem

allt är färdigpackat och vi bara väntar på att kunna åka till flygplatsen och sen hem.. sorligt men nu när man är påväg så vill man bara hem, skippa flygresan och bara poff vara hemma i huset!

idag

         

...

stoj och stej här hemma, det ända som hörs är mammas jobbiga röst om att göra det och det och vrf inte man gör si och så, senaste veckan har jag nog bara hört sånt skrik, förrästen, varje dag hör jag sånt skrik. så jävla jobbigt.
 
väskan är nästan packad och kl halv 8 ska vi käka på svensken och innan de ska vi kanske hinna in om stan och köpa ett par skor till mig.. kommer detta gå utan skrik? svaret på frågan får ni nu. Nej.

natti

NU SKA JAG/VI SOVA! GODNATT!

näst.sista.natten

idag blev det en mysig hemmakväll. käkat spagetti och köttfärsås, kollat på solsidan & tyringe grejen och myst på balkongen :) linus ska snart ta över datorn medans hans underbara tjej (jag) går och packar hans väska och städar lite i garderoben!
         

åttondejuli

Hej Söndag!
Ska ha en heeeeel dag vid poolen idag, sola, käka, sola, läsa, chilla, bada, sola & njuta av näst sista dagen i detta paradis! nu är det 27 grader på våran balkong och yr.no visar 29 så blir väl 32 i solen om inte mer. wonderful! det bästa med att åka hem är att man vet att man ska hit igen om en månad! love life! //Oliwia
         

OBEY

som ni kanske märkte i förra inlägget på bilden på mig så har jag införskaffat mig världens finaste rosa keps :D
         

7/7-2012

Har chillat vid stranden idag, somna ett tag i solen men ääch, sååå skönt!! vill verkligen inte åka hem, hade gärna stannat här hela sommaren om vänner + pojkvän var här nere med i omgångar! Var inne i stan igår och ska in till stan om en stund igen :) gå på marknad, köpa goda mojitos, käka god mat, spela airhockey och njuta av att man kan gå i shorts och linne kl 12 på kvällen utan att frysa, kan man göra så i sverige? nej.
         

kan det bli bättre?

               

bowlingkväll

min lilla skrutt brände sig på en manet idag :( blev inte så stort märke men ändå! vet hur det känns! men iallafall så ska vi snart dra till Habaneras (köpcentrum) se om vi hittar något att handla, sen ska vi käka på KFC och sen BOWLA :D supermysig och annorlunda kväll!

dagarna går

Igår var vi på stranden Cabo Roig och hade det härligt på den underbara stranden och i det underbara vattnet! På kvällen var vi inne i stan och käkade på kinarestaurang och shoppa lite smått på marknaden och spelade airhockey på tivolit :) mysmys!! jag och linus gick hem med jonas, hanna och tindra och köpte lite glass på vägen hem, myyyss! var hemma vid halv 2 och nannade gott efter det!
snart drar vi till svensken och käkar med hanna och tindra på deras sista kväll :(
         

woohoo

SPANIEN VANN OCH ÄR ÄNNU EN GÅNG MÄSTARE!

EM final

KOM IGEN NU SPANIEN!

July

Hello_2bjuly_2bmustache_large

RSS 2.0