Efter ett träningspass


Har idag köpt ett gymkort och ska ta tag i mitt liv.. Eller min kropp! Mår inte bra på den och är inte nöjd så finns inte mer än min egen vilja till att ändra på det, så det gjorde jag! Var så himla skönt att komma tillbaka. Inte förrän man stod där insåg man att det är så skönt och varför gör jag inte det oftare eller varför slutade jag? Mår så mycket bättre efter man rört på sig och nu när de börjar bli kallt har jag svårt att ta mig ut för att röra på mig. Gym är det för mig fram till sommaren! Blev ett pass på 1,5 timme ca med kondition 60 min och 15 min ben och 10 min stretcha. Sitter nu och väntar på bussen som ska ta mig hem och sen ska jag äta soppan på bilden som de delade ut gratis på knutpunkten, kunde inte passat bättre! 

Fyndade





Se vilka fina smycken jag verkligen fyndade förra helgen. Var på fest hos Linnea och temat var glitter och glamour. Så jag köpte den fina leopardklänningen, kände att paljetter skulle de flesta ha så lite glamourigt var de med leopard och fräcka smycken med stenar och grejer i, kände jag! Hade de rosa örhängena och halsbandet till - riktigt nöjd med mina smycken, ett megafynd för det var 70% av på ordinarie pris!! Sällan ja köper icke äkta smycken, men det är ganska roligt. Kan dock inte ha örhängena för många timmar innan mina öron säger stop och gör ont när jag tar av dem. Märks lätt när det inte är riktiga grejer. Men ibland är det kul att piffa upp något med lite mer utstående smycken som inte kostat allt för mycket :) 

Så länge

Startade min blogg för 5 år och 8 månader sen, GALET! 

En bra tisdag

Denna dag har bestått av skola mellan 9-13 och sen en hemfärd och bara varit hemma och tagit det lugnt och ätit god middag innan jag åkte till avslutningen på Bamsegympan kl 18. Gjorde en rolig hinderbana, dansade runt julgranen, gav barnen en liten surprice... LILLESKUTT kom på besök! Och det bjöds på julgodis, pepparkakor och lussekatter! Det blev väldigt lyckat! Så mysigt när man får egna barn och när de kommit upp i den åldern 5-6 år och man får som förälder följa med på sånt! 

Sen åkte jag hem och gjorde vid mig innan jag åkte in till Johanna i Landskrona med Lisa och Bea och hade en mysig kväll med två glas vin och tjejsnack och tvmys! Otroligt bra tisdagsplan av oss, måste hända mer sånt mitt i veckan. Nu när vi inte går allt för ofta i skolan var detta inte alls dumt, mer plugg och mer tid tillsammans, guld värt att ha så fina vänner! 

Svar på frågestund

Får börja svara på era frågor. Har tappat bloggen lite men många av er är kvar och många hade frågor så här kommer några frågor från Ida & Sara Ekman 

 

Ida 

Hur har det kommit sig att du har stannat på samma blogg i flera år? Jag började blogga mars 2009, skrev inte så mycket i början men blev roligare och roligare sen och blogg.se var den ända bloggsida jag visste om då och jag har velat stanna kvar på samma blogg helat tiden för att kunna kolla tillbaka i arkivet lätt och se vad som hände för något år sedna och vad jag gjorde den dagen. Det blir som en dagbok :) tycker det hade varit synd att byta och inte få med mig allt (vet dock att de går på vissa bloggar men vet inte hur) Jag trivs här! :D

 

Vad är det bästa med att ha en blogg? Att skriva av mig ibland är riktigt skönt! & även att man har en plats där man kan visa upp fina bilder tex som man är nöjd med så att fler människor kan se dem. Men huvudsaken är nog för mig själv som en dagbok att jag kan gå tillbaka och läsa vad som hände där och då. Roligt tycker jag! 

 

Om du fick äta en maträtt livet ut, vilken skulle det vara då? Hm.. finns så mycket gott! Men sallad/grönsaker med en köttbit och en sås hade inte varit så fel haha men klart hade man tröttnat på det! Kycklingcurry är också gott ju och man kan göra det på olika sätt. Tacos hade man nog också kunnar klara sig på ett tag ;) men vad man än väljer kommer man bli trött på den rätten!

 

Sara Ekman

Drömresemål? :) Innan vi var i Kina i påskas var det mitt drömresemål, verkligen ett ställe jag ville besöka och det har de varit länge!! Men nu vet jag inte riktigt.. inget som lockar så jättemycket som jag aldirg varit. Men en bröllopsresa till Madiverna är i så fall något jag hade kunnat längta till och hade varit så häftigt! Maldiverna med någon man älskar får ja säga som är mitt drömresemål just nu då :) 

 

Inte maldiverna men sverige är inte dumt ibland heller ;) - bild från en fin sommarkväll! 

Lördagens mat








Ibland älskar jag verkligen att gå och handla och speciellt att gå runt bland frukt och grönt! Så fina färger och allt är oftast så fräscht! Var i lördags och skulle köpa middag till kvällen på M.A.T med Hampus. Det blev räkor med hemmagjord aioli till förrätt, såå gott! Och sen till huvudrätt rödspätta, potatis, bönor/sockerärtor (till mig), svamp och en gräddsås till det, kan man dö matdöden?! Det är och var så gott!! En helt perfekt fin lördagsmiddag! Och en flaska vitt vin till det, som vi i för sig inte drack upp. Blev så himla mätta så vi fick till och med gå ut på en promenad och få frisk luft haha ;)

Vitaminer


Har börjat bli så torr i ansiktet och vi kom på att de kanske kan va brist på D-vitamin så vi skull gå och köpa det till oss båda. Kom hem med vars en multivitamin istället, allt i ett liksom! Får se nu om vi blir lite piggare och märker något med hyn kanske. Även kanske finare hår? Vem vet, inte dumt att ta vitaminer! Nog många som hade behövt det men inte tar det :) 

Att åka buss


Sitter nu på bussen hem från hbg. Sjukt rogivande att åka buss ibland. Gör det så sällan nu, blir ju tåg till skolan alltid och bilen oftast till stan, men idag fick det bli bussen hem för Hampus ska ha bilen sen :) har ni märkt hur kallt det börjar bli ute? 5 grader när ja gick till bussen, så tur jag hade vantarna med mig. Men det är ju inte så kallt för att vara snart slutet av november. Klagar gör jag inte för det är ganska skönt när det är kallt ibland om det varken blåser eller regnar. Har man bara tillräckligt med kläder på sig så är det så skönt att ta promenader i sånt väder. Synd att de inte alltid är så fina dagar! 

Nu ska jag snart hoppa av bussen och vandra hem med min lunch i påsen som är från middagen igår :) 

Nytvättat och kärlek



I söndags kväll var jag och Hampus i tvättstugan och tvättade alla lakan och handdukar. Tog ett bra tag! Manglade alla lakan också och bäddade rent direkt när vi kom upp och gick och la oss. Kan innerligt säga att jag har aldrig någonsin sovit så gott som jag gjorde den natten!! Med min Hampus och fina lakan och nytvättat på det, det var riktigt himmelriket! Inte konstigt att det kan kännas så ibland? Att bara nytvättat och en människa bredvid som man älskar kan göra att det blir så bra?! :D 

Naturvetenskap

Dålig uppdatering här! Men fram för allt eftersom jag har stor tenta imorgon och försöker plugga mycket! Satt igår 9:30-17:00 & ska åka till Lisa om en timme igen och sitta där hela dagen, håller alla mina tummar och tår att jag klarar den!
Blommor och olika livscyklar! Bla. 

Nu är det helg

Kl 16:00 tar jag helg och drar mig hem och äter en god middag ikväll med mamma, pappa och Hampus! Helgen kan börja! Imorgon väntas en sväng på stan och shoppa och sen fest för Linnea. 

Har ni några frågor?

      

Tentaplugg

Drog mig upp nästan när Hampus också gick upp idag. Tog mig till knutpunkten och det var klart klabb med tågen så det tog en kvart längre till Landskrona men jag kom dit och lyckades komma till rätt busshållsplats med haha, kan ingenting i Landskrona och första gången ja åkte buss där ;) men mötte Lisa där och tog oss hem till henne och satt och plugga från 09:30-13:00. Fick väldigt mycket klart för en som tur! Mycket lättare när man är två! När det handlar om natur och speciellt materia avsnittet. Så flummigt!! Åker till Lisa imorgon med så det blir plugg för fulla muggar 9-13. 

Skolan



Såhär såg det ut i skolan igår. Denna vecka började med att gruppen kommer en timme för tidigt till skolan, 8 när vi började 9. Gud så arg man blir, störde mig hela dagen. Kunde fått sova 1 timme till liksom... Som jag hade behövt! Började med ekologi och sen teknik. Slutade 15:00 och åkte sen hem till Hampus och vi mös och lagade mat och titta tv :) tur att måndagen sluta så bra :D 

Kalas


Haft en riktigt bra helg! :D I lördags var vi 25 st hemma hos oss som kom och firade mig. Mestadels släkt men även några vänner. Så roligt! Det blev riktigt lyckat och har fått så fina presenter, allt var verkligen perfekt! Jag hade gjort cheesecakes som blev också väldigt bra och det var lite plock/snittar till förrätt och sen thaimat ;) sjukligt gott!! Lätt när man var så många! 

De sista gästerna drog sig hem vid halv 2 tiden. Och somnade nog lite efter 2, helt utslagen. Vakna upp bredvid min prins och bara tog det riktigt riktigt lugnt hela söndagen. För lite sömn denna helg men den har ju varit så bra så får försöka ta igen sömnen i veckan.

Denna dag





Gårdagen var hur fin som helst! Och imorgon kommer släkt och vänner och vi firar tillsammans :) har förberett mycket inför imorgon, köpt de vackra blommorna och dukat bordet till viss del och handlat massa. Bakat har jag också för fullt och fick äggvitor över så gjorde världens finaste maränger, de blev sjukligt bra! Har också varit på en promenad med vovven i solnedgången. Det var mysigt! Men känner nu att de börjar bli kallt. 

Har ätit pizza ikväll och nu tittar jag och Hampus på lyxfällan och ska krypa till sängs snart! Godnatt på er!

Puss på dig!


En av de finaste födelsedagshälsningarna från gårdagen! Min fina lilla brorson! <3

Happy Birthday to me!


kärlek - det bästa som finns

Det var alldeles för längesen jag tittade på någon av mina älskade Twilight filmer. Ikväll sover jag hemma och ensam och ska inte upp för skolan imorgon så nu satte jag igång Breaking Dawn part 1, en av mina absolut favoriter! Denna och Eclipse ligger högt upp på listan, men jag älskar alla! Kommer alltid att vara förälskad i de filmerna och de kommer och har en stor mening i allt jag har funderat över om vad kärlek handlar om. Jag bli kär av att titta på filmerna och har alltid önskat mig lika stor kärlek, sån kärlek som jag tycker om som de visar i filmerna. Jag har äntligen hittat min prins! ♥ & kan säga att det är bättre än väntat. Bröllopet kommer innehålla så mycket mer kärlek och kärleken till mina/våra barn i framtiden kommer vara storslaget. Livet har bara börjat och vid 20 år och var så säker på min sak... Det är mer än underbart! Vilken jävla tid man haft, och jag tycker fortfarande att kärlek är det absolut bästa som finns och det mest underbar känslan. Svävar på moln i min egen verklighet! ♥ Åh så flummigt men gu vad jag vill spara alla mina tankar här! 
kär kär kär kär kär kär kär kär 

Gone Girl

I helgen var jag och Hampus och såg bio! Det blev Gone Girl, den var bra! Tog ett tag in i filmen innan den blev spännande men sen så :) var dock lite lång 2,5 h men den var sevärdig! Efter filmen gick vi till österns pärla och åt mat. Jättegott som vanligt där! Och sen vandra vi hem och titta lite tv och mös. En riktigt bra kväll. Ingen av oss var något pepp på det här med halloween iår :) (aldrig hemma på halloween så firar inte det med utklädnad och grejer, brukar gå ut och äta i Spanien som vanligt ;)) 



Årets bästa månad!


Äntligen så är min månad här! 
På torsdag fyller jag år!

RSS 2.0