glossybox

Berättade jag att jag fick GLOSSYBOX prenumeration i födelsedagspresent, så när som ska första boxen komma och en gång i månaden i 6 månader fram över, riktigt spännande ju! Få massa fina roliga produkter i en låda hem sådär och får testa lita av allt, hoppas man hittar något helt perfekt bra som man behöver eller aldrig visste fanns som visar sig vara bra :D 
 
Lite bättre förklaring kanske:
GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Tjänsten riktar sig primärt till kvinnor mellan 18-45 år och går att beställa månadsvis eller som en prenumeration som sträcker sig över 3-12 månader.
Här har ni även länk till sidan: http://blogfame.se/81/10185/glossybox

nelly.com rabatt

Jag har faktiskt aldrig någonsin beställt något från Nelly.com , ganska sällan jag faktiskt är inne och kollar kläder och liknande på nätet, tycker att titta i butik passar mig bättre, men ibland kan man ju hitta lite mer unika och annorlunda märken på nätet. Nelly har ju ett stort utbud och man hör nästan var och varannan dag folk som är där och tittar och köper. Speciellt till högtider som student/skolavslutning, julafton, fester, nyår etc. 
Denna kjol till exempel, blev jag lite kär i nu när jag titta in på sidan.. snygg till man åker utomlands eller sommaren med bara ben, lite för kallt nu och snyggast med bara ben :) Via blogfame så får faktiskt alla mina läsare 10 % rabatt på en order om ni går in via denna länk: http://blogfame.se/29/10185/nellycom inget dåligt erbjudande tycker jag, nu mot jul och nyår med! Så shoppa lugnt :D 

girls out

Glömde jag berätta om den mysiga middagen med tjejerna från klassen i torsdags? Kinabuffé blev
det och lite vin och i 4 timmar satt vi där och åt och prata om allt mellan himmel och jord! 

lycklig

Min söndag och måndagkväll och natten har varit helt perfekta, sovit 3 timmar i natt för det fanns tydligen miljontals saker att prata om, värt vart enda minut av trötthet! ♥ Tog tåget direkt från stan till skolan och var där 5-6 timmar något och skrev på vårt arbete vi gör i par :) kom en bra bit! Kom hem vid halv 5 och åt middag och sen satte jag mig i ett varmt bad, behövdes! Speciellt nu när förkylningar, halsont, trötthet och kylan kommer.. bara jag inte blir sjuk. nu ska jag läsa i min bok "svenskundervisning i grundskolan" sen sova senast 21:15! Hinna prata i telefon med kärleken ska jag också en stund, godnatt på er, för min klockan ringer 05:30..

upp över öronen kär


detta hände mig igår!


cocktails

Att vakna av ett sms från den man älskar är det näst bästa sättet att vakna upp på ♥ så gjorde jag i morse, följt av ett samtal lite senare från jobb om att jag skulle vara där och jobba idag vilket jag absolut inte fått redan på och det står inte på mitt schema, synd för hade gärna fått de pengarna.. 
 
Vid 5, halv 6 tiden kommer Elin hit och äter middag, dricker lite vin och jag planerar på att slänga ihop en drink från min cocktailbok till oss, sen drar vi oss in mot stan och ska bowla kl 8, så sjukt längesen, ska bli roligt! Sen efter det drar vi oss vidare ner mot stan med några andra förhoppningsvis :) Lördagkvällen blev räddad iaf :D
beautiful | Tumblr
något sådant kanske

17:00

Weekend
NU TAR JAG HELG! Dock blir det en helg utan pojkvännen min för han
har dragit sig mot varmare breddgrader till söndag eftermiddag, fuskigt! 

Avicii

100 dagar tills man är i Stockholm och ser Avicii med Fay!

empty sky

Har sagt till mig själv hela dagen att snart ska jag börja läsa på det som ska läsas till imorgon, har jag börjat än? nej.. men ska gå och borsta tänderna nu och plocka fram ipaden sen som jag ska läsa via eftersom texten är i pdf filer, tvn är igång och ska lägga mig i sängen. Imorgon trodde jag att jag börja 8 men lite glada nyheter blev det och det visade sig bara 10:15 + att pappa ska vara i malmö till 10 så behöver inte ta tåget, helt perfekt :D kan sova ända till typ 8! 

friend

Grattis på födelsedagen fina linneisen!

tisdagen

Igår var bästa tisdagen på länge, roligt besök på skolan och träffa alla barnen sen möte på banken och löste en del, sen körlektion som gick galant med stadskörning :) Handla middag på OJ sen och åkte hem till H och lagade middag till honom! ♥ Har för övrigt aldrig någonsin ätit så mycket tacos och det fanns inte så mycket som en majsbit kvar när vi var klara haha. Fotbollen var också på och hoppet om vinst fanns i 5 minuter.. innan man nästan stängde tvn för de var kört. Vakna 6 imorse men somna om igen efter 7 till runt 10 tiden när pappa kom och hämta mig, skulle åkt och kollar på klänning sen men affären hade inte öppet, så åkte hem och åt lunch med mamma pappa och pappas syskon för att fira farmor som skulle fyllt 101 år idag. Lite plugg har jag försökt få gjort men varit så segt, så ska läsa när jag gått och lagt mig eller när jag tagit en lång dusch :)
 
Lång dag i skolan imorgon och 4 timmars håla, men efter det blir det middag med tjejerna, är ju ledig på fredag så ett glas vin eller två gör inget då!
Godaste drickan som jag bara hittar i Thailand...

artonde november

En ny vecka som består av:
♦ Plugg
♦ Besök/fältstudie på praktiken
♦ Körskolan
♦ Sova hos ♥
♦ Resultat på tenta och maybe middag i Malmö med tjejerna
♦ Födelsedagsfika för mig och Linnea! 
♦ Fredagkväll och lördagkväll ännu oklart, men något kul ska fixas!
♦ Månadsmys! ♥
 
Planerna ser inte alls dumma ut och bara två dagar i skolan kan man ju absolut inte klaga på! Nu ska jag titta på halv 8 hos mig och leta inredningsgrejer med mamma. 
Thailand 2013 - vill ut och resa.

orättvist

Hur jävla orättvist är inte livet.. bara i år har så många lämnat oss och under de senaste 5 åren kan jag räkna fler än på mina tio fingrar.. och mer så av dem man hör runt om i sin närhet. Denna jävla cancer. Går inte en dag utan att veta att någon nära kämpar, eller så många nära som har kämpat och antingen klarat det eller som nu inte längre behöver ha ont men som kämpade så mycket som möjligt. Fina mormor väntar på besked och vän till familjen, eller ännu närmre pappa, somna in igår. Fina vänner till oss kämpar och andra lever det sista och vi alla nära och kära får sörja. Det är inte rättvist. Inget är rättvist och alla har det inte lätt...

perfekt helg

Haft en mega mysig helg, helt perfekt! Fin middag på mogwai med god mat och mindre god dricka, ta inte rött eller rose där säger jag/vi haha. Pizzan där är sjukt god! Kolla lite fotboll och på morgonen drog jag mig till jobb och det rulla på och var lika roligt som vanligt. Åkte hem och gjorde v mig för att åka in till Fay igen i stan och fira henne, vin och drinkar, telegrafen och utposten och avslut på donken sen staplade jag mig hem till Hampus och somna där vid 4 tiden, mys delux, förutom huvudvärken jag hade imorse när han gick upp för att köpa bullar, vem har någonsin en morgon efter 4 timmars sömn gått och köpt bullar till frukost? INGEN, hur gulligt är inte det, somna om någon timme sen och åt den bästa frukosten någonsin, allt smakar så mycket bättre med ett underbart sällskap ♥ Summerar helgen som UNDERBART BRA!
 
Jag i fredags   |   Linnea och Fay igår

så många fina minnen!

Liseberg många år sen!
Helsingborgfestival många år sen
En av de första dagarna på gymnasiet
Skolavslutning i 8an
Spexfoto klass 9:6
Stockholm många år sedan, Skansen
Spanien 2010

helgens planer

Ledig idag så tog mig en sovmorgon till kl 10:30 då jag klev upp ur sängen :) så skönt, fått så lite sömn annars i veckan. Ätit lunch på tegel med mamma och pappa och sen varit hemma och packat väskan och gjort v mig, ikväll åker jag in till stan och ska äta middag på Mogwai med H och sen se portugal - sverige, 1-1 har pappa satt 100 kr på för mig haha, det första jag sa så man ska inte ändra sin första tanke! Imorgon blir det jobb 10-16 tur i oturen då man inte kan ha så lång sovmorgon, men eftersom jag sover i stan behöver ja bara gå en kvart innan jag ska vara där :) Men ska bli underbart skönt att jobba lite och få in lite extra denna månaden med :D sen får jag skynda mig hem och göra v mig för att åka in till stan igen och fira bästisen! Redlös kväll ser jag fram emot, passar perfekt! :D kramisar /Oliwia
saknar london, till våren kommer jag tillbaka! (tycker lite om denna bilden, ser smal ut ;o) 

request

Färger: (spontant svar utan att tänka på vad färgen handlar om)
grönt/lila? Lila
blått/rosa? Rosa
orange/brun? Brun
svart/gul? Svart
Vit/röd? Vit
turkos/baby rosa? Turkos
cherise/neon gul? Cherise

 

Mat:
pizza/kebab? Pizza
lök/blomkål? Lök
äpple/apelsin? Äpple
banan/madarin? Mandarin
tacos/pannkaka? Tacos 
vatten makaroner/stuvade makaroner? Vatten makaroner
vatten melon/honungsmelon? Vattenmelon

 

Sport:
Fotboll/ Ishockey? Fotboll
Innebandy/ Badminton? Badminton
Tennis/ Skytte? Tennis
Gymnastik/ Ridning? Gymnastik
Curling/ Basket? Basket

Drycker:
CocaCola/Fanta? Coca Cola
Päronsoda/Trocadero? Päronsoda
Hallonsoda/ DrPepper? Hallonsoda
Sockerdricka/ Frukt soda? Sockerdricka
Vatten/ Mjölk? Vatten
Mellanmjölk/ Lättmjölk? Lättmjölk
Hallon saft/ Jordgubbsaft? Hallonsaft
Apelsin juice/ äpple juice? Äpple juice

 

Länder:
Indien/ Mexico? Mexico
USA / Frankrike? Frankrike
Kanada/ Irland? Ingen aning
Norge/ Danmark? Danmark
Finland/ Lettland? Ingen aning
Sverige/ Estland? Sverige


kärlek

De vackraste rosorna jag någonsin sett! ♥ Hänger nu i mitt fönster upp och ner för att torkas. 
Som hon som lämna rosorna på min fördelsedag sa "Det 
är en mycket lyckligt lottad tjej 
som ska ha dessa" & ja, kan hålla med henne för det är jag verkligen, älskar dig! ♥

like a child

Några av presenterna från min födelsedag ♥
- Yankee candles mellan storlek - Burkar till skafferiet - Body shops stora julkalender - Rihannas parfym och presentkort på Zara. Fick även presentkort på Make Up Store. Tack ♥

vardagslyx till körkortslängtan

Supermysig kväll igår som vanligt, verkligen vardagslyx! ♥ Klockan plinga vid 6 men jag som inte behövde gå upp förrän 7.. ledde till att båda gick upp halv 8, spontan "sovmorgon". Drog mig ner till körskolan för dubbelpass som gick så jävla bra :D godkänt på ännu 2 moment, accerelationer och inbromsningar var det först, lite pulls fick man allt när man skulle tvärnita i 70-80 men jag fegade inte på första som många gör, var inte så farligt som man trodde :) Sen blev det en del körning på motorvägen och första gången jag kör där, riktigt roligt haha och hur galant som helst gick allt. Halkan är nu också bokad och jag känner att jag är närmre körkortet, oh vad jag kan köra in till stan hur mycket och när jag vill sen, underbart ♥ Innan var jag inte ett dugg taggad på körkort men nu lockar det en aning mer!
 
Åkte hem och käka och har pluggat lite till skolan imorgon och somnade 1,5 h gjorde jag med. Titta på de två senaste avsnitten från Maria montazami programmet på trean och bara tagit det lugnt och nu packat klart väskan till imorgon och ska dra mig mot sängen, klockan står på 5:35 och lång dag i skolan väntar 08:15 - 16:00 ca. Godnatt på er! 
Mitt shotglas säger ju en hel del..

snart där jag trivs bäst

Att vakna 6 och kärleken åkre till jobb 7 är ju inte det roligaste, som tur sov jag vidare 2,5 h till och drog mig sen mot körskolan och hade en hyfsat ok lektion, för att de var 3 veckor sedan gick det bra! Så om en liten stund åker jag in till stan igen och samma procedur imorgon igen förutom att jag måste upp halv 8 ca för att ta mig till körskolan och ha ett dubbelpass lektion, sen boka halka, det är närmre och närmre!! Gjorde även första dator provet idag, ja jag är riktigt efter... men fick 54 av 70 på första, tycker inte det var så himla illa haha nu ska jag ta tag i detta så jag kan köra vart jag vill :D hörs imorgon!

11-11-13

Ny kurs startades upp idag, svenska! Som jag tror kommer bli hur roligt som helst, nu blir det mer inriktning på barnen, det man velat ha hela tiden. Slutade 10 istället för 12 men hade 45 minuter att slå så jag och Vicky tog en fika på espresso, testade deras nya vit choklad varm choklad, jag tyckte den var god, bör testas :)
 
Åkte hem och åt lite lunch och träffade Anna ett slag, passa på eftersom hon inte är hemma så ofta! Sen blev det en promenad hem och en långdusch med nya papaya produkter från body shop så nu luktar man gott och packat ner allt i väskan till H och drar mig snart in mot stan och sover där och imorgonbitti mot körskolan! Ha en mysig kväll för det ska jag ha! ♥

fifty shades underkläder

Denna snygga bh står ju på en önskelista... 349 kr tycker jag är lite mycket.. köpte en VS bh i London för över 400 kr så känner att ja får ligga lågt på den fronten ett tag, men hitta inga underkläder i spanien så när jag får tid över så ska jag gå en sväng på stan! Fick lite pengar i födelsedagspresent ju, får unna mig något :) vart tycker ni dem har bäst underkläder? 

10 augusti 2013

3 månader sedan idag vi sågs för första gången! Som tiden går ♥

fjärilar i magen

Min födelsedag i onsdags var fantastisk och firandet igår med släkten var hur bra som helst, jättemysigt med familj och vänner! Fått så mycket fint! I fredags var det typ av tenta i skolan eller i Arlöv som gick jättebra :D underbart jobbat tjejer! Nu är denna kurs över och imorgon så börjar svenska kursen :)
 
Idag är det farsdag, och det blev en stor frukost med mamma och pappa imorse och med presenter, hade köpt fin choklad och en parfym till pappa :) Sen eftersom jag inte träffat Hampus något i helgen innan så åkte jag till honom redan vid halv 11 tiden och var där till halv 5 innan vi skulle äta middag hemma, mös framför tvn ett par timmar och såg Grown ups 2, ganska bra, rolig i alla fall, men ettan är nog bättre :) 
 
Imorgon blir det skola 8-12 sen hem och träffa bästa Anna som är hemma :D och sen sova hos världens finaste i stan ♥ starkt tummen upp för att vara ledig på tisdag och kunna sova tillsammans mitt i veckan! ♥

soft socks

Idag har det ju blivit en ganska sjuk dag.. egentligen ledig men eftersom vi har en exkursion (form av prov) imorgon så var vi tvugna att fixa allt så klart så vi kan de. Skulle ta tåget 9:34 men såklart så är det 25 minuter sent, så blir allt som allt typ 45 min sena innan vi kommer igång ordentligt. Sitter i skolan ända till 3 tiden innan vi drar oss mot Arlöv som är vårt område vi ska ha prov på och gå en rundvandring på 1 timme i. Slutar med att man inte är hemma förrän kl 19.00 då man klev innanför dörren. Mina fötter är IS och min axel gör ONT. Ska definitivt ha ryggsäck imorgon när man då går från 09:30 - 16:00 och ska typ vara ute hela dagen! Nu är det mycket som händer, men nästa vecka är det 3 dagars ledighet och de ska ju verkligen utnyttjas på bästa sätt! Det förtjänar vi! ♥
*_* | via Tumblr

Grattis till mig!

IDAG ÄR DET MIN DAG! HELA 19 ÅR FYLLA OCH LIVET LEKER ♥ Morgonen har varit helt fantastisk än, och gårkvällen var helt fantastisk! Om någon timme kommer vän till familjen och det blir fin middag här hemma och ikväll åker jag in till stan med några tjejer och tar en drink! Fin födelsedag! ♥

iphonekrångel

Nu har ju min telefon lagt av helt och hållet haha, ibland när jag skickar ett sms kommer det ett gammalt sms från konversationen istället, någon vacker dag kommer det sluta illa känns det som, att fel sms kommer till fel människa eller något, lite pinsamt ju! En ny dator står på önskelistan till födelsedagen så ska kolla på en, någon av de närmsta dagarna, och då ska jag säkerhetskopiera allt från mobilen, för de kan jag inte på datorn jag har nu, och sen skicka in den till Telia och få en ny eller återsälld och fixad, knapparna segar också så bör få en ny tycker jag! ÄNTLIGEN säger jag bara! 
I'm drunk | via Tumblr

fjärde november

Imorgon så är det 12 dagar, och det är t o l v dagar för länge sen jag träffa Hampus, dumma skola och dumma jobb som måste ta en sån tid.. kan i för sig inte få en bättre sista kväll som 18 åring. Imorgon blir det en sväng till malmö, är egentligen ledig men måste göra grupparbete så 10:15 till när vet jag inte men någon timme typ :) 
 
Eftersom det blev så lite sömn inatt så somnade jag självklart en timme ca och vakna nyligen, tröttare än innan men kan inte gå och lägga mig nu. Piggnat till nu dock och ska titta på lite tv och kaaanske ta ett varmt bad, annars bara en dusch och sen krypa ner i sängen! kramisar

tenta och fölsefika

Tenta 8:15-13:00 idag, men satt till klockan 11. 3 frågor, en total kaos och kommer antagligen inte klara den :/ så går de med ett fruktansvärt tråkigt ämne! 
 
Tåget var inne halv 1 här hemma, så stack direkt till Fay sen och fika och fira hennes födelsedag med ett par andra, väldigt mysigt! Goda kakor och gott te, satt inte fel efter ett prov! Gav Fay två Carolina Gylling vinglas, tycker dem är riktigt fina och har själv 13 stycken som jag fick i studentpresent :) Var hemma vid 2 tiden igen och inte gjort så mycket, badade precis lilla vovven och nu sitter jag här i myskläder och ska bara ha en lugn eftermiddag och kväll! Är inte så pigg efter 3,5 timme sömn...

  
Det högra var ett av de jag gav.

grattis bästis!

Idag fyller bäsaste bästa Fay år! :D Dessa bilder är från år 2009, känns som det var igår.
Så himla mycket vi gått igenom sedan dess och nu i 19 år, Grattis på din dag! ♥

för att veta lite mer

Jag har insett att min senaste kyss: var helt fantastisk! 

Jag lyssnar på: reklamen på tv

Jag pratar: när det känns rätt

Jag tycker om: mina fina vänner! 

Jag avskyr när folk: skryter

Kärlek är: det allra bästa jag vet!

När jag borstar tänderna: kliar det ofta i min näsa..

När jag lagar mat: brukar det bli ganska gott

Jag tänder på: min pojkvän

Jag är rädd för: att förlora någon som står mig nära

Den värsta känslan är: när inget går som jag vill

Den bästa känslan är: att vara kär och lycklig

Jag är bäst på: att vara trogen

Jag är sämst på: att börja plugga i tid

Jag kommer alltid vara: den jag vill vara

Det finaste som finns: familj & vänner

I sommar ska jag: Uppleva mycket nytt! 

Sist gången jag grät var: ca en vecka sedan av lycka!

Jag älskar: Hampus

Jag kan inte: flytta ifrån helsingborg för gott 

När jag vill tänka: ser jag på en film eller går en promenad

När jag vill baka: bakar jag eller kollar bilder på rolika cupcakes 

Min mobiltelefon: håller jag nära mig!

När jag vaknar på morgonen: tittar jag alltid telefonen

Innan jag går och lägger mig: skickar jag ett godnattsms till min kära

Just nu tänker jag på: hur stressad jag är över plugget

Bebisar är: helt fantastiska! 

Idag har jag: kommit hem från Spanien

Ikväll ska jag: plugga, plugga & plugga

Imorgon kommer jag: att skriva min första salstenta

Jag vill verkligen: leva ett långt och lyckligt liv! 


love

Jo såatte, jag älskar honom ♥

tredje november

05:30 klev jag upp ur sängen och 13:10 satte jag fötterna innanför dörren i huset här hemma! I kalla Sverige igen, och det är verkligen riktigt riktigt kallt, fast 10-12 grader ändå är bra väder i november så är det kallt för vi kom från 25 grader. Ska dra på mig mjukisbyxor och en tjocktröja och sen gräva ner mig i historiaboken och skriva tidslinjer till tentan imorgon, första salstentan och är så nervös, hatar skriftliga prov och tyvärr handlar det om de jag verkligen är sååå ointresserad av, HISTORIA! Fyfan säger jag bara! Allt innan 1900 talet kan ju försvinna dit solen aldrig skiner! Eller bara inte störa mig i min skolgång, tur att barnen inte ska förstå så ingående, sjukt enkelt ju att förklara stormaktstiden för en 7-åring! Det är det! Nej usch, önska mig lycka till! 
Bjuder på en bild från sommaren i detta rusket bara för det! 

giving

Hur glad blir man inte efter man sett denna film? Himla fint gjort! 

jeans

I förmiddags så blev det en sväng till köpcentrat och jag köpte jeansskjortan på bilden som jag spanat in ett par gånger när jag gått förbi innan, nu köpte jag den! Riktigt nöjd, tycker det är supersnyggt! Åt lite lunch på svensken sen som vanligt och sen ett par timmar i lägenheten med packning, läsning, solning och lite sömn! Fick 5-6 timmar sömn inatt då jag vakna kl 3 av en spindel på mig och sen låg jag och smsa i 2 timmar till haha, så dumt men kan vara värt det ibland :) Åkte in till stan sen och jag fick gjort om min älskade fläta och köpte ett fint armband och åt supergott på kinarestaurang :) Denna hösten är nu över här nere och hat varit helt fantastisk! Badat två gånger i havet och legat flera dagar på stranden! Vi ses snart igen, mitt andra hem! Ska dock bli lite skönt att komma hem, slipper man sakna fina så mycket! ♥

hej fina november

happy birthday november people

RSS 2.0