1 år ♥

ett år med den finaste personen som finns!
att jag någonsin skulle få fira det med någon trodde jag aldrig, men att jag inte är hemma på vår dag är lite mindre kul, men det är ändå ett år, ett helt underbart år tillsammans med någon som jag älskar så jävla mycket! du och jag har visat kärlek i alla dess former för varandra, vi har gjort så himla mycket och bara på ett år. du kommer alltid att ha en så sjukt stor plats i mitt hjärta linus, jag kommer alltid att älska dig!
du och jag är som gjorda för varandra! eller hur?
28/2-2010 och nu 28/2-2011, ett år alltså! kan knappt fatta de!

tack för att du finns & jag älskar dig så himla mycket, glöm aldrig det!♥ kyssar från din flickvän.


du är så söt!

2010

kör en liten bloggepaus! skriver sen när ja känner för de :) puss!
tömt kameran så slänger in lite bilder från 2010
 
midsommar i spanien
 
en söt tös och jag i spanien

l o v e

jag älskar dig mest av allt linus!

keep me alive

       
snart blir man såhär brun igen när man kommer ner till vämen!! :):):):):)
halvtimme i duschen och fixat en massor och känner mig hur fräsch som helst. min lilla vovve ligger bakom på golvet och sover så sött med sina söta trosor på, kan inte låta bli att skratta åt henne när man tar på dom.. men så blir hon typ ledsen när ja skrattar åt henne, gulleplutt! (hon löper, drf hon har trosor)
ska hoppa i säng snart med mina natur papper och försöka lista ut hurfan jag ska skriva min diskussion på labbraporten.. suger på sånt asså, analysera, diskutera osv! gaah. valde faktiskt samhällslinje för att slippa skriva labbrapporter och ha naturkunskap!
börjar 10 imorgon och går till ca 5, klagar faktiskt inte :) hörs imorgon. puss och godnatt!


shower

änsålänge är ingenting klart, bara halvklart, men ska faktiskt masa mig till duschen NU!
Spongebob_squarepant_96718a_large

var är mina skor?

plugg plugg stress stress, blaääää!

• labbrapport
• redovisning om solen och stjärnor
• tvätta håret
• måla naglarna
• packa

står på schemat denna dagen!!

får jag sova på din arm?

linus är inte här längre, men ska dock inte sova ensam för det, min lilla cloé sötnos kommer antagligen löpa inom en snar framtid för prins springer efter henne som aldrig förr så får dela på dom nu så hon ska sova på mitt rum inatt, myspys, kan nästan tippa på att hon kommer hoppa upp i sängen inatt eller imorgon bitti när hon är uttråkad och jag behöver sova!
praktik imorgon med så börjar halv 11 (y) puss och godnatt!
 

  Dsc_5311_132594816_largeTumblr_lfnltbjmjv1qzjqrio1_500_large
  Tumblr_lgmmhubtag1qe42eqo1_500_large5313666_jij8whej_c_large


ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

första alla hjärtans dag som jag har någon hos mig, som bara är min och som man ska uppskatta på denna dag, tycker jag! fick en söt liten nalle där de står I love you på och ett kort av linus, vad det än är man får blir man alltid så glad, bara ett ord kan göra ens dag! gav ma och pa en lite present imorse och ett kort och gav linus också, fick av ma och pa en sak till att tårka håret efter ja tvättat de och muffins formar :) en lyckad dag!


älskar dig linus! ♥


speak kindness


har det svarta armbandet men hade inte tackat nej till något av de andra :) finfina armband med fina ord och budskap på. kollar nu wallander men när den är slut ska jag sova sova sova! upp kvart i 7 imorgon, börjar halv 9 och slutar vid halv 2, de är dock skönt! godnatt

:(

asså varför har man höfter? asså ja fattar för annars kan man inte gå osv osv eller ngt skit, men måste man få så breda höfter, kan fan inte ha på mig ngt tajt eller en kjol i midjan utan att ja spyr på min kropp, ööööhhh! har en mega fin vit kjol som ja inte kan bära :( lack ja blir!

dog

Min mormor och morfar köpte vår lilla hunds bror för ca 2 veckor sedan och nu är han med så har fotat dom lite, ni lär se vem som är vem :)

lilla Nalle!



syskon kärlek.


det var roligt

linus åkte hem för ett tag sen och nu har jag packat en hel del och mormor och morfar är här. fullt upp denna dagen också, måste plugga sen med :/ jävla natur arbeten!
frödinge kladdkaka med grädde nästa!!

jag och min underbara snutta! ♥

god morgon

God morgon, God morgon, Hör fåglar sjunga glatt,
god morgon, god morgon i kör!


forever you

lägger över lite musik på ipoden och myser med älskling, bara för vi va så duktiga och plugga lite fick han sova här ;) hihi så tyyyp klar med min labbraport, skönt! får väll ta och sätta på en film och mysa riktigt extra mycket sista natten nu innan jag åker bort ifrån honom ett tag :( hoppas ni alla har haft en bra helg! godnatt

du och jag


sitter i köket och nyss käkat glass! :):)
hade en ikke så mysig natt, linus sov typ ingenting och fick gå upp vid 7 för att ge han tabletter.. :( ska gå och mysa till tvn nu. ciao.

att vara eller inte vara

kolla schemat och ser att vi har spanska imorgon! hoppas verkligen läraren har glömt att jag har spanska prov annars så skiter jag fullständigt i det :) äh.. spanska är fan inge vettigt någonstans! isf första gången jag ska göra ett prov utan att ens veta vad det kommer handla om! yeah!
nu ska jag gå mot sängen, puss och godnatt!

trolldekugler


ännu fler saker jag vill ha efter att stått i affären 2 dagar till.
Trolldekugler (trollkulor) typ som pandora fast detta var egentligen först fast blev inte riktigt ngt stort, lite annorlunda former och saker som berlocker + att varje berlock har en mening bakom sig och betyder något speciellt. så man kan göra armbandet väldigt personligt :) lite dyrare än pandora också dock :/

solfläckar

en power point om solen och stjärnorna börjar ta sin form och jag ska snart gå och göra v mig så ja kan krypa ner i sängen.. dock efter lite plugg :/ sjukt tråkiga saker ja skriver om!



dagens DaGeNs DAGENS dagENS DAGens

homework

blev inte kina mat, testade en ny resturang som öppnat vid mariakyrkan, hamton tror jag den heter. sjukt god thai mat var där, tog med röd curry, cocosmjölk, bambuskott och kyckling mmmhh!! äter mer än gärna där flera gånger!

nu ska jag plugga :(

Fun,gjhkhgkghkgfgdf,homework,dear,homework,lol,words-2e5757ea75cf1f2d7b475f326f4d3829_h_large


din tid är nu

min mage kurrar som fan så måste ut och försöka få i mig någon frukost.. har 50 minuter på mig så jag ska nog hinna! ska käka kina på lunchen idag med bästste jonna, längtar typ redan! puss

pearls for girls


saker från pearls for girls som jag blev ganska kär i när jag stod och rotade och fixade bland alla smycken! ringen och halsbanden med läderremmar är favoriterna! synd bara att ja inte fyller år snart :( får kanske unna mig något för en slant jag fick i födelsedagspresent/julklapp.. fast efter thailand, får se hur mycket jag har kvar när jag kommer hem! ska leta massa massa fakta nu om solen/stjärnor till natur arbetet och sen strycka under och fixa lite innan halv 8 hos mig börjar!

mer än bara så

tur att det inte blåser iaf!

kunde inte sova på 1,5 timme igårkväll, känndes som om fönsterna skulle spricka och vilket jävla oväsen! fick väll lite sömn dock och om en halvtimme ska jag ta bussen in till stan, ciao!

ser de inte ut som ett hjärta?

h u g s

Tumblr_lfo333z13l1qc6yzno1_400_largeTumblr_lfzyxj5avv1qgvibko1_500_large
jag tänker iaf på dig älskling ♥


get the beat

bara föra att, praktik imorgon och börjar klockan 10 men fick nyss reda på att ska vara där halv 11, inte helt fel!


Team Edward, ofc!

för er som inte vet, har jag som många andra haft Twilight abstinens, sett 1an typ 40 ggr och 2an dock bara 5-6 men fick faktiskt 3an i julklapp men har inte sett den en ända gång :O förrutom på bio då, men inte hemma sen jag fick filmen! kolla vampyrer suger förra helgen och blev sugen på att se twilight filmerna då, men ska faktiskt sätta igång 3an nu, (innan jag börjar plugga, oops!) pallar dock inte att den är så lång, de står 305 minuter, de kan inte stämma?

lemon tree

slutade klockan 1 idag så är hemma nu och ska snart ta tag i och göra min labbraport.. HATA på det asså! imorgon och onsdag, torsdag är det praktik, kommer bli kul! & snart åker man till t-land :D

solsidan tv4

I fredags mötte linus mig i stan efter skolan och sen åkte vi hem till honom, käkade på pizzeria och var hemma själva och kolla tv och myste osv. somna dock i soffan mitt i en film och vakna när den var slut av att hans föräldrar kom hem. sov där och sen igår morse stack vi hem till mig ganska tidigt för att pappa fyllde år så mamma ville ha hem mig (och linus) åkte till tegel och käkade lunch och sen hem och fikade och linus sov här och idag har vi typ inte gjort ett skit, kollat tv och segat som fan i soffan, men ganska mys ändå :)
imorgon skola.. som jag inte ser fram emot, men har dock bara två lektioner och sen åka skridskor, de blir väll ett litet avbrott i de hela :)

sista kramen jag gav till vår hund som vi hade när jag var liten :(


true romance

helgen börjar gå mot sitt slut och har haft det hur mysigt som helst med linus :) vaknade upp bredvid honom idag och sen inte gjort ett skit, men ska hoppa in i duchen nu så vi blir lite frächa! puss


love you

gratulerar!

pappa fyller år idag så ska ner på Tegel och käka nu, puss
4375131528_3edcc93239_z_large


** *** ** *** *****

fan vad mycket hat de har varit hela jävla dagen och de blir fan bara mer och mer -.- bara linus som vet, han har vatt min klagopelare (?) idag.. PALLAR INTE!!!!!!!!

aloha!

bloggtorka.. har inget roligt att skriva om, ni får nöja er med dagens outfit idag.
   
  

hundarna ♥






mina fina vovar!
cloé är nyklippt så fottade henne när hon låg och gosa i min säng :)
snackar i tele med linus nu och börjar 9 imorgon så kan sova en halvtimme längre ;) härligt! puss och godnatt!

I just can't get enough

ligger väldigt efter i mitt kollande på desperate housiwives så ska se några avsnitt nu :D puss


fail, big fail

faila så stort i måndags och igår fick ganska mycket panik och viste inte var ja skulle ta vägen för tillfället faktiskt haha men ja förstörde lite inför helgen men jag överlever och linus också hoppas jag. äääh..! :D ska snart ha drama.. blir iaf lite varm av det så de är väll en positiv sak.

the final touch

                
detta har jag roat mig med senaste 20 minuterna, lockat håret!
snart ska jag mysa i sängen med cloé till halv 8 hos mig. puss


tell me all about it

ganska lång dag idag faktiskt, var hemma vid halv 5 och käka och nu måste jag skriva klart min saga till imorgon och sen ta det lugnt, kanske skriva lite på NO arbetet, eller iaf börja samla fakta :) kul inlägg? nä..
dagens ↓

keep your life in balance

väldigt konstigt att jag sitter här nu.. gick upp 20 minuter tidigare än vad jag brukar, konstigt nog. och var påklädd och sminkad och allt klart utom ätit frukost, 2 minuter i 7. ska åka till skolan om 50 min nu.. och jag som brukar panik äta lite så 10 minuter innan vi ska åka :p haha

RSS 2.0