oliwiaeriksson

Har bytt namn till Oliwiaerikssoninstagram nu, det var lite på tiden, vill egentligen byta namn här på bloggen med men har inte tagit tag i det för att se så allt finns kvar, men ja strunt i de, såhär får det vara :) 
 
Denna veckan har det varit halvlov, var i skolan i tisdags men annars så har jag suttit en del på körskolan med teori, jobbat några timmar och varit med min underbara pojkvän och tagit en skön promenad med Anna. Äntligen så börjar det bli bättre och bättre väder 5,5 grader ute nu och enligt temperaturen som varit över 0 över en vecka så är det Vår, men inte vår på riktigt förrän i mars :) Vilket dock är om en vecka ca. Så snabbt tiden går, snart är februari över och imorgon så har jag och H varit ihop i 4 månader, tiden flyger förbi! 
 
På tisdag efter nästan 8 veckor kommer Fay hem från Asien och sens ticker vi till Stockholm på fredag och röjjer lite och går på Avicii :D underbart! Bästa avslut på februari och bästa strat på våren och mars, en helg i huvudstaden med saknade vän! 
Wake me up

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0