hej här kommer segertåget rullar in som technodromen

min statistik är helt underbar, har höjts med 10 st och stannar där nu och har legat så en vecka :) underbart, hoppas det fortsätter så!

kom hem för typ 45 minuter sedan. har varit i malmö på festivlan då med fay och filippa med. kom först till scenen med rixfm som inte hunnit klart än så såg Eric Saade & E.M.D inte dom största favoriterna men helt okej iaf. sen gick runt en massa, spelade schak (stavning) och gav ut fel personuppgifter (y)
sen gick vi till secenen igen för att se MASKÍNEN, kärlek till dom asså, den musiken är riktigt bra :)
sen var de slut ju och vi gick runt lite, käka men gick på olika håll så jag och älskling drack smoothie och sen käka burger king, sen stack vi ner vid stationen och gick runt vid de stället där isf, blev att ta några lotter, de va 10 för 20 kr men tog 11 och äslkling tog nog 15 st ;) hihi, sen åkte vi någon karusell som var as rolig iaf, snurra mkt gjorde den och var riktigt yr långt efter :) men kuligt va de ;)
sen tog vi tåget hem, träffa älsklings kompis, som inte hunnit ta biljett men han klarade sig ända hem gratis faktiskt ;) billigt och bra ju. sen hoppa jag av i glumme och älskling åkte hem.
tack för idag!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
lägger upp ngn bild på eric & emd imorgon kanske.


underbara eller vad?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0