sommarkväll, typ gröningen, 20 grader, mat, vänner & killen (L)

 bild från den dagen vi skulle fota massa saker i hbg på helenas svenska lektion, kommer ni ihåg 9:6?   saknar helena gör jag också!!!
vill bara ha sommar nu, allt är så jävla mycket bättre då, man kan klä sig normalt, vara ute, inte frysa och typ leva livet... vill ha sommar NU!! :'(

provet då; vet fan inte va ja ska säga om det, skönt bara att man har gjort de nu och resultatet skiter jagh fullständigt i faktiskt.. orkar inte bry mig om skolan mer, bara man inte får IG så är de bra!
sen stack ja till tandläkaren... pallar inte med fukking tandställning mer -.- men snart bort med den iaf!
& sen blev det väla, fick en mascara, armband, och låna hem några jeans från JC som ja ska testa snart, hoppas dom passar för jag behöver verkligen jeans!!!
& fail på att vi fick punktering på bilen när pappa skulle köra tillbaka mig till skolan, så fick låna maritas, kom till skolan, bild sen musik. spelade upp vår sån på musiken, gick faktiskt ganska bra tyckte ja :p

elin & ja gick till tåget men sen i rulltrappan ner bestämmde vi oss för att inte åka hem så vi åkte upp igen och gick till ebba och fikade :) mys på det!
& han precis med bussen hem :p, okej, nu vid den tiden då var det okej att ta bussen :) (y) inga ped... på den då ju! :)
hemma & nu är ja lite så smått död, eller ja har så jävla ont i magen och vet faktiskt inte vad ja ska göra, vi har inget plugg iaf!!! så jävla skönt, elr jo spanska verb elr ngt men de skiter ja i, hur mycket ja än kommer läsa på de kommer ja aldrig kunna de! skitbra!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


Kommentarer
Postat av: faysan

hihi, de va vi som gjorde de va :D?

saknar också helena <3

2010-03-11 @ 22:11:36
URL: http://faays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0