filmer


Action/Thriller
De svärmar som flugor runt de vackra, rika och berömda. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. De kallas Paparazzis. De är den omättliga allmänhetens nyfikna ögon och levererar skarp ammunition till skvallerpressen. Men för Hollywood-stjärnan Bo Laramie är gränsen nådd när sensationsjakten leder till personförföljelse och smutskastning. När sedan hans fru och barn hamnar på sjukhus efter att ha varit tvungen att väja för en hänsynslös nyhetsfotograf, slår det slint. De har smutskastat honom. Invaderat hans liv. Förstört det. Nu ska de få betala för det - genom att smaka på sin egen medicin!

Denna film va inte riktigt den bästa jag sett, men ändå liksom ganska bra handling osv. Allt va inte så förutsägbart som i många filmer. Den va inte så lång, typ precis 1,5 timme, men de e skönt med sånna filmer också. Ingen film som man tvunget måste se, men vet man inte vilken man ska välja, kan man alltid välja denna! :)


Horror/Crime
Du är fastkedjad i en källare. På andra sidan rummer ligger en annan person, fastkedjad på samma sätt. Mellan er ligger liket. Du är fast i en motbjudande utstuderad fälla. Hur hamna du här och hur tar du dig härifrån?

Ni alla har säkert redan sett denna filmen elr alla dessa filmerna, men de har iaf inte jag så jag fick väll börja nu med ettan.
Riktig rysare ju, elr ja, vissa stunder va den faktiskt läskig, och sen att kolla på den själv gjorde det inte mycket bättre men det gick bra. hahah, såg att allt elr just detta som hände och vissa bitar och den där clown gubben är ju med i scary movie, så jävla fult!
Men ja, det känns som om jag har fått mer typ klaustrofobi nu, kommer inte kunna va i trånga utrymmen, elr kommer bli helt sån när man låser en dörr. Va inne på toan nyss och skulle tabort smink osv, så låste jag, lite onödigt men ja kände riktigt så då, ja stänge dörren as snabbt och typ ja, tänkte på olika saker osv, lite små läskigt, men de går över, om ja inte kommer kolla på 2an.

/ oliwiapaulinaalvaeriksson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0